• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Canım benim de cildime aynı şey oldu geçenlerde... Fondoteni fln emmiyordu cildim, çok sert kabuk kabuk olmuştu soyulmuyordu da... Bekliceksin birazcık canım, ara ver o geçiyor, nemlendirici sürmeyi ihmal etme...

Hakikaten yaa soyulmuyoda kese bile yaptım cnm cildime ama cok kötü duruyo kızlar bu durumda acnelyse i bile emmez cildim heralde
benneyaptımki

Evet biliyorum şimdi baktım yazışmalarımıza gördüm, işte demiştim geçenlerde regliden dolayı yüzüm coşmuştu 4 gün okulum da yoktu ondan basmıştım acnelyse'i o zaman dediğin gibi kurumuştu sende banyoda hafif ov fln demiştin ama ovulacak gibi olmuyor pek... Bekliceksin mecbur 2 güne düzelir aynı şeyi çektim biliyorum... Nemlendiriciyi bile emmiyordu nerdeyse... Boynumla yüzümün arasında baya renk farkı da olmuştu, dediğin gibi kabuk kabuktum...

Evet biliyorum şimdi baktım yazışmalarımıza gördüm, işte demiştim geçenlerde regliden dolayı yüzüm coşmuştu 4 gün okulum da yoktu ondan basmıştım acnelyse'i o zaman dediğin gibi kurumuştu sende banyoda hafif ov fln demiştin ama ovulacak gibi olmuyor pek... Bekliceksin mecbur 2 güne düzelir aynı şeyi çektim biliyorum... Nemlendiriciyi bile emmiyordu nerdeyse... Boynumla yüzümün arasında baya renk farkı da olmuştu, dediğin gibi kabuk kabuktum...

saol cnm ilgilendigin icin beklicez artık opuyorumnanaktan
Kızlar benim yüzümde renk düzensizlikleri var demiştm ya onlar kılcal damarların genislemesinden oluyomus onun icin de at kestanesi yagı cözümmüs deneyen var mı aranızda?

kızlar yaa ben hala soyuluyorum anlamadımki napcam ara weryim dedm kaç gündür sürmüyorumda ama hala soyuluyo tek ii yanı kızarıklık yok allahtan.. ne yapsam ne dersiniz makyaj bile yapamıorum çok daa belli oluyo soyulmalar we berbat görünüo ama dewamda etmm lazım baya sivilce yapmıştı ilk başlarda onlardan kalan izlerde war off ne yapsam yaa biri akıl wersn bana:((

bırakma sakın canm ... boyle su bazlı nemlendrıcıler kullan gorunumunu azaltr.. hem tahmınen cenen yogun soyuluyordur oralara fazla majyaj yapma dıger yerlere uygula ıstersen

bırakma sakın canm ... boyle su bazlı nemlendrıcıler kullan gorunumunu azaltr.. hem tahmınen cenen yogun soyuluyordur oralara fazla majyaj yapma dıger yerlere uygula ıstersen

bepanthene kullanıyorum canım ona mı dewam ediyim bide neutrogena war nemlendirici su bazlı oda?? cnm bide senn nasıl gidiyo hala soyulma warmı kızarıklık fln ne kadar oldu senn başlayalı düzelme warmı sende

neutrogena kullanıyorum bende cok ıyı gelıyorr...kullanıyorum tabıkı 2 ay oldu tam duzelme var tabıkı ammaa tam sonuc ıcın daha cok var =) 4 aycık kadr daha

kızarıklık yok soyulmayadaa gorunmuyor daha dogrusu surmeyı abartınca oluyor sonra gecıyor kızarıklık da soyulmada

denizden senn nasıl gidiyor cnm??

benim iyi gidiyor baya canım... Cildimin maaşallahı var geçen sabah uyandım yatakta şöyle yüzüme gitti elim nasıl pürüzsüz geldi anlatamam, çok mutlu oldum...:teytey: Şuan hiç sivilcem yok kulağıma doğru olan kısımdaki 1 tanecik yarayı saymazsak...=) Ve ben şunu farkettim sivilcelerimin karakteri değişti böyle minik beyaz iltihaplı oluyorlar onları patlatıyorum bazen sonra acnelyse sürüyorum gene kuruduktan sonra... Ve çabucak geçiyor... Eskisi gibi derinden gelen sivilcem hiç yok şuan maaşallah... Devam kızlar devam çok iyi olucak... Benim şuan çok iyi umarım bozulmaz yeniden... fisfisfis Ama kullanmayı nasıl bırakıcam bu acnelyse'i bilmiyorum yani sanki sürmezsem çıkacak psikolojisi oluştu... Cildim de kızarık tabi sürekli sürmekten dolayı... Tamamına sürmüyorum, sivilcelerden kalan kızarık izlere sürüyorum, ve çıkabileceğinden korktuğum yerlere azıcık sürüyorum... Arada bir kurumalar yaşıyorum tabi, kabuk kabuk... Bu kadar işte, çok konuştum gene =))) :dance:

Kızlarr 1 tüp bitirdimmm kaydirigubbakcemile2
Yüzüm cok iyi sayılmaz ama eskisinden iyi oldugu kesin :)
bugn süremedim yarın gidip alıcam.
bu arada denizden cnm cok sevindim galiba aramızda en cok sana yaradı acnelyse :) :nazar:
cnm bende düsünüyorum bıraktıktan sonra tekrar cıkabilecegini ki cıkıcakta eminim. ben söyle bi cözüm buldum. cildimiz tamamen iyilestikten sonra acnelyse hergün degilde haftada 2-3 gün falan süreriz böylece cıkmaz sivilce.. mantıklı dimi :)

Son düzenleme:
çok sewindim kızlar yaa darısı benm başıma inşallah=)) ya ben hiç yüzümün tamamına sürmeye cesaret edemiorum iz ve siwilce olan yerlere sürüorum doğrumu yapıorum bilmiorumda..bide çene bölgeme çok temkinli yaklasıorum en çok acıyan bölge orası olmuştu kokmuyo diilim yani .. yaa bide bişi daha sorcam bu izler fln geçse bile ne kadar dewam etcez kullanmaya???
ayyy bide unutmadan kızlar ben bu acnelyse i çatlaklarıma da sürdüm bayadırda dewam ediorum göğüs bölgemde wardı zayflayınca direk göğüslerim küçülüo ondan oldu galiba neyse konuya dönüyüm bence bu konuda da işe yarıo kızlar bu krem inanın çok belirgndi çatlaklar we vücudumun hiç bi yernde yok diyebilirim sanki hepsi buraya toplanmış:(..hatta çokta komik bişi yaptım çok güleceksiniz ama napıım çok merak ediodum farkı:)))) sağ tarafıma sürdüm sadece sola sürmedim işe yarayackmı görmek istedim we bence yarıo baya bi soyulma war çok yeni bi deri olmasına rağmen üst tabakadaki, çatlaklar daraldı görünümü haffledi sanki(((((=

Kızlarr 1 tüp bitirdimmm kaydirigubbakcemile2
Yüzüm cok iyi sayılmaz ama eskisinden iyi oldugu kesin :)
bugn süremedim yarın gidip alıcam.
bu arada denizden cnm cok sevindim galiba aramızda en cok sana yaradı acnelyse :) :nazar:
cnm bende düsünüyorum bıraktıktan sonra tekrar cıkabilecegini ki cıkıcakta eminim. ben söyle bi cözüm buldum. cildimiz tamamen iyilestikten sonra acnelyse hergün degilde haftada 2-3 gün falan süreriz böylece cıkmaz sivilce.. mantıklı dimi :)

Valla canım maaşallah çok yaradı bana, darısı başınıza... Ama işte bilmiyorum dönemsel bir iyilik mi bu böyle... Yani benim dönem dönem çok düzeldiğim oluyordu acnelyseden önce de ama tabi bu kadar düzelmemişti hiç... Resmen şuan yok hiç sivilce...
Evet bencede bittikten sonra 2-3 günde bir fln devam edelim bir süre daha =)

çok sewindim kızlar yaa darısı benm başıma inşallah=)) ya ben hiç yüzümün tamamına sürmeye cesaret edemiorum iz ve siwilce olan yerlere sürüorum doğrumu yapıorum bilmiorumda..bide çene bölgeme çok temkinli yaklasıorum en çok acıyan bölge orası olmuştu kokmuyo diilim yani .. yaa bide bişi daha sorcam bu izler fln geçse bile ne kadar dewam etcez kullanmaya???
ayyy bide unutmadan kızlar ben bu acnelyse i çatlaklarıma da sürdüm bayadırda dewam ediorum göğüs bölgemde wardı zayflayınca direk göğüslerim küçülüo ondan oldu galiba neyse konuya dönüyüm bence bu konuda da işe yarıo kızlar bu krem inanın çok belirgndi çatlaklar we vücudumun hiç bi yernde yok diyebilirim sanki hepsi buraya toplanmış:(..hatta çokta komik bişi yaptım çok güleceksiniz ama napıım çok merak ediodum farkı:)))) sağ tarafıma sürdüm sadece sola sürmedim işe yarayackmı görmek istedim we bence yarıo baya bi soyulma war çok yeni bi deri olmasına rağmen üst tabakadaki, çatlaklar daraldı görünümü haffledi sanki(((((=

Süpersin!!! Aynı durum bende de var kilo aldımmı zaten göğüsten alıyorum verdimmi de göğüsten veriyorum o yüzden çok hafif gölge gibi bende de var... Bende denemeyi düşündüm 2 kere fln da sürdüm ama sonra inanamadım pek bi de üşendim... Sen böyle diyosan deniyim ama =)))

kızlar sizi üzmek istemem ama acnelyse gerçekten tüylenme yapıyor. en azından bende yapıyor. yüzüme sürüyorum dik dik tüyler çıkıyor, bacağımda da lekeler vardı oraya da sürdüm her yerde tüylerim ince renksiz, o sürdüğüm yerde siyah kıllar çıktı resmen. sadece orda ama. daha önce okumuştum böyle bir etkisinin olduğunu ama inanmamıştım valla doğru çıktı. en azından bende. uyarayım dedim.. herkese bebek gibi ciltler diliyorum a.s.

kızlar sizi üzmek istemem ama acnelyse gerçekten tüylenme yapıyor. en azından bende yapıyor. yüzüme sürüyorum dik dik tüyler çıkıyor, bacağımda da lekeler vardı oraya da sürdüm her yerde tüylerim ince renksiz, o sürdüğüm yerde siyah kıllar çıktı resmen. sadece orda ama. daha önce okumuştum böyle bir etkisinin olduğunu ama inanmamıştım valla doğru çıktı. en azından bende. uyarayım dedim.. herkese bebek gibi ciltler diliyorum a.s.

hadi yaa :( belki cilt tipine göre degisiyodur..

neeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy 2 ayda mı 1 tup bıtırdın canm =))) abartmıssın amaa...
ben toplam nerdeyse 6 ay olcak eskı kullanımla bu kullanmam hala yarısı yenı oluyorr.. az az sur canm bak tahrıs edersın yuzu nemlendrıcı gıbı kullanma cabukk ıylessın dıye ugrasrkenn daha kotu yapma...

tuylenme konusuna gelınce de gercekten bu ayva tuylerı cıkarttıgına bende sahıdım ılk kullanmamda cok korktum buyur dıyee hatta sureklı ayna dıbıne grıyordum ee psıkolojk oldgnu anladm bırazcık da.. bırakıncaa yok oldular zaten suamdaa ısık ve aynada bakındaa 0.5 cm bıle degıllerdır :D belkım ama psıkolojk mı ne bılmem var gıbım fakat dedm yaa mercek lazm benmkılerı gormek ıcın... bu konuda sanslıyım sanırım tuylerım coka z cıkar bacaklarımı bıle 6 ay almasam sorunolmaz =) 21 yasıma gırıyorum bıkere bıyık almıslıgım yok..kaslar desenn cıkmıyorr tek tukk nysee yuzumdee bı tuy kıl eksık ( TÜ TÜ TÜÜ tahtaya vuram =))

neeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy 2 ayda mı 1 tup bıtırdın canm =))) abartmıssın amaa...
ben toplam nerdeyse 6 ay olcak eskı kullanımla bu kullanmam hala yarısı yenı oluyorr.. az az sur canm bak tahrıs edersın yuzu nemlendrıcı gıbı kullanma cabukk ıylessın dıye ugrasrkenn daha kotu yapma...

tuylenme konusuna gelınce de gercekten bu ayva tuylerı cıkarttıgına bende sahıdım ılk kullanmamda cok korktum buyur dıyee hatta sureklı ayna dıbıne grıyordum ee psıkolojk oldgnu anladm bırazcık da.. bırakıncaa yok oldular zaten suamdaa ısık ve aynada bakındaa 0.5 cm bıle degıllerdır :D belkım ama psıkolojk mı ne bılmem var gıbım fakat dedm yaa mercek lazm benmkılerı gormek ıcın... bu konuda sanslıyım sanırım tuylerım coka z cıkar bacaklarımı bıle 6 ay almasam sorunolmaz =) 21 yasıma gırıyorum bıkere bıyık almıslıgım yok..kaslar desenn cıkmıyorr tek tukk nysee yuzumdee bı tuy kıl eksık ( TÜ TÜ TÜÜ tahtaya vuram =))

cnm cildim hassas olmadgı icin sürdüm cokca valla :)
zararı da olmadı hani ama tam yararı da olmadı benneyaptımki2 gündür sürmüyorum acnelyse, yüzümde 2-3 tane sivilce cıktı benneyaptımki neyse alıcam bugün.

Back