AdAm OLaCaK KıZLaR...

estee biraz daha pahalı ya elim titredi ama almak zorundayız dediğin gibi yaş geldi.
clinique alcaktım aslında oda oldukça iyi ama gözde erken sonuç için estee yi önerdiler, cilt bakım ürünleri yeter şimdilik makyaj malzemelrini alamam :)

Nece konuşuyo bu arkadaş :KK1:

estee biraz daha pahalı ya elim titredi ama almak zorundayız dediğin gibi yaş geldi.
clinique alcaktım aslında oda oldukça iyi ama gözde erken sonuç için estee yi önerdiler, cilt bakım ürünleri yeter şimdilik makyaj malzemelrini alamam :)

evet estee göz ürünlerinde daha iddialı,sonuçları yazarsın 1 ay sonra :)

Masamda da minik canlı çiçeğim var
4 taş çıkardım kenarlarına koydum gün yüzü görsün de parlasınlar diye
Yok ya bana mısın demiyo bunlar :KK19:

iade etsen?

$100000131509_0_304x424.jpg

bende markafoniden bu koltuk şalını ve kırlentlerini aldım çok hoşuma gitti

Bende maske yapmadım hiç ama kışın çok pütürleşiyor, nemsiz ve baya kuru cildim.
Normal nemlendiriciler kullanıyordum ama faydası olmadı. Yaş 28 e geliyor adam gibi bişey kullanma zamanı artık
Sana sormuştum ya nemişş, estee lauder aldım kullanmaya başladım henüz bişey fark etmedim ama kullananlar oldukça memnun.

Bana Diadermin önerdiler, kullanıyorum da 3-4 hafta oldu, 6 hafta sonra farkedilir dedi kozmetik firmasındaki hanım kızımız :)

Estee iyi miymiş gofreto ? İyiy diyorsan alırım, yaş oldu 32 :)

2 seneye anlayabilirsin Kader, yeni bir masrafa hazır ol canım:)

Bilmiyorum ya ben yüzüme birşey sürmekten nefret ederim
Abimin düğününde makyaj yapmışlardı , abartı olmasın dememe rağmen çok abartıydı gittim ıslak mendille sildim öyle düğüne gittim :KK1:

Kremden de hoşlanmam ama cildim kuru diye bazen nemlendirici sürerim tek
Ben yazın ortasın da makyajlı makyajlı gezenlere hayret ederim

30 a yakın bayan konuşması kader :)
Malum mimik çizgilerimiz kendini göstermeye başladı :)

ahh deme öyle gönlüm bulanıyo :KK1:

Mail attım bakalım
Acaba ben mi sabırsızım ? Parlama ihtimali var mı ki

valla canım bilemiyorum ki normalde parlaması lazım esprisi o

İstanbul...

Nemesis ve gofretto göz altı için bişiler kullanıyor musunuz.
Clinigue ürünleri çok pahalı :26:

canım clinique kullanıyorum ben all about eye rich, 100 tl sanırım, ama bi alıyosun 7 ay gidiyo yani

güle güle kullan canım hoş görünüyor, inşallah farklı tonlarda gelmez.

gelirse çirkinleşirim, yok canım iadede sorun çıkarmıyolar

Bana Diadermin önerdiler, kullanıyorum da 3-4 hafta oldu, 6 hafta sonra farkedilir dedi kozmetik firmasındaki hanım kızımız :)

Estee iyi miymiş gofreto ? İyiy diyorsan alırım, yaş oldu 32 :)

estee cliniqueden iyiymiş, benimki bitince bende estee alıcam, kızlar pahalı ama aylarca gidiyo

X