Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canm az az sur her yanagınaa ıkı mercımek kadrr o zaten yeter de artar bılem.. benmde 3 gundur baya soyuluyor valla =) sol cenemdede bıtanecık sıvılcem var ama uccuss bucaksız =) gecer ıns yarınaa valla ben 2 ayda acayıp fark gordum ınss 6 ay sonundaa ıstedıgıme kavusvuss olacamm.. hıc degılsee pudraa yetecekk

yaa çok korktum zaten tüye meyilli bir cildim var birde bu mu tüy yapıyorrr mafoldumben ne yapıyım ben şimdi yaa bırakıyım mı kızlar valla çok korktumm

uzun bir süre önce bana da vermişti doktor ama kızarttığı için bırakmıştım, dün gece çene bölgeme biraz süreyim dedim sabah kırmızı kalktım yine hafif geriliyor cildim, kaç güne geçer bu yaa medicassol sürsem

O kremle cabucak gecirirsin dert etme yerimseniben

tüy yapıyor mu kızlarrr delirecemm sempatiksalakcinni

yaa çok korktum zaten tüye meyilli bir cildim var birde bu mu tüy yapıyorrr mafoldumben ne yapıyım ben şimdi yaa bırakıyım mı kızlar valla çok korktumm

bilmiyorum canım belki benim cildimde yapmıştır ama acnelyse' in yaptığı kesin. çünkü bacağıma sürdüğüm yerde de çıktı. zaten daha önce böyle bir konu geçmişti bir cilt doktoruna sormuşlar, bepanthene ve acnelyse'i tüylenme konusunda, o da bepanthene yapmaz ama acnelyse yapabilir demiş. ben inanmamıştım ne alaka soyucu bi ilaç bu fln demiştim ama doğruymuş bence ihtiyatlı kullanmak lazım ben tamamen bıraktım gerçi

yaaa zaten tüylerim çıkacak yer arıyoo yüzümdede var birde bunu sürmeye devam edersem iyice tüylenirim o zaman.... off ya bırakıyorum o zamann lmaz: teşekkür ederim barrett

Kızlar bugn dikkat ettimde yüzümdeki tüyler uzamış yaa aslında sarı belli degil ama uzamış ya napıcam?

yaaa zaten tüylerim çıkacak yer arıyoo yüzümdede var birde bunu sürmeye devam edersem iyice tüylenirim o zaman.... off ya bırakıyorum o zamann lmaz: teşekkür ederim barrett

Kızlar bugn dikkat ettimde yüzümdeki tüyler uzamış yaa aslında sarı belli degil ama uzamış ya napıcam?

ben de bıraktım inş eski haline döner belli bi süre sonra :Saruboceq:

korktum walla bıraktım. ne hayallerle başlamıştım boshayallersmile barrett çok teşekkür ederim, beni büyük bir tehlikeden korudun sen. çünkü dediğim gibi tüye accayip meyilliyim zaten birde yüzüm beyaz tüylerim siyah yüzüm nasıl olurdu artıkk :teselli:

Kızlar hala kullanıyo musunuz?
ben bıraktım tüylendi yüzüm benneyaptımki

Son düzenleme:
valla ben devam edıyorum canm 2 ay 18gun falan oldu =) ve cogu kısı ne kullandıgımı soruyor buaralar baya ıylesme varr tabıı hala ıstedıgım kıvama gelmedıı 6 ay sartt...

benım sansıma sanırım zaten tuylenen bı yapım da yok sukurr ondan dolayı hıc sıkayetım olmadı.. sızınde belkım psıkolojk olabılırr hepten bırakmayın kullanım sayınızı azaltın hıc degılsee

cnm bende öyle düsünüyorum hani arada sürsem mi diye ama cok kararsızım ya benneyaptımki

valla ben olsam devam ederım canm.. haftada 2 falan sur bsy olmazz... hem oyle abartılacak bsyınde yoktur emınımm ona bakarsan cogu nemlendırıcı de yapar tuylenmee...

yaa kızlar inanın o kadar tüylenmeye meyilliyimki.. hatta bazen sinir olur yüzümü aldırırım, birde bu artırır diye çokk korktummm hiç süremem artık galiba :gitme: tretinle devam edecem yalnız. ama bu seferde tiretindende korkmaya başladım, ya o da yaparsa tüylenmee. malum o da soyuyor yüzü belki içerikleri aynıdır senağlama

tabıkı ıkısının ıcerıklıerı aynı canm tek fark acnelyse tretının 2 katıdır.. uzuldum valla sızlerın adına
umarım en kısa zamanda baska cozumler bulursunuz

evet bende bundan korkuyorum. ee tretinde mi süremiycem yanii.gelişmelerde çok iyiydiiii eyvahedigeldismile

Valla ben tüy olayından hem korktum hem de vazgeçemiyorum acnelyse'den... O yüzden devam ediyorum bu gün eczaneye gittim excipial hydro almak için, eczacı kadın yüze önermiyoruz, yağlı cilde fln dedi... Bepanthen kullanıyodum o da iiydi aslında fln dedim o da nemlendirmez ki fln dediler... Kafamı karıştırdılar sonunda La Roche-Posay sattılar bana =) Ama beğendim yeni bir ürünüymüş Hydreane diye termal su bazlıymış, çok yumuşak güzel bi dokusu var ve sürünce hemen kabuklarımı yok etti baya nemlendirdi yani... Şuan tanıtım fiyatı olduğu için 24,9 mış fiyatı normal fiyatı 29,9 olucakmış... 40 ml. Beğendim ben şimdilik cildimdeki kızarıklıklara iyi gelir mi diye sordum acnelyse sürdüünüz için cildiniz kuruyor o yüzden kızarıklıklar normal dedi ama nemlendirirseniz geçer dedi... Yani bu yeni nemlendiricim başarılı bir seçim olabilir ileriki günlerde anlayacağız, şuan ilk izlenim iyi =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…