• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
cnm ben bunu sürekli tam süresini bilmiyorum ama bir kutu acnelys bitti ikincisindende biraz kullandım...sivilcem olduğu zaman iki günde bir sürüyodum her gün sürersem çok kızarıyodu... sürmediğim zamanlar bepanthen sürüyodum tahrişi önlemesi için artık kullanmıyorum sivilcelerim geçtiği için ...aşağı yukarı 2 ay kesintisiz kullanmışımdır

cnm ben bunu sürekli tam süresini bilmiyorum ama bir kutu acnelys bitti ikincisindende biraz kullandım...sivilcem olduğu zaman iki günde bir sürüyodum her gün sürersem çok kızarıyodu... sürmediğim zamanlar bepanthen sürüyodum tahrişi önlemesi için artık kullanmıyorum sivilcelerim geçtiği için ...aşağı yukarı 2 ay kesintisiz kullanmışımdır

tşk ederim cnm :) yine bu forumdaki bi konuda konuşulmuş eczanede yaptırılan bir ilaç varmış onu bir deneyeceğim olmazsa buna başlayacağım bakalım..

4 gün önce aldım acnelyse. yüzümdeki yara için. ne bir kızarıklık ne soyulma ne yanma hiçbişey yok. sabah akşam sürüyorum anlamadım..

Benim Yüzümde Özellikle alnımda çok sivilce var .Ne Yaptıysam Geçmedi Sivilcelerim.Kil Maskesi Kullandım.Yararını Gördüm Ama Yine Çıkıyor.Doktora Gittim XXXXX diye bir krem verdi.etkisini gördüm hala kullanıyorum.yatmadan önce yüzüme sürüyorum sabah kalkınca yüzümü yıkıyorum.kullanmanızı tavsiye ederim

Kızlar size bir tavsiyem var yüzünüzü temizlemek için bi alkol karışımı var kesinlikle onu kullanın.Benim 3 ay öncesine kadar cildim çok kötüydü çenemde koca koca sivilceler yanağımda aynı şekilde.Bi de sivilceler beni çok rahatsız etmiyordu sivilceden sonra kalan o pembelik beni rahatsız ediyordu.Sonra bu alkol karışmlı suyu kullandım sadece akşamları onunla yüzümü temizliyorum.2 ay içinde cildim çok güzel oldu ama önceden kalan sivilce izleri vardı onlar için de acnelyse yi kullanmaya başladım bir haftadır.yavaş yavaş soyulmaya başladı cildim.ama kesinlikle o alkol karışımını kullanın.sivilce sorunları olanları anlıyorum.bende çok sıkıntı çektim doktorlar hep reakutanı kullan diyorlardı ama yan etkileri çok fazla olduğu için kullanmaya cesaret edemedim.İyi ki de kullanmamışım.İsteyene karışımın içeriğini yazarım.

Merhabalar,
Ben geçen hafta Perşembe günü Acnelyse kullanmaya başladım, daha önce de denemelerim olmuştu ancak sonuca tam inanmadığımdan o kadar sıkıntıya değmeyeceğini düşünüp bıraktım. Burada okuduklarım beni gaza getirdi, gittim eczaneye kendime Bepanthen stoğu yaptım ayrıca La Roche-Posay 30 Faktör bir güneş kremi aldım (50 Faktörü yaz için alırım dedim). Üç gün üst üste kullandım, üç gün ara verdim bu gece tekrar sürücem. Biliyorum çok kızarma ve dökülme olacaktı ancak benim sorunum Bepanthen ve güneş kreminin bile feci yakması. Bepanthen hadi neyse de güneş kremini sürünce daha çok yanma, kızarma oluyor ve bu kızarıklık gün içinde Bepanthen ve güneş kremini tekrarlamamla daha da belirgin hale geliyor. Sizlerde de Bepanthen ya da güneş kremi yakma yapıyor muydu? Yazışmaların hepsini okumaya çalıştım umarım gözden kaçırıp aynı soruyu tekrar sormuyorumdur...

yaklaşık 1 yıldır acnelyse krem kullanıyorum çok fazla iz vardı kahverengi sivilce izleri çene bölgemde birkaç tanede yanak kısmında şimdi hiçbiri kalmadı ve sivilcede hiç çıkmıyor adet dönemleri hariç onlarla da oynamıyorum elimden geldiği kadar.1 yıl boyunca sürekli kullanmadım ama 3 gün sürüp soyulma bitinceye kadar bekliyorum ya da arada 1 kaç ay bekliyorum bazen çok tahriş olabiliyor.mercimek büyüklüğünde izin veya sivilcenin üstüne sürüyorum bütün yüzüme hiç süremedim gündüzleri sadece nemlendirici kullanıyorum soyulmayı hızlandırıyor gibi geldi bana.bacaklarımda da sedef hastalığından ve kıl dönmesinden izler vardı çok yoğun artık onlarda kalmadı yazları istediğimi giyebiliyorum tavsiye ederim arkadaşlar aynı sorunları yaşayanlara ama benim cildim aşırı hassas değil kabuklanma tahriş çok nadir oluyor dikkatli kullanmakta fayda var umarım herkes faydasını görür :)

yaklaşık 1 yıldır acnelyse krem kullanıyorum çok fazla iz vardı kahverengi sivilce izleri çene bölgemde birkaç tanede yanak kısmında şimdi hiçbiri kalmadı ve sivilcede hiç çıkmıyor adet dönemleri hariç onlarla da oynamıyorum elimden geldiği kadar.1 yıl boyunca sürekli kullanmadım ama 3 gün sürüp soyulma bitinceye kadar bekliyorum ya da arada 1 kaç ay bekliyorum bazen çok tahriş olabiliyor.mercimek büyüklüğünde izin veya sivilcenin üstüne sürüyorum bütün yüzüme hiç süremedim gündüzleri sadece nemlendirici kullanıyorum soyulmayı hızlandırıyor gibi geldi bana.bacaklarımda da sedef hastalığından ve kıl dönmesinden izler vardı çok yoğun artık onlarda kalmadı yazları istediğimi giyebiliyorum tavsiye ederim arkadaşlar aynı sorunları yaşayanlara ama benim cildim aşırı hassas değil kabuklanma tahriş çok nadir oluyor dikkatli kullanmakta fayda var umarım herkes faydasını görür :)

mrb canm benmde bacaklarımda lekelenmeler oldu batıklardan
bacaklarında nasıl kulllandın ben aklıma geldikçe sürdüm ama çok farketmedi sank:26:i

Kızlar size bir tavsiyem var yüzünüzü temizlemek için bi alkol karışımı var kesinlikle onu kullanın.Benim 3 ay öncesine kadar cildim çok kötüydü çenemde koca koca sivilceler yanağımda aynı şekilde.Bi de sivilceler beni çok rahatsız etmiyordu sivilceden sonra kalan o pembelik beni rahatsız ediyordu.Sonra bu alkol karışmlı suyu kullandım sadece akşamları onunla yüzümü temizliyorum.2 ay içinde cildim çok güzel oldu ama önceden kalan sivilce izleri vardı onlar için de acnelyse yi kullanmaya başladım bir haftadır.yavaş yavaş soyulmaya başladı cildim.ama kesinlikle o alkol karışımını kullanın.sivilce sorunları olanları anlıyorum.bende çok sıkıntı çektim doktorlar hep reakutanı kullan diyorlardı ama yan etkileri çok fazla olduğu için kullanmaya cesaret edemedim.İyi ki de kullanmamışım.İsteyene karışımın içeriğini yazarım.

bana doktorum o karısımdan verdi içinde gülsuyu alkol falan var değil mi ?
minik minik izler var yüzümde :S onlar içinde acnelyse verdi umarım işe yarar ...

umarım bende senin gibi memnun kalırım,, sivilce sorunum yok adet dönemimde cıkar onlarada sürmem için nadixa verdi ..
insanoglu hemen etki bekliyor daha 2 3 gündür kullanıyorum her sabah aynaya yapışıyorum acaba geçiyor mu diye ..

inşallah geçicek o gıcık lekeler 2 3 tane dagılmıslar yanagımda :(

doktor banada gece için verdi o alkolu önce onu sürüyorum sonra acnelyse kremi ..
gündüz sürülmüyor mu acaba o karısım ..

Son düzenleme:
canım günde 2 kere sürüyordum kıştı soyulma başlayıncaya kadar kullanıyorum soyulmaya başlayınca ara veriyorum.Sanırım bacaklar daha kalın deri olduğu için geç soyuluyo işe yaramıyor diye bırakmamak gerek. duştan sonra özellikle çok soyuluyordu çok kullandım ama ben nerdeyse 6 -7 ay kullandım dediğim gibi bende tahriş olmadı lekelenmede yapmadı hiç cildimden dolayı sanırm. bir sürü kara lekeler vardı belli belirisz kaldı. bide contractubex te kullanmıştım oda çok güzel geçirdi uzaman dr. yazıyordu ama onu umarım işine yarar

bu arada bacaklarda hiç nemlendirici krem vs. kulanmadım ben çünkü kullanırsam soyulmaya başlayan yerler tam soyulmadan iyileşiyo gibi geldiği için

bana doktorum o karısımdan verdi içinde gülsuyu alkol falan var değil mi ?
minik minik izler var yüzümde :S onlar içinde acnelyse verdi umarım işe yarar ...

umarım bende senin gibi memnun kalırım,, sivilce sorunum yok adet dönemimde cıkar onlarada sürmem için nadixa verdi ..
insanoglu hemen etki bekliyor daha 2 3 gündür kullanıyorum her sabah aynaya yapışıyorum acaba geçiyor mu diye ..

inşallah geçicek o gıcık lekeler 2 3 tane dagılmıslar yanagımda :(

doktor banada gece için verdi o alkolu önce onu sürüyorum sonra acnelyse kremi ..
gündüz sürülmüyor mu acaba o karısım ..

Sadece gece kullan o karışımı.yetiyo zaten. sabahta kullanırsan yüzünü tahriş edebilir.ama tam olarak 1 ay sonra etkisini görürsün.

Sadece gece kullan o karışımı.yetiyo zaten. sabahta kullanırsan yüzünü tahriş edebilir.ama tam olarak 1 ay sonra etkisini görürsün.

Diğer taraftada yazdım canım doktorumda gece söyledi,, haliyle gündüz süremiyorum o karısımı.
Bende dove garnier ve benzeri ürünlerle geceden kalan ilaç kalıntılarını yıkıyorum sabah ..
Çünkü gece yatarken sürüyorum acnelyse ..

O karışım direkt sivilceler için mi, benim sivilcem yok leke problemim var minik minik dagılan ..

Diğer taraftada yazdım canım doktorumda gece söyledi,, haliyle gündüz süremiyorum o karısımı.
Bende dove garnier ve benzeri ürünlerle geceden kalan ilaç kalıntılarını yıkıyorum sabah ..
Çünkü gece yatarken sürüyorum acnelyse ..

O karışım direkt sivilceler için mi, benim sivilcem yok leke problemim var minik minik dagılan ..

Hem sivilcelerime iyi geldi hem de bende bi sürü kırmızı lekeler vardı onlarda çok hafifledi sonra acnelyse kremi kullanmaya başladım deriyi soyson diye

Hem sivilcelerime iyi geldi hem de bende bi sürü kırmızı lekeler vardı onlarda çok hafifledi sonra acnelyse kremi kullanmaya başladım deriyi soyson diye

Benimde yarın 1 hafta olacak canım ... Deddiğin gibi renkler hafifledi ...
3 ilaç birden yürütüyorum akşam acnelyse sürüp yatınca sabah haliyle soyuluyorum .. Sen ellerinle alıyor musun yoksa yıkıyor musun ..

2 gündür kullanıyorum bugün sürmedim kıpkırmızı yüzüm soyuldu da soyuldu çarşambaya kadar geçer mi cevap yazın lütfen 3-5 leke için ben mahvettim cildimi yaaa :((( bepanthen plus sürdüm sabah ara ara gidip 50 faktör güneş kremi sürüyorum ama yanıyorum resmen yardım lütfen ne kadar sürede geçer?

2 gündür kullanıyorum bugün sürmedim kıpkırmızı yüzüm soyuldu da soyuldu çarşambaya kadar geçer mi cevap yazın lütfen 3-5 leke için ben mahvettim cildimi yaaa :((( bepanthen plus sürdüm sabah ara ara gidip 50 faktör güneş kremi sürüyorum ama yanıyorum resmen yardım lütfen ne kadar sürede geçer?

cnm ne kadar kullandın?? acnelyse ı? onu neredeyse 2 gun arayla surulmesını onerıyolar?

cnm ne kadar kullandın?? acnelyse ı? onu neredeyse 2 gun arayla surulmesını onerıyolar?

canım ben cuma,cts ve pazar sürdüm pazartesi sürmedim soyulmaya başlayınca..ilk 2 gün sadece lekeli yerlere sürdüm amaaan bişicik olmuyomus diye 3. gün sürdüm gitti hep ama aşırı değildi bana göre..ama suan günes kremi bile sürsem cayır cayır yanıyorum cuma günü eşim gelecek uzaktan geliyor telefonda bana kullanma demişti doktora git kullancaksan demişti ama ben nolcak 2 gün deneyim dedim denemez olaydım soyuk domates gibiyim cumaya kadar geçer mi çabuk geçmesi için ne yapmalıyım ayrıca öğretmenim yarın da dersim var :((( yardım edin ne yapmalıyım buz falan uygulasam mı?bulunduğum yerde hastane bile yok doktora gitmek çok zor olduğu için gitmemiştim zaten şuan ne yapmalıyım bepanthen plus ve 50 faktör güneş kremi var elimde bepanthen sürdüm yine ama sanki geçmiyo ne yapıcam ben?

Back