Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

canım la roche u bende kullandım ve çok ıyı bır kermdır. hatta şuan la roche marka guneş kremi kullanıyorum ondan da çok memnunum. 60 korumalı falan. neyse bende acnelyse ya başladım bugun ılkkez sürdüm bakalım neler olucak. benım cıldım hasssas falan deıl yani bende okadar kızarma olmaz diye umuyorum.

Tubakt ; Bu konuyu takipteyim. Bende de lekeler baya var. Ama ben yanaklarıma sürmeye cesaret edemiyorum..Oraları daha da azdıracak gibi geliyor. Çenemde bi ara çıkmışlardı şuan onların lekkeeleri var oraya daha rahat kullanıyorum. Çözdüm zaten bu ilacı tahriş ettirmiyorum cildimi.Bişey sormak istiyorum illaki soyulacak hale mi getirmek gerekiyor ya??? lekelerin geçmesi için ozaman da kötü görünüyor kızarıyor açıyor.Sadece kremi sürmek de bence lekeleri açar.Öyle değil mi??

ılacın ıcındekı madde soymadanda tedavıye devam edıyor canm.. ama soyulursa tabı daha guzel olur hızlıca ıylesıverır..ben butunn yuze basladım surmeye buaralar ılk defa elmacıklarım soyuluyor guzel bsy sevınıyorum..

buarada kızlar gunes kremsızz sakın he sakın cunku havalarr gıttıkce ısınmaya basladı korunun

Ama işte soyulması için kremi baya sürmek gerekiyor yani 3-4 gün üst üste ozamanda kızarıklıklar falan oluşuyor. O görüntüde hiç hoş olmuyor. Sakin sakin soyuluyor mu ki??

az az soyulur yaw boylee nemlendırıcı surdun mu goruntusu azalırr... kızarıklık da ılk haftalarda olur sonra cılt alısıyor kızarmıyor.. benım mesela =) bır de basta sıvılce cıkabılır korkmayın

canım benim sana bir sorum olcak. okuduğuma göre sen bu kremi benim gibi ilk kez kullananlardan daha ıyı bılıyorsun. şimdi canım ben geçen hafta sonu gibi başaldım acnelyse ve 2 gün sonra soyulmalar başladı. şimdi nemlendirme ve güneşten koruma evresindeyim ve öyle çok sıkıntı da yaşamadım cildim çok hassas olmadığı için herldeopuyorumnanaktan hatta lekelerim ılk soyulmada bile daha ıyı görünüyor ama tabi tamamen geçmedi. şimdi ben ne kadar bekleyeyim tekrar kremi sürmek için dersin. yani bu soyulmalar biter bitmezmi mesela ya da daha çok mu bekleyeyim acabaeyvahedigeldismile yani zarar veririm diye korkuyorum ama bir yandan da yaza bişey kelmedı ve heryer güneş olmadan bu işi halledeyim diyorum. bir fikir verirsen sev:hulya:inirim

surmemek yerınee cok aza ındırgeyerek surebılırsın canm.. benm gozlerımlerıme goree surmeyınce soyulma artıyor surunce ertesı gun soyulma olmuyor =)) bende bazen surmuyorum soyulsun dıye

Ya bu kremi bende kullandım sadece 2 kere, ardından felaket bir soyulma yaşadım. tam cildim düzeldi derken tekrar sivilcelerim çıkmaya başladı ve hiç olmadığı kadar iz bırakarak ve kıpkırmızı bi şekilde
şimdi sürüyorum her gece o izlerin üzerine ama sanki soyulmaktan başka bir şeye yaramıyor gibi geliyor

kızlar bende geçen hftalarda bu kremi her gece sürmüştüm ama baktım cok gerildi dudak üstüm (sadece o kısıma uyguluorm ztn lanet lekem yüzünden ) neyse 2 3 gün kullanmadım sadece bepanten kullanarak onardım şimdi 2 gün sürüp bi gün dinlendiriorum cildimi.Sabah kalktıgımda biraz soyuluo gibi olmuşsa hemen bıyıklarımı iple alır gibi yapıorum ip soyulan yeri biraz daha kaldırıo cabuk kurtulmak istiorumda elimle soyamadıgımdan öyle bi yöntem buldum zemuszemus bakalım bi iki hft sonra nasıl olcakkk

kızlar ya bu acnelys kremin rengi sarımtrak hatta yeşile dönük ve yapısı yumuşak bi krem kıvamındamı?acaba benim kremimde bi yalnışlıkmı var ya??dün gece sürdüm.anlatılanlar gibi ne kuruma ne gerilme olmadı.acaba bi yalnışlıkmı var diyorum...lmaz:

dogru krem canım benimde öyle ilk günde kuruma gerilme bekleme ama :) bi kaç gün sür gece sür yani gündüz sürme.ben ilk kullandıgımda bi hft sürmüştüm sonra cok yandı kızardı.2 3 gün sür bigün fln dinlendir cnm cok yüklenme cildine.ben hala anlamadm etkisini ya bazen he güzel geçircek diorum soyuo cünkü bazende işe yaramıo gibi gelio :/ :sinifsinif:

Öyledir o aylardır kullanıyorum ben bile anlamadım tam olarak ne zaman soyuyo ne zaman soymuyo... Ama sanırım 3 ay oldu her gece sürüyorum tüm yüzüme olmasa da sorunlu gördüğüm ve sorun çıkabileceğini düşündüğüm yerlere sürüyorum... Soymadığı zaman da işe yarar merak etme ayla... =)

ay saol şekerim içime su serptin opuyorumnanaktan sen benden tecrübelisin bu konuda benim bi ay olmadı daha güneş lekem için kullanıorm bende dudak üstüme sorunlu bölgeye inş geçer artık kaydirigubbakcemile2

ay saol şekerim içime su serptin opuyorumnanaktan sen benden tecrübelisin bu konuda benim bi ay olmadı daha güneş lekem için kullanıorm bende dudak üstüme sorunlu bölgeye inş geçer artık kaydirigubbakcemile2

Hmm güneş lekem için denemedim sen sonuç alırsan söyle benimde omuzlarımda hafif çil gibi güneş lekeleri var 2-3 kere sürdüm ama sonra ihmal ettim hep... Ama bacağımda ufak bi batık lekesi vardı onu baya silikleştirdi... =)

tememmm zemuszemus bikaç hft kullanıyım geçerse hbr ederm cnm

benım de tam 3 ay 5 gun oldu =) az kaldı 6aya he
aylacım morelını bozmak gıbı olmasın ama gunes lekesı gıbı kahverengı lekeyee etkı etmıyor acnelyse hıc degılse kendımden bılıyorum bak kac bın defa soyulmustur dudak kenarım ama sol dudak yanımda mınıcık bı gunes lekesı var okdr soyulmaya banamısın demıyor yok olmadı gıttı... sen renk acıcıda kullanmalısın expıgment tarzı....
acnelyse daha cok sıvılce sonraası kalan kırmızı ızlere hafıf cukurluklara ıyı gelıyor uzun vadede de guzel sonuclar vadedıyor umarm bızdee elde ederız tamamen =)

Ama ama amaa tubaaa oldumu bu şimdik mafoldumben ay ne umutlandım ben geçirir dieee ama bazı yerleri soyulup geçti :/ olsn devam edim yinede cnm benn ya opuyorumnanaktan expigment fln kullandm cnm tretin şu bu hiç biri fayda etmedi bide buna bakıym dedim :/

faydasını gorduysen devam et ozaman canm belkıde lekelerımızz farklıdır...nebılım ben yok denılecek kadr azdır kahverengı noktaa falan ama ıstee geçmiyii ... zaten salladım onları şuu kırmızı lekelerım gecsın baska bsy ıstemem gercı onlardaa acayıp hafıfledııı şükürr

Arkadaşlar ben c.tesi gününden itibaren acnelyse kullanıyorum. Cildim çok hassas ve kurudur. Fakat sivilce ve siyah noktalar eksik olmaz. Karma bi cilt yapısına sahibim.
Acnelyse çok az sürün kızarıklık tahriş ve aşırı soyulma yaratabilir diyor herkes.Ablam kullandı.O da aynı şeyi söyledi. Ben Dik kafalı olduğum için biraz fazla fazla sürdüm yüzüme. hatta sadece sivilce üstüne değil heryerine yaydım. Cildimde ne kuruma yarattı ne acı ne tahriş. Sıkma sonrası oluşan kızarıklıkları hemen yok etti. Soyulma var.Lekelerim birbir kalkıyor. Derisi bu ilaç sayesnde çok incelen memnun olduğu halde tahriş ettiği için bu kremi bırakmak zorunda kalan arkadaşlara tavsiyem HAMETAN KREM(sarı ambalajlı) kullanmanızdır. Hametanın deri kalınlaştırıcıı, nemlendirici ve yara tedavi edici özelliği vardır. Gündüz Hametan krem gece acnelyse kullanırsanız bephantene den daha memnun olacağınızdan eminim. Çünkü bephantene kıllanmayı arttırıcı ve yağ bezlerini harekete geçirici özelliğe sahip. Şu anda cildim pamuk gibi.Cildimin aşırı Soyulmasına rağmen hametanı sürer sürmez bütün kabuklar yatışıyor. Çok memnunum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…