Selam kızlar. Tedaviye 2 aydır devam ediyorum. Yalnız bu iki ayın içinde 10 gün kadar kremi kullanamadım. Size sonuçları göstermek istiyorum. Aralıklarla sol yanağımın fotoğraflarını çektim.
Eki Görüntüle 249380 Eki Görüntüle 249381 Eki Görüntüle 249382
Birincisi 15 Ağustos, ikincisi 23 Ağustos (sivilceler rengl dönemimden dolayı artmıştı) ve sonuncu 30 Ağustos. Bir kaç haftadır cildim acnelyseden dolayı kızarmıyor. Bu yüzden bepanthene ile madecassolu arada bir kullanıyorum artık. Banyoda buharın etkisiyle yumuşayan cildimi nazikçe ovalıyorum ve üst deri çok güzel soyuluyor. Şu an sonuçtan çok memnunum. İzler hafifledi. Bu izler tamamen geçene kadar acnelyseyi bırakmayı düşünmüyorum. Sizi yine sonuçtan haberdar ederim kızlar. Bu arada ben evden pek çıkmamaya özen gösteriyorum. Sık sık dışarı çıkıyorsanız bu kreme başlamak için kışı bekleyin.
maşallah etkisini çok iyi göstermiş canım.bende acnelyse kullanıyorum ama doktorum sadce çarşamba günleri sür dedi sadece bi gün kullanmak pek bi işe yaramaz gibi sanki ama napsam bilemedim:26:sen haftada kaç gün kullandın?