- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
Gitsin gelsin kafesi var burada.. Acun'un Şeyma'ya bir iş tutturma çabaları boşa gitmez umarım kafesini doğru düzgün işletir de butiği gibi 3 ay sonra kepenk kapatmaz.tabi kalirmiamideki ev acuna aitmiş.. şeymaya verecekmiş..
4 kere gider gelir. hayatini yaşar:)
kafede yiyecekler çok pahaliymiş bide güzel degilmiş.. youtubedeki kilo veren birisi sölemişti :) bence kapatacak gibi geliyor. tutturmaya çalışıyorlar.Gitsin gelsin kafesi var burada.. Acun'un Şeyma'ya bir iş tutturma çabaları boşa gitmez umarım kafesini doğru düzgün işletir de butiği gibi 3 ay sonra kepenk kapatmaz.
Ben gittim kafesine o kadar pahalı değil sonuçta Bebek'te.kafede yiyecekler çok pahaliymiş bide güzel degilmiş.. youtubedeki kilo veren birisi sölemişti :) bence kapatacak gibi geliyor. tutturmaya çalışıyorlar.
Bence de ama zaman belli de olmaz hayat belki bi sürpriz yaparEvet ama evleneceklerini düşünmüyorum.
O vasıf üzerine yapıştı kaldı artık.
Bir de o özgür ruhlu bir kadın,sıradan ev hayatı ona gelmez.
Bu yüzden kolay kolay evlenmez.
ben hiç gitmedim istanbulda degilimBen gittim kafesine o kadar pahalı değil sonuçta Bebek'te.
Ama sunumları porsiyonları çok küçük ve ayrıca tatsız tutsuz fazla lezzetli değil,sağlıklı beslenip bunları yiyeceksem hiç yemem daha iyi.
olan melisaya oluyor inş oda annesi gibi birey yetişmez. ama yetişecek.. üzüm üzüme baka baka karariyor.Şeyma bu ilişkinin kaymağını en başından beri yedi, Acun keyfine baktı. Bir nafaka daha öder çok da ona dokunmaz. Neticede parayı tomarla kazananlardan. Olan o küçücük kıza oldu. Anne babasının ihtiraslarının kurbanı oldu, olacak da. Umarım psikolojisi düzgün bir birey olarak yetişir.
Aynen öyle.ben hiç gitmedim istanbulda degilim
youtubede kilo veren bir kız vardi o sölemişti beğenmemişti. :)
sağlıklı beslenme evde bulunur :) dişarda agir yemek dolu. dişarda olanlar için açmiş..youtubede kalabalık oluyor diyo tutar. ileri ne olur bilemem:)
Kapanır o ya kadın işinin basında durmuyor kikafede yiyecekler çok pahaliymiş bide güzel degilmiş.. youtubedeki kilo veren birisi sölemişti :) bence kapatacak gibi geliyor. tutturmaya çalışıyorlar.
Hiç sanmıyorum o da annesi gibi uçarı olurŞeyma bu ilişkinin kaymağını en başından beri yedi, Acun keyfine baktı. Bir nafaka daha öder çok da ona dokunmaz. Neticede parayı tomarla kazananlardan. Olan o küçücük kıza oldu. Anne babasının ihtiraslarının kurbanı oldu, olacak da. Umarım psikolojisi düzgün bir birey olarak yetişir.
Ortam nasıl? Kalabalık mı?Ben gittim kafesine o kadar pahalı değil sonuçta Bebek'te.
Ama sunumları porsiyonları çok küçük ve ayrıca tatsız tutsuz fazla lezzetli değil,sağlıklı beslenip bunları yiyeceksem hiç yemem daha iyi.
Daha önce ne butiği vardı ki onun ?Aynen öyle.
Evet ben girdiğimde de sıra beklemiştim bayağı.
Zaten 3 bölümden oluşuyor cafe ama çok sıkışık. Yandaki insanın ne konuştuğunu duyabiliyorsunuz. Sanki masanızdaymış gibi.
Amaan neyse,tutacağını sanmıyoruz da işte :)
geziyor sürekli ..icra gelmiş geçen gün:) diyo ki mal sahibi suçlu diyo mal sahibi kendisi degilmiydi?Kapanır o ya kadın işinin basında durmuyor ki
Çook,biz bayağı bir sıra bekledik.Ortam nasıl? Kalabalık mı?
Kendi adını taşıyan bir kıyafet butiği vardı.Daha önce ne butiği vardı ki onun ?
tutmadi.. modacilik okumuştu. ama kıyafetleri kendi tasarladığı sölüyor. kendi diktiğini giyiyormuş.Kendi adını taşıyan bir kıyafet butiği vardı.
İnanmış gibi yapalım mıtutmadi.. modacilik okumuştu. ama kıyafetleri kendi tasarladığı sölüyor. kendi diktiğini giyiyormuş.
Acun Ilıcalı'yla 14 ay süren evliliği önceki gün 10 dakikada biten Şeyma Subaşı, boşanma davasının hemen ardından soluğu Bebek'teki kafesinde aldı. Mekanında icra memurlarını görünce şoke olan Subaşı, boşanma hakkındaki soruları da cevapsız bıraktı. İcra memurlarıyla konuşan Subaşı, "Bizimle alakası yok. Bizden eski olan mal sahibiyle alakalı bir durum. Kim olduğunu bilmiyorum" dedi. Ayşe Kucuroğlu'nun olduğunu muhabirler hatırlatınca, "Ayşe Kucuroğlu'nu tanırım, çok da severim. Onun olduğunu bilmiyordum" diye konuştu. Yaşananların ardından keyfi yerinde görünen Subaşı, “Melisa’nın karnı ağrıyormuş, o yüzden eve koşturmam lazım” diyerek aracıyla uzaklaştı. Mahkemenin ardından direkt mekana giden Subaşı, "Burası benim ikinci bebeğim" diyerek sözlerini noktaladı. UMUT ÜNVEROrtam nasıl? Kalabalık mı?
Önceki mal sahibi suçluymuş.geziyor sürekli ..icra gelmiş geçen gün:) diyo ki mal sahibi suçlu diyo mal sahibi kendisi degilmiydi?
Iyi bi Aşçı tutmaları Lazım. Ben onun yerinde olsam yurtdışında cafe açardım tutacak biryerdeÇook,biz bayağı bir sıra bekledik.
Denize bakan kısmı çok güzel. Kafenin dekorasyonu da hoş ama çok dar ve yemekler biraz lezzetsiz.