Arkadaşlar merhaba.. Benimde sorunum çukurlar ve lekeleri.. Geçen sene 5 seanslık lazer tedavisi gördüm öyle anlatıldığı gibi ahım şahım bi etkisi yok. Üstelikte bi ton para dökmüştüm. Çok yazık. Malesef ki doktorum ilaçla tedavi olduğundan hiç bahsetmemişti. Direk dermatolog önerdi ve kozmetik tedavi lazım sana dedi. YALAN! Neyse saadete geliyorum bugün Aknelyse aldım ilaçla da tedavi denemek istiyorum lazerden daha sağlıklı en azından. Nasıl kullanmalıyım bi yardımcı olursanız ?
Acnelyse ilk kullandığımda biraz fazla sürmüştüm.ilk hafta suratım çok soyuldu ve kızardı.sonra ince tabaka halinde sürünce kızalık ve soyulmalar azaldı. dr bide sivex ve clindoxyl verdi.1 aya yakın kullanıyorum.
bu kremi kullananlar cildinin çok fazla kuruması ile karşı karşıya kalabilirler,, bu nedenle dikkatli olunuz, fazla kuruma sebum salgısını arttırır ve yeni akne oluşumuna neden olabilir,,,örneğin temizleyici olarak en azından fazla kurutmayan ph 5,5 olan bir sabun kullanın ( imex sabun bu anlamda oldukça iyi),, daha önceden de ph 5,5 olan bir sabun kullanıyordum ancak, acnelyse eklenince tabi devasa bir kurutmaya yol açtı ve bir taraftan eski aknelerin izi giderken bir taraftan yeni akneler oluşmaya başladı,,, yine kullanırken güneşe dikkat,, dikkatli kullanımda çok olumlu sonuçlar alabiliyorsunuz, ben aldım siz de alablirsiniz,, ama kullanırken çok dikkat
1- güneşe dikkat
2- su bazlı bir nemlendirici kullanın (ciltte yağlanmaya da yola açmasın, fazla kurutmasın da;;fazla kuruması da sebum salgısının artmasına neden olur)
3-sakın aknelerinizle uymayın,,,
4- sabırlı olun......kolaylıklar:)
aknelyse kullandım sivilce izleri yok oldu.tekrar bu izler ortaya cıkar mı belli bi sureden sonra?acnelyse etkisi kalıcı mı yoksa gecici bir etkisi mi var_
selam valla bende ıkı gündür kullanıyorum ama cildim aşırı yaglı iç kurutmadı bıle bırakın soyulmayı 1 hafta hergün kullanıcam bakalım bence o cıldı soyulanlar kuruda cıltlerı ondan soyuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?