• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım ben cuma,cts ve pazar sürdüm pazartesi sürmedim soyulmaya başlayınca..ilk 2 gün sadece lekeli yerlere sürdüm amaaan bişicik olmuyomus diye 3. gün sürdüm gitti hep ama aşırı değildi bana göre..ama suan günes kremi bile sürsem cayır cayır yanıyorum cuma günü eşim gelecek uzaktan geliyor telefonda bana kullanma demişti doktora git kullancaksan demişti ama ben nolcak 2 gün deneyim dedim denemez olaydım soyuk domates gibiyim cumaya kadar geçer mi çabuk geçmesi için ne yapmalıyım ayrıca öğretmenim yarın da dersim var :((( yardım edin ne yapmalıyım buz falan uygulasam mı?bulunduğum yerde hastane bile yok doktora gitmek çok zor olduğu için gitmemiştim zaten şuan ne yapmalıyım bepanthen plus ve 50 faktör güneş kremi var elimde bepanthen sürdüm yine ama sanki geçmiyo ne yapıcam ben?

cnm cumaya kadar geçer dıye dusunuyorum ben cunku 3-4 gunde gecıyormuş.. pul pul dokulmeleler olacak yuzunde.. bepanten krem kullan.. bu kremı bezelye tanesı kadar sadece sorunlu bolgeye sür cnm. ve gece yatmadan sur sabah yıka.. ve gunese asla cıkma.. evde oldugun zamanlar kullan.. bugun surduysen 3 gun sürme

arkadaşlar ben bu kremi 3 gün üst üste sürdüm.
başta sadece soyulmalar vardı
soyulmalar olunca bıraktım
bırakmama rağmen yüzüm feci derecede kızardı soyuldu.
bırakalı iki ay olmama rağmen yüzümde hala kremin izleri var
doktora gittim seboreik egzama olmuş dedi. acnelyse adlı kremi kullandğımı ondan beri geçmediğini söyledim. muhtemelen ondan olmuştur dedi.
bu egzamayı bilenler ne kdr illet bi hastalık olduğunu bilirler.
kullanmadan önce bir kez daha dşünün ve kesinlkle doktor kontrolnde kullanın derim
bir çok arkadaşımızın cildine iyi gelmiş. buna bir diyeceğim yok ama herkesin cildi farklıdır.
ben sadece geceleri sürüyordum bephanten kullanıyordum ama yinede böyle oldu.
şimdi yüzümdeki egzamayı geçrmeye çalışıyorum.

arkadaşlar ben bu kremi 3 gün üst üste sürdüm.
başta sadece soyulmalar vardı
soyulmalar olunca bıraktım
bırakmama rağmen yüzüm feci derecede kızardı soyuldu.
bırakalı iki ay olmama rağmen yüzümde hala kremin izleri var
doktora gittim seboreik egzama olmuş dedi. acnelyse adlı kremi kullandğımı ondan beri geçmediğini söyledim. muhtemelen ondan olmuştur dedi.
bu egzamayı bilenler ne kdr illet bi hastalık olduğunu bilirler.
kullanmadan önce bir kez daha dşünün ve kesinlkle doktor kontrolnde kullanın derim
bir çok arkadaşımızın cildine iyi gelmiş. buna bir diyeceğim yok ama herkesin cildi farklıdır.
ben sadece geceleri sürüyordum bephanten kullanıyordum ama yinede böyle oldu.
şimdi yüzümdeki egzamayı geçrmeye çalışıyorum.

inşallah benim de öyle olmaz ama öyle olacak gibi sanki bölge bölge kıpkırmızı kumral-esmer tenli olmama rağmen ayyy ben ne yaptım kendime yaaa:(( canım sen suan ne yapıyorsun buz falan iyi gelir mi biraz buz koysam napsam?doktor geçer dedi mi sana?cumaya geçer diyen arkadaşlarım umarım haklı çıkar çok daha fazla korktum simdi ne yapıcam ya :((((

ne biçim etkili bi kremmiş yaaa ilk 2 gün saklıyo kendini 3. gün soyuyo da soyuyo hem benimki pul pul da değil baya baya soyuldum ki ben denizde bile hiç soyulmam direk tenim koyulaşır..buz koyayım en iyisi şimdi bepantheni yıkadım sabun bile sürmemiyorum yanıyorum offf yaaa :(( cumaya kadar geçerse ya da bi gelişme olursa iyi yönde yazarım yeniden ama nolur baska tavsiyeniz varsa takipte olucam kızlar..

ne biçim etkili bi kremmiş yaaa ilk 2 gün saklıyo kendini 3. gün soyuyo da soyuyo hem benimki pul pul da değil baya baya soyuldum ki ben denizde bile hiç soyulmam direk tenim koyulaşır..buz koyayım en iyisi şimdi bepantheni yıkadım sabun bile sürmemiyorum yanıyorum offf yaaa :(( cumaya kadar geçerse ya da bi gelişme olursa iyi yönde yazarım yeniden ama nolur baska tavsiyeniz varsa takipte olucam kızlar..

seninki düzelir inş canım madecassol krem sür o da kızarıklığı alıyor leke kalmasını engellyr

seninki düzelir inş canım madecassol krem sür o da kızarıklığı alıyor leke kalmasını engellyr

saol canım..bilgi veren arkadaslar hepinize teşekkür ediyorum şimdi madecessol sürdüm bakalım 1 2 saat sonra yıkıcam..sabahtan beri güneş kremi sürüyorum biraz yanma azaldı bakalım ama hala kırmızı ve soyulmuş durumdayım inşallah cumaya kadar geçsin de biraz yoksa ben eşime ne dicem kızcak valla :((

Kızlar merhaba benim de bir sorum olacaktı. Yaklaşık 1 haftadır ben de bu kremi kullanıyorum. Yalnız sivilcelerim çok arttı, deri altında da bir sürü yeni sivilce geliyor hissediyorum. Hani hep derler ya önce sivilceleri yüzeye çıkarır, sonra da yok eder diye. Bu krem için de geçerli mi bu durum? Acaba sizde de böyle bir şey oldu mu? Kremi kullanıp kullanmamaya karar veremiyorum da??????

Yorumları okuduğumda çok şaşırdım çünkü bu kadar olumlu yorum alan bu ürün bana her bakımdan işkenceydi. Önce soyulma olacağını, nemlendiriciyle desteklersem bir problem olmayacağını duymuştum. Tamam dedim, zaten 3-5 sivilcem vardı ama 24 yaşımdayım gerek yok olmasın atlatayım dedim. Geceleri kullandım, gündüz de yüzümü yıkayıp nemlendirdim. Yüzümde hafif soyulmalar oldu ama yine azıcık azıcık sürerek devam etti. Sivilcelerim azalmadı, aksine arttı. 'Bir süre artar sonra azalacak' dediler. Tamam dedim, devam ettim ama yüzüm yara yara oldu ve sivilcelerim artmaya devam etti. Bu süreç 4 ayı buldu. 'Battı balık yan gider' diye ayı buldum. Ne adet düzenim kaldı ne de yüzümde hal.. Kendimi bildim bileli adet düzensizliği çekmezken kullandığım ilk aydan başlayarak adet düzensizliğim başladı. Üründe antibiyotik ve güçlü emilim olduğu için olabileceği söylendi. Sonra adetim 7 gün yerine 3 gün sürmeye ve çok ağrılı olmaya başladı, daha sonrada 15 güne bir olmaya.. Yüzüm de berbat dediğim gibi.
6ay sonra bıraktım. Şu an bırakalı 3 ay oluyor ve her kullanım koşuluna(güneş, az sürmek, nemlendirmek vs.) uyduğum halde şu an sadece yüzümün 3-5 sivilceli haline dönmeye çalışıyorum. Diğer yorumların oldukça aksi yaşadıklarım, bu nedenle değişiklik de gösterebildiğini belirtmek için yazıyorum.
Çok uzun olduğu için kusura bakmayın.

Kızlar merhaba benim de bir sorum olacaktı. Yaklaşık 1 haftadır ben de bu kremi kullanıyorum. Yalnız sivilcelerim çok arttı, deri altında da bir sürü yeni sivilce geliyor hissediyorum. Hani hep derler ya önce sivilceleri yüzeye çıkarır, sonra da yok eder diye. Bu krem için de geçerli mi bu durum? Acaba sizde de böyle bir şey oldu mu? Kremi kullanıp kullanmamaya karar veremiyorum da??????

Arkadaşlar kendi tecrübelerimi buradan sürekli güncellemeyi düşünüyorum. Krem deri yüzeyine çıkarttığı sivilceleri yavaş yavaş söndürmeye başladı. Şu anda yüzümde geçen haftaya göre daha az sayıda sivilce var. Diğerleri hep kurudu. Sanırım ki bunlar da kuruyacaktır. Ama henüz lekelere bir etkisini göremedim.

İnanın bu kremi en doğru biçimde kullandım...gece yatarken sürdüm gün içerisinde de nemlendiricimi eksik etmedim...güneş kremsiz asla dışarı çıkmadım...Kullanmaya başladığımda 1-2 ufak sivilcem vardı şimdi çenem ve dudağımın üstü leke içerisinde...bu krem hiç bir halta yaramıyor...anca deriyi soyuyor sen de bişey olacak zannediyorsun ama leke felan geçirdiğini görmedim hiç...şimdi bıraktım(3 aydır kullanıyordum)...günlük bakım ile geçiyor lekeler yavaş yavaş...bence kullanıp güzelim yüzünüzü berbat etmeyin...

üstüne basarak belirtiyim bu ürün biraz kullanımı riskli en makulu ımex kullanın ımexı artık kapatıcı olarak fondoten olarakda kullanıyolar doktora sorduğumda banada bundan al demişdi makyaj kapatıcıları sivilceyi içden temizlemediği için yayarmış vucüda bilmiyoruz tabi bizde sürüyoruz bende bayadır ımex kullandım bi bakdımki kapatmakdan ziyade birde lekeleride geçmişdi sivilce çıkar söner gider lekesi kalırdı kahverengi gibi bunları tertemiz yapdı ımex sabununu bile almayı düşünmüşdüm ama krem etkili olup cildimi onarınca sabunu almadım evde hala var kapatıcı olarakda malum tek tük çıkınca sivilceye azcık sürüyorum iz kalmıyor üstelik eski izlerinizide geçiriyor ama sabır lazım herkesin cildide farklıdır unutmayalım

evet arkadaşlar bende dün gece başladım kreme hadi hayırlısı bakalım umarım güzel sonuçlar alırım izlerim geçerde kurtulurum artık::)

3 gecedir sürüyorum ara vericem biraz yüzüm biraz acıyor ama öyle fazla soyulma yok yüzümde az az oluyor umarım faydasını görürüm yokmu kullanan başka arkadaşlar

kızlar genel olarak ilaçla ilgili bilgi vermek gerekirse ilaç antibiotik olmadığı için enflamatuar aknelere etkisizdir.kiminizin etki görememesi de bu yuzden olabilir.
ilaç UV duyarlıdır bu yüzden gece sürmemiz önemli sabah da cildiniz temizlemiz ayrıca önemli. Tedavinin ilk 3 ayında aknelerin kötüleşme ihtimali var 8-12 hafta tedaviya devam gerekiyor.
cildinizi yıkadıktan 30 dk sonra ilacı uygulayın.
epidermisi inceltiyor bu da güneşe karşı hassasiyet oluşturuyor bi lekeler gitsin derken diğeri çıkmasın şöyle 45 faktörü geçseniz fena olmaz ayrıca aldığınız güneş koruyucuda UVA korma da yazmasına dikkat edin

bunların birkısmını ders notlarımdan yazdım yardımcı olur diye umuyorum :10:

kızlar genel olarak ilaçla ilgili bilgi vermek gerekirse ilaç antibiotik olmadığı için enflamatuar aknelere etkisizdir.kiminizin etki görememesi de bu yuzden olabilir.
ilaç UV duyarlıdır bu yüzden gece sürmemiz önemli sabah da cildiniz temizlemiz ayrıca önemli. Tedavinin ilk 3 ayında aknelerin kötüleşme ihtimali var 8-12 hafta tedaviya devam gerekiyor.
cildinizi yıkadıktan 30 dk sonra ilacı uygulayın.
epidermisi inceltiyor bu da güneşe karşı hassasiyet oluşturuyor bi lekeler gitsin derken diğeri çıkmasın şöyle 45 faktörü geçseniz fena olmaz ayrıca aldığınız güneş koruyucuda UVA korma da yazmasına dikkat edin

bunların birkısmını ders notlarımdan yazdım yardımcı olur diye umuyorum :10:

çook teşekkür ederim arkadaşım yaa çok makbule geçti walla

Back