Valla ben tüy olayından hem korktum hem de vazgeçemiyorum acnelyse'den... O yüzden devam ediyorum bu gün eczaneye gittim excipial hydro almak için, eczacı kadın yüze önermiyoruz, yağlı cilde fln dedi... Bepanthen kullanıyodum o da iiydi aslında fln dedim o da nemlendirmez ki fln dediler... Kafamı karıştırdılar sonunda La Roche-Posay sattılar bana =) Ama beğendim yeni bir ürünüymüş Hydreane diye termal su bazlıymış, çok yumuşak güzel bi dokusu var ve sürünce hemen kabuklarımı yok etti baya nemlendirdi yani... Şuan tanıtım fiyatı olduğu için 24,9 mış fiyatı normal fiyatı 29,9 olucakmış... 40 ml. Beğendim ben şimdilik cildimdeki kızarıklıklara iyi gelir mi diye sordum acnelyse sürdüünüz için cildiniz kuruyor o yüzden kızarıklıklar normal dedi ama nemlendirirseniz geçer dedi... Yani bu yeni nemlendiricim başarılı bir seçim olabilir ileriki günlerde anlayacağız, şuan ilk izlenim iyi =)
canım la roche u bende kullandım ve çok ıyı bır kermdır. hatta şuan la roche marka guneş kremi kullanıyorum ondan da çok memnunum. 60 korumalı falan. neyse bende acnelyse ya başladım bugun ılkkez sürdüm bakalım neler olucak. benım cıldım hasssas falan deıl yani bende okadar kızarma olmaz diye umuyorum.