Canım benim de cildime aynı şey oldu geçenlerde... Fondoteni fln emmiyordu cildim, çok sert kabuk kabuk olmuştu soyulmuyordu da... Bekliceksin birazcık canım, ara ver o geçiyor, nemlendirici sürmeyi ihmal etme...
Evet biliyorum şimdi baktım yazışmalarımıza gördüm, işte demiştim geçenlerde regliden dolayı yüzüm coşmuştu 4 gün okulum da yoktu ondan basmıştım acnelyse'i o zaman dediğin gibi kurumuştu sende banyoda hafif ov fln demiştin ama ovulacak gibi olmuyor pek... Bekliceksin mecbur 2 güne düzelir aynı şeyi çektim biliyorum... Nemlendiriciyi bile emmiyordu nerdeyse... Boynumla yüzümün arasında baya renk farkı da olmuştu, dediğin gibi kabuk kabuktum...
bırakma sakın canm ... boyle su bazlı nemlendrıcıler kullan gorunumunu azaltr.. hem tahmınen cenen yogun soyuluyordur oralara fazla majyaj yapma dıger yerlere uygula ıstersen
denizden senn nasıl gidiyor cnm??
Kızlarr 1 tüp bitirdimmm kaydirigubbakcemile2
Yüzüm cok iyi sayılmaz ama eskisinden iyi oldugu kesin :)
bugn süremedim yarın gidip alıcam.
bu arada denizden cnm cok sevindim galiba aramızda en cok sana yaradı acnelyse :)
cnm bende düsünüyorum bıraktıktan sonra tekrar cıkabilecegini ki cıkıcakta eminim. ben söyle bi cözüm buldum. cildimiz tamamen iyilestikten sonra acnelyse hergün degilde haftada 2-3 gün falan süreriz böylece cıkmaz sivilce.. mantıklı dimi :)
çok sewindim kızlar yaa darısı benm başıma inşallah=)) ya ben hiç yüzümün tamamına sürmeye cesaret edemiorum iz ve siwilce olan yerlere sürüorum doğrumu yapıorum bilmiorumda..bide çene bölgeme çok temkinli yaklasıorum en çok acıyan bölge orası olmuştu kokmuyo diilim yani .. yaa bide bişi daha sorcam bu izler fln geçse bile ne kadar dewam etcez kullanmaya???
ayyy bide unutmadan kızlar ben bu acnelyse i çatlaklarıma da sürdüm bayadırda dewam ediorum göğüs bölgemde wardı zayflayınca direk göğüslerim küçülüo ondan oldu galiba neyse konuya dönüyüm bence bu konuda da işe yarıo kızlar bu krem inanın çok belirgndi çatlaklar we vücudumun hiç bi yernde yok diyebilirim sanki hepsi buraya toplanmış..hatta çokta komik bişi yaptım çok güleceksiniz ama napıım çok merak ediodum farkı:)))) sağ tarafıma sürdüm sadece sola sürmedim işe yarayackmı görmek istedim we bence yarıo baya bi soyulma war çok yeni bi deri olmasına rağmen üst tabakadaki, çatlaklar daraldı görünümü haffledi sanki(((((=
canmm 1 tup bıtrmıssın de kac ay oldu senın ???
kızlar sizi üzmek istemem ama acnelyse gerçekten tüylenme yapıyor. en azından bende yapıyor. yüzüme sürüyorum dik dik tüyler çıkıyor, bacağımda da lekeler vardı oraya da sürdüm her yerde tüylerim ince renksiz, o sürdüğüm yerde siyah kıllar çıktı resmen. sadece orda ama. daha önce okumuştum böyle bir etkisinin olduğunu ama inanmamıştım valla doğru çıktı. en azından bende. uyarayım dedim.. herkese bebek gibi ciltler diliyorum a.s.
neeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy 2 ayda mı 1 tup bıtırdın canm =))) abartmıssın amaa...
ben toplam nerdeyse 6 ay olcak eskı kullanımla bu kullanmam hala yarısı yenı oluyorr.. az az sur canm bak tahrıs edersın yuzu nemlendrıcı gıbı kullanma cabukk ıylessın dıye ugrasrkenn daha kotu yapma...
tuylenme konusuna gelınce de gercekten bu ayva tuylerı cıkarttıgına bende sahıdım ılk kullanmamda cok korktum buyur dıyee hatta sureklı ayna dıbıne grıyordum ee psıkolojk oldgnu anladm bırazcık da.. bırakıncaa yok oldular zaten suamdaa ısık ve aynada bakındaa 0.5 cm bıle degıllerdırbelkım ama psıkolojk mı ne bılmem var gıbım fakat dedm yaa mercek lazm benmkılerı gormek ıcın... bu konuda sanslıyım sanırım tuylerım coka z cıkar bacaklarımı bıle 6 ay almasam sorunolmaz =) 21 yasıma gırıyorum bıkere bıyık almıslıgım yok..kaslar desenn cıkmıyorr tek tukk nysee yuzumdee bı tuy kıl eksık ( TÜ TÜ TÜÜ tahtaya vuram =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?