AdAm OLaCaK KıZLaR...

Bana Diadermin önerdiler, kullanıyorum da 3-4 hafta oldu, 6 hafta sonra farkedilir dedi kozmetik firmasındaki hanım kızımız :)

Estee iyi miymiş gofreto ? İyiy diyorsan alırım, yaş oldu 32 :)

etrafımda kullannanlarda vardı netten de araştırdım estee iyi diyorlar yeni başladağım için sonucu söyleyemiyorum canım.
clinique de iyi bak.

benim en makyajsız halim banyo sonrası halim
ille göz kalemim olacak çünkü hastalıklı gibi oluyorum ya da bana öyle geliyo kalem olmayınca

30 olana kadar bende hiç birşey sürmem dedim :)

Bi yaştan sonra, ufaktan göz çevresi kendini göstermeye başlıyor ve acı son :) kremler...

ille göz kalemim olacak çünkü hastalıklı gibi oluyorum ya da bana öyle geliyo kalem olmayınca

Ben rimel dışında birşey sürmem
Yüzüme bişey temas ederse gidip hemen yıkarım
Kaşlarım bile orjinaldir

Kurt kız gibi sandım kendimi böyle anlatınca

30 olana kadar bende hiç birşey sürmem dedim :)

Bi yaştan sonra, ufaktan göz çevresi kendini göstermeye başlıyor ve acı son :) kremler...

4 senem kaldı demek :18:

Bende sevmiyorum Kader, düğün dernekde bile abartılı yapmam, günlükde hafif bi allık sürerim yüzüm çok beyaz hasta gibi duruyorum yoksa. Ama nemlendirici çok önemli ben ihmal ettim daha önce başlamalıydım,
Bizim ailede de herkesin cildi kuru ve erken kırışma eğilimi var.

Son düzenleme:

Ben rimel dışında birşey sürmem
Yüzüme bişey temas ederse gidip hemen yıkarım
Kaşlarım bile orjinaldir

Kurt kız gibi sandım kendimi böyle anlatınca

4 senem kaldı demek :18:

Kaşlarını aldırmıyormusun ? Resimde gayet düzgündü Maşallah diyelim o zaman

30 yaşıma kadar orjinaldim, şimdi ufaktan modifiyeliyim

Makyajı çok çok özel günlerde yapardım, şimdi günlük allık, gözaltı kapatıcı falan kullanıyorum,

Saçlarım normalde kumral, beyazlar çıkınca nasılsa boyanıyor diye aralara bir ton açık gölge attırdım, kaşlarımın rengini de bir ton açıyorum,

Manikür, pedikür hep yaptırırdım, tam gaz devam...

Birde son zamanlarda fön çektirmeden işe gelemez oldum,

Allah sonumu hayır etsin :)

Son düzenleme:

bakımlı olmak iyi bişey boşver, ben kendimi bildim bileli makyaja falan meraklıyım

maşalah baya bakımlı gördüm seni,
Fönü bende beğeniyorum yakıştırıyorumda kendime ama sık çektirmeye vakit bulamıyorum üşengecim sanırım :)
göz altı kapatıcısı kullanmam fondoten sürersem her tarafına sürerim işte :)

Benim de saçım dümdüz ama yine de çoğu zaman düzleştirici kullanıyorum kırıyo onu da biliyorum ama
Düzleştirince daha bi güzel parlak duruyo napim

Hoşgeldin

ahh deme öyle gönlüm bulanıyo

canım clinique kullanıyorum ben all about eye rich, 100 tl sanırım, ama bi alıyosun 7 ay gidiyo yani

Sen yeni mi kullanmaya başladın gözaltı.

ben yeni başladım bir kaç gün oluyor, estee lauder aldım.

Estee ne kadar gofretim?

Beni mi tarif ediyon
Gözkalemi sürmeden yapamam ben de her an her daim forever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…