canım ben cuma,cts ve pazar sürdüm pazartesi sürmedim soyulmaya başlayınca..ilk 2 gün sadece lekeli yerlere sürdüm amaaan bişicik olmuyomus diye 3. gün sürdüm gitti hep ama aşırı değildi bana göre..ama suan günes kremi bile sürsem cayır cayır yanıyorum cuma günü eşim gelecek uzaktan geliyor telefonda bana kullanma demişti doktora git kullancaksan demişti ama ben nolcak 2 gün deneyim dedim denemez olaydım soyuk domates gibiyim cumaya kadar geçer mi çabuk geçmesi için ne yapmalıyım ayrıca öğretmenim yarın da dersim var (( yardım edin ne yapmalıyım buz falan uygulasam mı?bulunduğum yerde hastane bile yok doktora gitmek çok zor olduğu için gitmemiştim zaten şuan ne yapmalıyım bepanthen plus ve 50 faktör güneş kremi var elimde bepanthen sürdüm yine ama sanki geçmiyo ne yapıcam ben?
cnm cumaya kadar geçer dıye dusunuyorum ben cunku 3-4 gunde gecıyormuş.. pul pul dokulmeleler olacak yuzunde.. bepanten krem kullan.. bu kremı bezelye tanesı kadar sadece sorunlu bolgeye sür cnm. ve gece yatmadan sur sabah yıka.. ve gunese asla cıkma.. evde oldugun zamanlar kullan.. bugun surduysen 3 gun sürme