Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

tabi kalir:KK70: miamideki ev acuna aitmiş.. şeymaya verecekmiş..
4 kere gider gelir. hayatini yaşar:)
Gitsin gelsin kafesi var burada.. Acun'un Şeyma'ya bir iş tutturma çabaları boşa gitmez umarım kafesini doğru düzgün işletir de butiği gibi 3 ay sonra kepenk kapatmaz. :KK70:

Gitsin gelsin kafesi var burada.. Acun'un Şeyma'ya bir iş tutturma çabaları boşa gitmez umarım kafesini doğru düzgün işletir de butiği gibi 3 ay sonra kepenk kapatmaz. :KK70:
kafede yiyecekler çok pahaliymiş bide güzel degilmiş.. youtubedeki kilo veren birisi sölemişti :) bence kapatacak gibi geliyor. tutturmaya çalışıyorlar.

Şeyma bu ilişkinin kaymağını en başından beri yedi, Acun keyfine baktı. Bir nafaka daha öder çok da ona dokunmaz. Neticede parayı tomarla kazananlardan. Olan o küçücük kıza oldu. Anne babasının ihtiraslarının kurbanı oldu, olacak da. Umarım psikolojisi düzgün bir birey olarak yetişir.

kafede yiyecekler çok pahaliymiş bide güzel degilmiş.. youtubedeki kilo veren birisi sölemişti :) bence kapatacak gibi geliyor. tutturmaya çalışıyorlar.
Ben gittim kafesine o kadar pahalı değil sonuçta Bebek'te.
Ama sunumları porsiyonları çok küçük ve ayrıca tatsız tutsuz fazla lezzetli değil,sağlıklı beslenip bunları yiyeceksem hiç yemem daha iyi. :KK70:

Ben gittim kafesine o kadar pahalı değil sonuçta Bebek'te.
Ama sunumları porsiyonları çok küçük ve ayrıca tatsız tutsuz fazla lezzetli değil,sağlıklı beslenip bunları yiyeceksem hiç yemem daha iyi. :KK70:
ben hiç gitmedim istanbulda degilim
youtubede kilo veren bir kız vardi o sölemişti beğenmemişti. :)
sağlıklı beslenme evde bulunur :) dişarda agir yemek dolu. dişarda olanlar için açmiş..youtubede kalabalık oluyor diyo tutar. ileri ne olur bilemem:)

Şeyma bu ilişkinin kaymağını en başından beri yedi, Acun keyfine baktı. Bir nafaka daha öder çok da ona dokunmaz. Neticede parayı tomarla kazananlardan. Olan o küçücük kıza oldu. Anne babasının ihtiraslarının kurbanı oldu, olacak da. Umarım psikolojisi düzgün bir birey olarak yetişir.
olan melisaya oluyor inş oda annesi gibi birey yetişmez. ama yetişecek.. üzüm üzüme baka baka karariyor.

ben hiç gitmedim istanbulda degilim
youtubede kilo veren bir kız vardi o sölemişti beğenmemişti. :)
sağlıklı beslenme evde bulunur :) dişarda agir yemek dolu. dişarda olanlar için açmiş..youtubede kalabalık oluyor diyo tutar. ileri ne olur bilemem:)
Aynen öyle.
Evet ben girdiğimde de sıra beklemiştim bayağı.
Zaten 3 bölümden oluşuyor cafe ama çok sıkışık. Yandaki insanın ne konuştuğunu duyabiliyorsunuz. Sanki masanızdaymış gibi.
Amaan neyse,tutacağını sanmıyoruz da işte :)

Hiç sanmıyorum o da annesi gibi uçarı olur

Aynen öyle.
Evet ben girdiğimde de sıra beklemiştim bayağı.
Zaten 3 bölümden oluşuyor cafe ama çok sıkışık. Yandaki insanın ne konuştuğunu duyabiliyorsunuz. Sanki masanızdaymış gibi.
Amaan neyse,tutacağını sanmıyoruz da işte :)
Daha önce ne butiği vardı ki onun ?

Ortam nasıl? Kalabalık mı?
Acun Ilıcalı'yla 14 ay süren evliliği önceki gün 10 dakikada biten Şeyma Subaşı, boşanma davasının hemen ardından soluğu Bebek'teki kafesinde aldı. Mekanında icra memurlarını görünce şoke olan Subaşı, boşanma hakkındaki soruları da cevapsız bıraktı. İcra memurlarıyla konuşan Subaşı, "Bizimle alakası yok. Bizden eski olan mal sahibiyle alakalı bir durum. Kim olduğunu bilmiyorum" dedi. Ayşe Kucuroğlu'nun olduğunu muhabirler hatırlatınca, "Ayşe Kucuroğlu'nu tanırım, çok da severim. Onun olduğunu bilmiyordum" diye konuştu. Yaşananların ardından keyfi yerinde görünen Subaşı, “Melisa’nın karnı ağrıyormuş, o yüzden eve koşturmam lazım” diyerek aracıyla uzaklaştı. Mahkemenin ardından direkt mekana giden Subaşı, "Burası benim ikinci bebeğim" diyerek sözlerini noktaladı. UMUT ÜNVER

Milliyet Gazetesinin haberi.
Sanırım Acun'dan sonra kafenin borçlarını da ödeyememeye başladı. :KK70: açıklama yapmamak için de kaçtı.

X