Valla ben tüy olayından hem korktum hem de vazgeçemiyorum acnelyse'den... O yüzden devam ediyorum bu gün eczaneye gittim excipial hydro almak için, eczacı kadın yüze önermiyoruz, yağlı cilde fln dedi... Bepanthen kullanıyodum o da iiydi aslında fln dedim o da nemlendirmez ki fln dediler... Kafamı karıştırdılar sonunda La Roche-Posay sattılar bana =) Ama beğendim yeni bir ürünüymüş Hydreane diye termal su bazlıymış, çok yumuşak güzel bi dokusu var ve sürünce hemen kabuklarımı yok etti baya nemlendirdi yani... Şuan tanıtım fiyatı olduğu için 24,9 mış fiyatı normal fiyatı 29,9 olucakmış... 40 ml. Beğendim ben şimdilik cildimdeki kızarıklıklara iyi gelir mi diye sordum acnelyse sürdüünüz için cildiniz kuruyor o yüzden kızarıklıklar normal dedi ama nemlendirirseniz geçer dedi... Yani bu yeni nemlendiricim başarılı bir seçim olabilir ileriki günlerde anlayacağız, şuan ilk izlenim iyi =)
az az soyulur yaw boylee nemlendırıcı surdun mu goruntusu azalırr... kızarıklık da ılk haftalarda olur sonra cılt alısıyor kızarmıyor.. benım mesela =) bır de basta sıvılce cıkabılır korkmayın
kızlar ya bu acnelys kremin rengi sarımtrak hatta yeşile dönük ve yapısı yumuşak bi krem kıvamındamı?acaba benim kremimde bi yalnışlıkmı var ya??dün gece sürdüm.anlatılanlar gibi ne kuruma ne gerilme olmadı.acaba bi yalnışlıkmı var diyorum...lmaz:
Öyledir o aylardır kullanıyorum ben bile anlamadım tam olarak ne zaman soyuyo ne zaman soymuyo... Ama sanırım 3 ay oldu her gece sürüyorum tüm yüzüme olmasa da sorunlu gördüğüm ve sorun çıkabileceğini düşündüğüm yerlere sürüyorum... Soymadığı zaman da işe yarar merak etme ayla... =)
ay saol şekerim içime su serptin opuyorumnanaktan sen benden tecrübelisin bu konuda benim bi ay olmadı dahagüneş lekem için kullanıorm bende dudak üstüme sorunlu bölgeye inş geçer artık kaydirigubbakcemile2
Hmm güneş lekem için denemedim sen sonuç alırsan söyle benimde omuzlarımda hafif çil gibi güneş lekeleri var 2-3 kere sürdüm ama sonra ihmal ettim hep... Ama bacağımda ufak bi batık lekesi vardı onu baya silikleştirdi... =)
benım de tam 3 ay 5 gun oldu =) az kaldı 6aya he
aylacım morelını bozmak gıbı olmasın ama gunes lekesı gıbı kahverengı lekeyee etkı etmıyor acnelysehıc degılse kendımden bılıyorum bak kac bın defa soyulmustur dudak kenarım ama sol dudak yanımda mınıcık bı gunes lekesı var okdr soyulmaya banamısın demıyor yok olmadı gıttı... sen renk acıcıda kullanmalısın expıgment tarzı....
acnelyse daha cok sıvılce sonraası kalan kırmızı ızlere hafıf cukurluklara ıyı gelıyor uzun vadede de guzel sonuclar vadedıyor umarm bızdee elde ederız tamamen =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?