- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.720
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani bizim milletin şu duruma yorumları çok güldürüyor beni
Yuva yıkanın yuvası olmaz diyorsunuz da bu kadın sizin benim gibi bir hayat yaşamıyor ki,her hafta ayrı bir parti ayrı bir eğlence,harcadığı paranın haddi hesabı yok,onun için çok bir şey değişmeyecek belki eskisi kadar çok katılamaz partilere tabii o ayrı bir durum
Gülmenız ne güzel kahkahanız bol olsunYani bizim milletin şu duruma yorumları çok güldürüyor beni
Yuva yıkanın yuvası olmaz diyorsunuz da bu kadın sizin benim gibi bir hayat yaşamıyor ki,her hafta ayrı bir parti ayrı bir eğlence,harcadığı paranın haddi hesabı yok,onun için çok bir şey değişmeyecek belki eskisi kadar çok katılamaz partilere tabii o ayrı bir durum
az önce şöyle bir yorum okudum;
“Zeynep ılıcalı şu an evinde çalışan tüm personeline izin verdi yaklaşık 3dk camdan dışarıyı izledikten sonra kahkahalar atarak kendine şarap dolduruyor”
ahahahhahaha vallahi de tam olarak öyle hayal ettim
kadının derdi yuva değildi ki, yuva yıkılması olsun..
zeynep çok asil bir kadın. ben eminim o öyle bir şey yapmaz, bence yapmasın da gerek yok kalitesine yakışmıyorşeyma subaşı boşandılar diye utanan maymunlu story atmıştı şimdi gözler zeynepte
yani acun bu haberi yayınlatmamış güya, buna bende inanmadım. çünkü acun da olsa magazin dünyasının bildiği şey bi şekilde patlar. ama şeyma çağatayın delibal dövmesini postun altına yazı olarak yazmış kasımda.deren talu iddiaları yalanlamış, ben de inanmamıştım zaten, bi saatte patlayan bi dedikodu gibi gelmişti
çağatay ulusoy haberlerine de inanmadım
böyle şeyler olsa zaten daha önce çıkardı bence
Evde kafayı çekerler artık, çağatay aşina zaten bu duruma.
her olaya aynı standart yorum ayrıca çok gördüm yuva yıkanın yuvasının olduğunu, hatta on numara beş yıldız hayat yaşayıp karşı tarafın sefalet çektiğini.. gerçi ona da imtihan diyorlar, ilginç milletiz Dead