Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

Yahu o değil de
Kadın instagram hesabından Ilıcalı soyadını kaldırırken altına yazdığı "melisa's mom" yazısını da kaldırdı.
Soyadını silmesini anlarım da bu kadın Melisa'dan da mı boşandı?
Acun beyden de boşandığına göre sahte anne imajına da gerek kalmadı tabii.

Son düzenleme:
şimdi dedikodulardan uzak durmak için miamiye kaçmiş dedikoduyu okumak istemiyorsaniz instagrami kapatsaydin... takipçi mi kazanacaksin şeyma ayol...

A hiç dikkat etmedim :)

Bi sğre sonra yeni sevgilisi ile döner belki de

O zaman direkt öyle düşünen üye isimlerini yazın bazıları yazınca burdaki herkes olabilir ve ben burdaki kimsenin Şeyma'ya özenen tarz da öfke kustuğunu görmedim direkt bildirimden bakıp yazınca tabi böyle oluyor neyse .

şunu sölemek istiyorum
şeyma acunu kandirip evlendi de
petek ertüre ali ağaoğluyu kandirip evlenemedi.. nedeni ali ağaoğlu evliydi ilk karisindan daha boşanmamişti..
sevgileri vardi adam zengindi.:)
ikisi de çocuklari var şunu diycem.. Şeyma petekten daha güçlü daha ünlü... acunu karısından boşandirip kendisiyle evlenip 1 yıl evli kalip özgürlüğe kavuştu:)

Şeyma gayet mutluydu arkadaşlar, videolara dikkat edin. Bıraksalar kadın kahkaha atacak mahkeme çıkışı. Artık hem özgür hem de zengin.. yani hiç te öyle yuva yıkanın yuvası olmazmış durumu değil onun ki.

şeyma şubaşi bi çocuk anasi 125 bin..
zeynep ılıcalı: iki çocuk anasi 150bin..
100 bin kendisine 25 bin çocuklara mi veriyor..
kadinin ek işi varmiş daha ne olsun:)
Yetmez yetmez
Ucak biletleri festivaller bakicilar spor hocalari kiyafetler aşcilar oteller tatiller .
Mumkun degil Yazık idareli olacak artik.Devir tasarruf devri

şimdi dedikodulardan uzak durmak için miamiye kaçmiş dedikoduyu okumak istemiyorsaniz instagrami kapatsaydin... takipçi mi kazanacaksin şeyma ayol...
Şeyma hanımın hayatı olmuş dedikodu :) ve ayrıca o kadar olaylardan iddialardan sonra takıla takıla Çağatay iddiasına takılmış,tabi diğerlerine cevap veremiyor kızın amacı da zaten konuşulup gündemde kalmaktı. Başardı da daha ne olsun?

Belli olmaz.

Biri Yazmış ya Şeymanın çok zengin baska bi sevgilisi varmış diye
Evet ama evleneceklerini düşünmüyorum.
O vasıf üzerine yapıştı kaldı artık.
Bir de o özgür ruhlu bir kadın,sıradan ev hayatı ona gelmez.
Bu yüzden kolay kolay evlenmez.

çatatay ile arkadaşiz demiş.:)
çatatay da Ayni iddialara cvp verdi..
alican ulusoy hakkında cvp veremedi.. demekki iddialar doğru olduğu gösteriyor:)
gündemde şu an.. ama yakında unutulur gider..:)
Miamiden mutlu döner artık..

Ahahha bence de hem bebekte bir kafesi var onun işletmeciliğini yapıyor döner elbet.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…