Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

Annesi babası kazada niye ölmüş ki ?
Zengin olmasıyla ne alaka onu anlayamadım

şeyma istanbul u terk etmiş...şimdi aklıma geldi..acaba şeymanın üzerinden ( videolar falan ) acuna komplomu kurdular,,,adam işini çok büyütmüştü...rakipler falan....bitirdin be şeyma acunu

şeyma istanbul u terk etmiş...şimdi aklıma geldi..acaba şeymanın üzerinden ( videolar falan ) acuna komplomu kurdular,,,adam işini çok büyütmüştü...rakipler falan....bitirdin be şeyma acunu
Bence bi süre gitmek istemiştir.
Acuna komplo kurmazlar ya

iş dünyası ,medya dünyası..acun pastanın tamamını aldı nerde ise....şeymada zayıf noktası idi..oradan şeymanın hovardalığından adamlar vurdular gibi geliyor..( çok film izliyorumm çokkkkk )
Hmmmm çok farklı bir bakış acısı

Annesi babası kazada niye ölmüş ki ?
Zengin olmasıyla ne alaka onu anlayamadım
annesi babasi balıkesire giderken kaza geçiriyor. vefat ediyor Banu 11 aylıkmişti sans eseri o kazadan kurtuluyor. 1991 seneydi. acun o zaman zengin bile degildi. ünü yoktu.. acun firarda programi 1997 senesinde sunmaya başlamişti.

ben acunu daha çok seviyorum takip ederim onu.. :)
şeymayi sevmemişim.. zeynepi daha çok sevmişim çünkü tam birbilerine uygundu.

Annesi babası eceliyle ölmüş ama Acun sıradan bi muhabirdi ben Hatırlıyorum o seneleri

aynen benim uğruna terkedildiğim makyaj kıyafet kamuflajı giyinmiş bir beden ama eski eşim senin kadar sevilmedim kimse tarafından yazmıştı sevişmek için beden çok önemli olan kalp ve ruh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…