Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

Ben bu haberi gördüm bi de öpücük Attı muhabirlere :))

Ben bu haberi gördüm bi de öpücük Attı muhabirlere :))

Şeyma Subaşı lüks hayata veda edecek! 7 maddelik protokol ortaya çıktı

9 yıllık aşklarını Eylül 2017’de nikah masasına taşıyan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın önceki günkü boşanma öncesi, 7 maddelik protokol imzaladığı ortaya çıktı. Protokole göre; Subaşı, aylık 125 bin liralık nafaka alacak. Ancak Miami-Çeşme- Dominik ve İstanbul arasında mekik dokuduğu lüks hayata yine de veda edecek.

KONUŞMA YASAĞI!..
2014'te kızları Melisa
dünyaya gelen ikilinin, boşanma öncesinde detaylı bir protokol imzaladığı öğrenildi. Av. Dr. Hakan Öncel'in katıldığı görüşmede hazırlanan 7 maddelik protokolün detayları ise şöyle:

Şeyma Subaşı, oturduğu evden çıkarak yeni alınacak 10 milyon TL değerindeki bir eve geçecek. Ev Melisa'nın üzerine yapılacak. Ilıcalı ve Subaşı evle ilgili intifa hakkına sahip olacak.
Çiftin 5 yaşındaki kızı Melisa'nın velayeti annede olacak.
Subaşı'na 115 bin TL yoksulluk, Melisa'ya ise 10 bin TL iştirak nafakası olarak her ay 125 bin TL ödenecek.
28 yaşındaki Subaşı evlenirse 115 bin TL nafakası ödenmeyecek.
Taraflar aile yaşantıları, boşanma süreci ve birbirlerinin yakınlarıyla ilgili olarak basın, radyo, sosyal medya, televizyon ve internet siteleriyle birlikte üçüncü kişi, kurum ile kuruluşlara yazılı veya sözlü açıklama yapamayacaklar.
Yapılan protokolün dışında taraflar birbirlerinden maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmayacaklar.
Melisa'nın tüm eğitim giderleri baba Ilıcalı tarafından karşılanacak. Bu arada Şeyma Subaşı'nın Bebek'teki 'Healthyish' isimli kafeden elde edeceği kar da 115 bin liralık nafakadan düşülecek.
Bu da Takvim'in. https://m.takvim.com.tr/saklambac/2...cek-7-maddelik-protokol-ortaya-cikti?paging=3

Bunu okudun mu :)

Yok okumadım :)

Şeyma zararda bu Ayrılığı acun istedi bence .

Kesin aldatma var yoksa 1 günde nasıl bu kararı verir ki ?

Bir de yakında kp ile Acun şirket kurmuş onu biliyor musun ?

Ya da Şeymanın pabucu dama atıldı başla ni çıtır buldu Acun :)

Hayır, herkes olamaz. Burada da vardır demişim illa başlığa yazanlardan bahsetmiyorum ki. Türkiye'de de böyle olanlar vardır demek gibi bir şey. Neyse.

Şeyma aldattı,şimdiden icra memurları gelmeye başlamış bile,yakında batar şeyma

Evlilik amacı gütmeyen bir evlilikti... Şeyma bence evliliği sırf kendi kafasındaki başarısını taclandirmak için yaptı... Yani kendince Acun Zeynep'ten boşanınca kendisi bir zafer kazanmisti... Hayatını tam olarak garantiye alıp boşandı... Yani çok da umrunda olduğunu zannetmiyorum belki biraz kemeri sıkacağı için tirsmiş olabilir ama o yine bulur bir Acun...

Kızlar Acun Medya batıyormuş sanırım
İnternette bir haber çıkmış yine.
404 Milyon borcu varmış,mal varlığının bir kısmını satışa çıkartmış,öyle söyleniyor.
Şeymanın boşanma nedeni belli oldu mu ne

Ya bana sanki boşanıyorlarmış ayağına tüm mal varlığını Şeyma'ya aktarıyor olmasın. Batma sebebinden dolayı mal varlığını kaybetmemek için önlem amaçlı yapılmış bir olay gibi duruykr.

E hanı bir suru sey kalmıstı, villa ona kalmıstı 4 tane nısantasından daire kalmıstı filan noldu onlar.

Bende protokolu okudum, ya formalite ya seyma aldatmış Yanı acun baya acımasız gozuktu benim gozume.cafenın ortagı acun, aylık gelen kar nafaka dan dusulecekmıs te ustelık Ben ikisini yakıstıroyprdum o kadar halt yediler, bu kadar cabuk bitmemeliydi diyorum. Buarada hala resimler sılınmedı neden acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…