canım ben cuma,cts ve pazar sürdüm pazartesi sürmedim soyulmaya başlayınca..ilk 2 gün sadece lekeli yerlere sürdüm amaaan bişicik olmuyomus diye 3. gün sürdüm gitti hep ama aşırı değildi bana göre..ama suan günes kremi bile sürsem cayır cayır yanıyorum cuma günü eşim gelecek uzaktan geliyor telefonda bana kullanma demişti doktora git kullancaksan demişti ama ben nolcak 2 gün deneyim dedim denemez olaydım soyuk domates gibiyim cumaya kadar geçer mi çabuk geçmesi için ne yapmalıyım ayrıca öğretmenim yarın da dersim var(( yardım edin ne yapmalıyım buz falan uygulasam mı?bulunduğum yerde hastane bile yok doktora gitmek çok zor olduğu için gitmemiştim zaten şuan ne yapmalıyım bepanthen plus ve 50 faktör güneş kremi var elimde bepanthen sürdüm yine ama sanki geçmiyo ne yapıcam ben?
arkadaşlar ben bu kremi 3 gün üst üste sürdüm.
başta sadece soyulmalar vardı
soyulmalar olunca bıraktım
bırakmama rağmen yüzüm feci derecede kızardı soyuldu.
bırakalı iki ay olmama rağmen yüzümde hala kremin izleri var
doktora gittim seboreik egzama olmuş dedi. acnelyse adlı kremi kullandğımı ondan beri geçmediğini söyledim. muhtemelen ondan olmuştur dedi.
bu egzamayı bilenler ne kdr illet bi hastalık olduğunu bilirler.
kullanmadan önce bir kez daha dşünün ve kesinlkle doktor kontrolnde kullanın derim
bir çok arkadaşımızın cildine iyi gelmiş. buna bir diyeceğim yok ama herkesin cildi farklıdır.
ben sadece geceleri sürüyordum bephanten kullanıyordum ama yinede böyle oldu.
şimdi yüzümdeki egzamayı geçrmeye çalışıyorum.
ne biçim etkili bi kremmiş yaaa ilk 2 gün saklıyo kendini 3. gün soyuyo da soyuyo hem benimki pul pul da değil baya baya soyuldum ki ben denizde bile hiç soyulmam direk tenim koyulaşır..buz koyayım en iyisi şimdi bepantheni yıkadım sabun bile sürmemiyorum yanıyorum offf yaaa( cumaya kadar geçerse ya da bi gelişme olursa iyi yönde yazarım yeniden ama nolur baska tavsiyeniz varsa takipte olucam kızlar..
seninki düzelir inş canım madecassol krem sür o da kızarıklığı alıyor leke kalmasını engellyr
Kızlar merhaba benim de bir sorum olacaktı. Yaklaşık 1 haftadır ben de bu kremi kullanıyorum. Yalnız sivilcelerim çok arttı, deri altında da bir sürü yeni sivilce geliyor hissediyorum. Hani hep derler ya önce sivilceleri yüzeye çıkarır, sonra da yok eder diye. Bu krem için de geçerli mi bu durum? Acaba sizde de böyle bir şey oldu mu? Kremi kullanıp kullanmamaya karar veremiyorum da??????
kızlar genel olarak ilaçla ilgili bilgi vermek gerekirse ilaç antibiotik olmadığı için enflamatuar aknelere etkisizdir.kiminizin etki görememesi de bu yuzden olabilir.
ilaç UV duyarlıdır bu yüzden gece sürmemiz önemli sabah da cildiniz temizlemiz ayrıca önemli. Tedavinin ilk 3 ayında aknelerin kötüleşme ihtimali var 8-12 hafta tedaviya devam gerekiyor.
cildinizi yıkadıktan 30 dk sonra ilacı uygulayın.
epidermisi inceltiyor bu da güneşe karşı hassasiyet oluşturuyor bi lekeler gitsin derken diğeri çıkmasın şöyle 45 faktörü geçseniz fena olmaz ayrıca aldığınız güneş koruyucuda UVA korma da yazmasına dikkat edin
bunların birkısmını ders notlarımdan yazdım yardımcı olur diye umuyorum
acnelyse aktif aknelerin üzerine de direkt sürülebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?