- 1 Eylül 2014
- 25.853
- 30.272
- 35
Acaba doğru mu SöylüyorlarAlican ulusoy da mekanlarda karlılaştığım biriydi yazmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba doğru mu SöylüyorlarAlican ulusoy da mekanlarda karlılaştığım biriydi yazmış
adamlar sıyrılacak tabiAcaba doğru mu Söylüyorlar
o değilde gıybette nirvanaya ulaştık
Yuva peşinde miydi acaba Şeyma :) eski halinden daha rahat şimdi boşansa da nafaka misler gibi..Yuva yıkanın yvası olmuyor iste görüyorsunuz gençler:)
Nasıl bir video ?Dubaide çekilmiş videosu vardı bi haber sitesinde kaldırılmış
Evet başbaşa resimlerdeNasıl bir video ?
Şeymanın mı ?
Bak burda buldum heryerden kaldırtmışlar bu kısasıNasıl bir video ?
Şeymanın mı ?
Astoria seni severim ama yorumun çok genellemeye açık niye insanları bu şekilde küçümsüyorsun nerden biliyrsun burdaki kadınların Şeyma'ya özendiklerini ilk yorumu yazan benim üstüme alındım evet nefret ediyorum Şeyma tarzı kadınlardan kahinmisin nasıl bu kadar eminsin ? bana bunu açıkla şuan düşücelerimizi filan mı okuyorsun ?
Ay ben şokhttps://www.bolgegundem.com/seyma-s...li-dubaili-bir-erkekle-videosu-cikti-476v.htm
Bak burda buldum heryerden kaldırtmışlar bu kısası
Bunda bşy yok kihttps://www.bolgegundem.com/seyma-s...li-dubaili-bir-erkekle-videosu-cikti-476v.htm
Bak burda buldum heryerden kaldırtmışlar bu kısası
4. evlilik malum ismi çıkan Deren Talu ile mi yoksa ?
Bende diyorum 125 bin nasıl yetsin Şeymaya .Bir iki canta ayakkabı parası.Ya ne gay ilişki yaşayan ünlü erkeklerin evinin erkeği, aile babasına döndüğünü, zamanında eskortluk yapan ünlü kadınların şimdinin hanımefendisine dönüştüğünü falan bilseniz... Bu gördükleriniz cidden hiçbir şey yani. Alan memnun, satan memnun, sizin üüfff dediğiniz para adamın bir günde harcadığı para oluyor. Aylık 125 bin lira ne yani 23 bin dolar falan, Şeyma'nın o fiyata aldığı çantası vardır. Zenginin malı züğürdün çenesi hesabı. :)
Aynen bende giyimi ve gezdiği yerler ilgimi çekiyordu.Ben de lise yillarimdan beri magazin izleyen biri degildim.hala da izlemem ama bir ara instagramda seymanin guzel giyindigini farkettim sonra her seferinde kiyafetlerine bakmaya basladim.sonra paylastigi seyler ilgimi cekmeye basladi degisik ulkeler yerler falan.sonra bir anda sik sik bakar oldum bu kadina
Hal boyle olunca da bosanma olayi ilgimi cekti.simdi de ne paylasacak acaba diye merak ediyorum bakalim nereye kadar gider.acaba aldatti mi onu da merak ettim simdi.gittigi festivallerde falan paylastigi videolar bir garipti zaten