4 seyahat giderini karşılayacakmış.Bir de merak ettigim birsey var o da komik :) hani bu seyma heryere acunun ucagiyla gidiyordu ya ozel otomobil gibi simdi neyle gidecekler ki artik giderken herkesin bindigi ucaga mi binip gidecek :)
şimdi dedikodulardan uzak durmak için miamiye kaçmiş dedikoduyu okumak istemiyorsaniz instagrami kapatsaydin... takipçi mi kazanacaksin şeyma ayol...Yahu o değil de
Kadın instagram hesabından Ilıcalı soyadını kaldırırken altına yazdığı "melisa's mom" yazısını da kaldırdı.
Soyadını silmesini anlarım da bu kadın Melisa'dan da mı boşandı?
Acun beyden de boşandığına göre sahte anne imajına da gerek kalmadı tabii.
şeyma şubaşi bi çocuk anasi 125 bin..Bende diyorum 125 bin nasıl yetsin Şeymaya .Bir iki canta ayakkabı parası.
A hiç dikkat etmedim :)Yahu o değil de
Kadın instagram hesabından Ilıcalı soyadını kaldırırken altına yazdığı "melisa's mom" yazısını da kaldırdı.
Soyadını silmesini anlarım da bu kadın Melisa'dan da mı boşandı?
Acun beyden de boşandığına göre sahte anne imajına da gerek kalmadı tabii.
şeyma yeniden evlenirse 115 bin yoksulluk nafakasi kesilecekmiş..A hiç dikkat etmedim :)
Bi sğre sonra yeni sevgilisi ile döner belki de
O zaman direkt öyle düşünen üye isimlerini yazın bazıları yazınca burdaki herkes olabilir ve ben burdaki kimsenin Şeyma'ya özenen tarz da öfke kustuğunu görmedim direkt bildirimden bakıp yazınca tabi böyle oluyor neyse .Ben tüm Kadınlar Kulübü böyle düşünüyor gibi bir şey yazmamışım. Burada da nefret döken öyle insanlar olabilir demişim ikisi aynı şey değil ve evet bazıları öyle olabilir. Yazdığım buradaki tüm üyeleri genellemiyor. Üzerinize alınma sebebinizi hiç anlayamadım. Başlığa yazan üyelerin mesajlarını da okumadım direkt bildirimden gelip yazdım keza.
Daha zengin bulursa belki evlenirşeyma yeniden evlenirse 115 bin yoksulluk nafakasi kesilecekmiş..
10 bin çocugamiş..
şeymanin yeniden evlenecegi sanmiyorum kadin eğlenecek biri ..
hiç sanmam:)Daha zengin bulursa belki evlenir
Yetmez yetmezşeyma şubaşi bi çocuk anasi 125 bin..
zeynep ılıcalı: iki çocuk anasi 150bin..
100 bin kendisine 25 bin çocuklara mi veriyor..
kadinin ek işi varmiş daha ne olsun:)
Vasıfsız biriyle ultra zengin birinin evleneceğini pek sanmıyorum :) hele de adı böyle olaylarla gündeme gelmiş birinin. :)A hiç dikkat etmedim :)
Bi sğre sonra yeni sevgilisi ile döner belki de
Şeyma hanımın hayatı olmuş dedikodu :) ve ayrıca o kadar olaylardan iddialardan sonra takıla takıla Çağatay iddiasına takılmış,tabi diğerlerine cevap veremiyorşimdi dedikodulardan uzak durmak için miamiye kaçmiş dedikoduyu okumak istemiyorsaniz instagrami kapatsaydin... takipçi mi kazanacaksin şeyma ayol...
Belli olmaz.Vasıfsız biriyle ultra zengin birinin evleneceğini pek sanmıyorum :) hele de adı böyle olaylarla gündeme gelmiş birinin. :)
Evet ama evleneceklerini düşünmüyorum.Belli olmaz.
Biri Yazmış ya Şeymanın çok zengin baska bi sevgilisi varmış diye
çatatay ile arkadaşiz demiş.:)Şeyma hanımın hayatı olmuş dedikodu :) ve ayrıca o kadar olaylardan iddialardan sonra takıla takıla Çağatay iddiasına takılmış,tabi diğerlerine cevap veremiyorkızın amacı da zaten konuşulup gündemde kalmaktı. Başardı da daha ne olsun?
Ahahha bence deçatatay ile arkadaşiz demiş.:)
çatatay da Ayni iddialara cvp verdi..
alican ulusoy hakkında cvp veremedi.. demekki iddialar doğru olduğu gösteriyor:)
gündemde şu an.. ama yakında unutulur gider..:)
Miamiden mutlu döner artık..
tabi kalirAcun 4 tatil parasını karşılıyormuş,para ondan çıkmıyor ya uzun kalır gibime geliyor