arkadaşlar her cilltte aynı etkiyi vermeyebilir hem verse bile 6 ay ne demek ya 6 ay hayattan kopman gerekir arkadaşların gezerken sen bi ton güneş kremi ve domates gibi bir ciltle geziceksin belkide 7-8 ay gerek yok arkadaşlar bence ona vericeniz zamanı parayı 5 haftada pürüzsüz bir cilt için %15-20 tca peling yapın 200 tl bişe toplam seti belki dahada ucuz hemde yanında kremi felan herşeyi veriyolar boşuna cildinizi haşat etmeyin
arkadaşlar her cilltte aynı etkiyi vermeyebilir hem verse bile 6 ay ne demek ya 6 ay hayattan kopman gerekir arkadaşların gezerken sen bi ton güneş kremi ve domates gibi bir ciltle geziceksin belkide 7-8 ay gerek yok arkadaşlar bence ona vericeniz zamanı parayı 5 haftada pürüzsüz bir cilt için %15-20 tca peling yapın 200 tl bişe toplam seti belki dahada ucuz hemde yanında kremi felan herşeyi veriyolar boşuna cildinizi haşat etmeyin
Arkadaşlar kendi tecrübelerimi buradan sürekli güncellemeyi düşünüyorum. Krem deri yüzeyine çıkarttığı sivilceleri yavaş yavaş söndürmeye başladı. Şu anda yüzümde geçen haftaya göre daha az sayıda sivilce var. Diğerleri hep kurudu. Sanırım ki bunlar da kuruyacaktır. Ama henüz lekelere bir etkisini göremedim.
arkadaslar konuyu biraz okudum kullanip memnun kalmayan sivilcelerim cogaldi diyenler olmus fakat acnelyse zaten sivilceyi tedavi etmez ki sadece cildi soyar lekeleri azaltir. bununla birlikte antibiyotikli bi krem daha kullanirsaniz aktif sivilceler yok olur. acnelyse de izlerini yok eder.
Mesela bacağımdaki kahverengi lekeler için acnelyse kullansam azalır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?