• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar hani ikinci günden olusan belirtiler warya onlar bende daha yeni oldu1 haftayı geçti kullanmaya baslayalı ama çok tedbirli sürüodm ondan geç oldu galiba kızarklık soyulmalar fln iki gündür kırmızı we acayip gergin yüzüm.. felaket acıyo sürekli bepanthenenle geziorum ne zmn geçer bunlar bide kullanmaya dewammı etmm lazm ara mı wermm gerekio biri bana yardım etsnnn pleaseee:Saruboceq:

hadi yaa kızlar acnelyseyemi geçeyim yani? ben düzenli olarak 10 gündür felan tretine devam ediyordum. bu daha mı etkili soyarr ayyy kafam çok karıştı yaa. gündüzleri hiç dışarı çıkmıyorum görev icabı doğuda bir köydeyim havalarda kötü gidiyor, gece tretine devam edip gündüz evden çıkmayacağım günlerde acnelyse mi sürsem... çünkü yüzümün % 70 lik kısmı diyebilirim hala soyulmuyor.. offff ne yapcam ben yaaa

kızlar hani ikinci günden olusan belirtiler warya onlar bende daha yeni oldu1 haftayı geçti kullanmaya baslayalı ama çok tedbirli sürüodm ondan geç oldu galiba kızarklık soyulmalar fln iki gündür kırmızı we acayip gergin yüzüm.. felaket acıyo sürekli bepanthenenle geziorum ne zmn geçer bunlar bide kullanmaya dewammı etmm lazm ara mı wermm gerekio biri bana yardım etsnnn pleaseee:Saruboceq:

Ara ver canım duruma göre 1 ya da 2 gün... O sırada eğer çok canını sıkan sivilce fln varsa sırf onların üstüne sür çok azıcık... Sonra devam edersin normal şekilde... Ben genelde öyle yapıyorum bakıyorum çok abartmışım o dönemde sadece canımı sıkan sivilce varsa onun üstüne sürüyorum... =)

hadi yaa kızlar acnelyseyemi geçeyim yani? ben düzenli olarak 10 gündür felan tretine devam ediyordum. bu daha mı etkili soyarr ayyy kafam çok karıştı yaa. gündüzleri hiç dışarı çıkmıyorum görev icabı doğuda bir köydeyim havalarda kötü gidiyor, gece tretine devam edip gündüz evden çıkmayacağım günlerde acnelyse mi sürsem... çünkü yüzümün % 70 lik kısmı diyebilirim hala soyulmuyor.. offff ne yapcam ben yaaa

Canım bence tretin ve acnelyse bir arada çok ağar olabilir... Sadece acnelyse sür geceleri o yeterince kurutup soyuyor zaten =)))

Ara ver canım duruma göre 1 ya da 2 gün... O sırada eğer çok canını sıkan sivilce fln varsa sırf onların üstüne sür çok azıcık... Sonra devam edersin normal şekilde... Ben genelde öyle yapıyorum bakıyorum çok abartmışım o dönemde sadece canımı sıkan sivilce varsa onun üstüne sürüyorum... =)

canım peki daha cabuk geçmesi için bepanthene mi yoksa madecassol mü sürsem ne dersn hangisi daa ii olur tatlm CADIARZU

Ben bepanthenden soğudum açıkçası sanki sivilce yapıyor gibi bişey oluştu ama büyük ihtimal alakası yok yani benim takıntım bu tamamen... O yüzden ben Madecasso'ü tercih ediyorum canım daha çok... =)

ikisi çok ağır olur diyosunuz ama ben 12 gündür tretini düzenli bir şekilde kullanıyorum 2 gündürde gündüzleri acnelyseye başladıma ama hala ağız kenarlarım hariç soyulan bir yer yok bilmiyorumkismile ben mi garibim yaa guya acele etmiştim yaza girmeden hallediyim diye ama tık yokk.. soyulana kadar ikisinede devam edecem arkadaşlar. tahriş boyutuna gelirse birisini bırakırım artık..

bu arada ben tretinde nemlendirici olarak excipial hydro kullanıyorum acnelyse krem içinde uygundur bu krem değilmi kızlar??

exp. uygun ama yaglı gorunum verr kotu hıssedersın kendını =) buarada acnelyse gunduzz kullanılmazz eger dısarı cıkıyorsan sakın ha sakın... gecelerı yatmadan önce surun vee gunes kremı kullanmayanlar da bıtane edinsın cunku gunes kendını gosterdıı kızlarr bakın olmayan lekeler cıkar vee onlarlaa ugrasmak zorunda kalırsınızz sölemedı demeyın güzellerim =))

teşekkür ederim canımmm ben doğuda olduğum için güneş kendini bize pek gösteremiyor ona güvenerek sürdüm sabah. güneş koruyucum var ama sürmeyi gerektirecek güneş yok.... seviniyim mi üzülüyüm mü bilemedim. normalde kışı hiç sevmem güneş kızıyımdır ama bu sene bu sebepten pek güneş istemez oldum kaydirigubbakcemile3

ya kızlar 3 gündür fln kullanmıorum acnelyse soyuldum baya bi acnelyse kullanmıyorken yine de güneş kremi kullanmam gerekio mu fondötenimde koruyuculu ama 8 yada 12 faktör gbi bişey..alırsam güneş kremi makyaj altına kullancm çok yağlı bi görünüm olurmu bide son sorum hangi marka kaç faktör önerrsiniz alıyım mı yoksa fondöteninki yeterli olumu

Ben kışın güneş kremini başlarda sürdüm sonraları ihmal ettim avene cleanance solare 40 faktörlüsü iii yağsız, ve bizim gibi sorunlu sivilceli ciltler için tavsiye ederim... Güneş yokken ihmal ettim ama güneşi görür görmez ona devam edicem... Yağlı durmuyor emiyor cildin onu... =)

yetmez canm 8 falan anca kış ıcın ıdeal yaz geldı en az 30luk almanı onerırım.. ben sebamed kullanıyorum ustune makyajmı yapıorum cok ıyı oluyor saglıklı bır parlama oluyor yaglı gorunum olmuyor korkma

Kızlar son 2 gündür yüzümde cok sert bir kabuk var mimik yapamıyorum nemlendirici sürsem bile gitmiyor yüzüm cok sert duruyo napıcam? dün banyoda yüzümü sürttüm hafif hafifde kese yaptım ama gitmedii cok sert deri var suan yüzümde yaa benneyaptımkibenneyaptımki

tahriş mi olmuş anlayamadımki canım ya. bir kaç gün ara ver istersen ben anlayamıyorum düzenli hergün kullanıyorum üstelik tretinide kullanıyorum ama soyamadım gitti şu yüzü. soyulmayacak inat etti... sinir oldum yaaa.. nasıl soyacam ben bu yüzü kızlar???

tahriş mi olmuş anlayamadımki canım ya. bir kaç gün ara ver istersen ben anlayamıyorum düzenli hergün kullanıyorum üstelik tretinide kullanıyorum ama soyamadım gitti şu yüzü. soyulmayacak inat etti... sinir oldum yaaa.. nasıl soyacam ben bu yüzü kızlar???

Yok cnm ya tahris degil ama kabuk bagladı resmen yüzüm sert bir sekilde benneyaptımki
Senin cilt türün ne canım?

Yok cnm ya tahris degil ama kabuk bagladı resmen yüzüm sert bir sekilde benneyaptımki
Senin cilt türün ne canım?

Canım benim de cildime aynı şey oldu geçenlerde... Fondoteni fln emmiyordu cildim, çok sert kabuk kabuk olmuştu soyulmuyordu da... Bekliceksin birazcık canım, ara ver o geçiyor, nemlendirici sürmeyi ihmal etme...

Back