Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

Ben tüm Kadınlar Kulübü böyle düşünüyor gibi bir şey yazmamışım. Burada da nefret döken öyle insanlar olabilir demişim ikisi aynı şey değil ve evet bazıları öyle olabilir. Yazdığım buradaki tüm üyeleri genellemiyor. Üzerinize alınma sebebinizi hiç anlayamadım. Başlığa yazan üyelerin mesajlarını da okumadım direkt bildirimden gelip yazdım keza.

Tüm gün burda acunun haberlerini okudum işyerinde halı saha maçı için kim aradı ben şok :)
Acum medyadan arıyorum boş yer var mı dedi yer yok ,ben de sabahtan beri acunun haberlerini okuyorum dedim :) Doğrudur dedi :)

Bende diyorum 125 bin nasıl yetsin Şeymaya .Bir iki canta ayakkabı parası.

Ben de lise yillarimdan beri magazin izleyen biri degildim.hala da izlemem ama bir ara instagramda seymanin guzel giyindigini farkettim sonra her seferinde kiyafetlerine bakmaya basladim.sonra paylastigi seyler ilgimi cekmeye basladi degisik ulkeler yerler falan.sonra bir anda sik sik bakar oldum bu kadina
Hal boyle olunca da bosanma olayi ilgimi cekti.simdi de ne paylasacak acaba diye merak ediyorum bakalim nereye kadar gider.acaba aldatti mi onu da merak ettim simdi.gittigi festivallerde falan paylastigi videolar bir garipti zaten

Bir de merak ettigim birsey var o da komik :) hani bu seyma heryere acunun ucagiyla gidiyordu ya ozel otomobil gibi simdi neyle gidecekler ki artik giderken herkesin bindigi ucaga mi binip gidecek :)

Aynen bende giyimi ve gezdiği yerler ilgimi çekiyordu.
Şimdi de aldattı mı diye merak ediyorum ama işin içyüzü değişik bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…