Aciz insan

Bizde bir arkadaş söylediği gibi boşanma çok büyük bir olay…belki çocuklar olmasaydı çoktan gitmiştim ama ne yapmalı varlar

Görünen köy klavuz istemez diye bir atasözü vardır.
Hayaller güzeldir fakat bu insanlar asla size yeni ev ayrı ev acmayacaklar işin oyalama kısmı yıllardır da bunu basarmıslar
Size göndereyim mi evimi?özelde?

Onu kim söyledi??

Nilü bilmediğimden soruyorum. Çocuklarını alsan konsolosluğa gitsen boşanmak istediğini söylesen yardımcı olmuyorlar mı iş, barınma gibi konularda? Yani burda en ücra köylerde bile bu kadar çaresizlik yoktur artık ya. Anlayamıyorum ben seni sen aydınlat.

Size göndereyim mi evimi?özelde?
anca resimlerle yetinirsiniz. resmi gönderseniz ne olur gidip yasıyor musunuz bu nedir ya bize saldıracağınıza gidin kocanıza cemkirin kücücük odaya tıkılmıs yıllardır yasıyorsunuz saka gibi valla

Bizde bir arkadaş söylediği gibi boşanma çok büyük bir olay…belki çocuklar olmasaydı çoktan gitmiştim ama ne yapmalı varlar
Aile evine dönmek yerine devletten destek isteyin? Elalem bir iki konuşur susar ama siz bir ömür boyu bu adama katlanacaksınız. Yazık değil mi size? Epilasyon için bile eş ailesinin onayı lazım. Böyle hayat mı geçer

Birincisi ben Rusya’da tekim yalnızım kimsem yok.eger gidersem annemler bana demediklerini bırakmazlar beni silerler ben bunu biliyorum Ama böyle de acı çekiyorum ölsem de kurtulsam

Bakın işte.epilasyon için lazer istemiyorum yüzümde çatlaklar var onun için istiyorum resmini yollayacağım

anca resimlerle yetinirsiniz. resmi gönderseniz ne olur gidip yasıyor musunuz bu nedir ya bize saldıracağınıza gidin kocanıza cemkirin kücücük odaya tıkılmıs yıllardır yasıyorsunuz saka gibi valla
Neden anlamıyorsunuz?ev hazır ama anahtarları teslim etmemişler yaşayacak olanlara.yeni apartman

Kime saldırmışım?!benimle alay edenlere beni yargılayanlara,yok ben bunlardam izin alıcam sonra konu açacağım.yok öyle dünya

Birincisi ben Rusya’da tekim yalnızım kimsem yok.eger gidersem annemler bana demediklerini bırakmazlar beni silerler ben bunu biliyorum Ama böyle de acı çekiyorum ölsem de kurtulsam

Ailene git Nilü bir söylenirler iki söylenirler sonra durulurlar. Bu aileyi çekip dert sahibi olacağına ailene git laf ye ama kendi ailenden ye en azından. Bir kez ölmekten korkuyorsun ama burda her gün ölüyorsun.

Ailene git Nilü bir söylenirler iki söylenirler sonra durulurlar. Bu aileyi çekip dert sahibi olacağına ailene git laf ye ama kendi ailenden ye en azından. Bir kez ölmekten korkuyorsun ama burda her gün ölüyorsun.
Evet bu insan bana hiç saygı göstermez kendine gider son marka telefon alır.bana ama telefon laxım değil

Bakın işte.epilasyon için lazer istemiyorum yüzümde çatlaklar var onun için istiyorum resmini yollayacağım
Ha kıl tüy için ha başka birsey için ne farkeder. Keyfi birsey olsa bile onların izni gerekli. Hemcinsimin böyle çaresiz olması gerçekten çok üzücü ama hayat sizin ne diyim. Bi mont aldırmak icin uğraşın durun. Soru soruyorum devlet yardim eder mi aile evine gitmek yerine diyorum cevap bile vermiyorsunuz.

Benim dediğimin cevabı bu değil ki, sen kulaklarını kapatmışsın bu şekilde sadece şikayet ediyorsun.
Yani ki böylesine sarfettiğim ömre yazık…babam diyor ki boşanma artık hiç bir yol kalmadığında,çekilmez durum olduğunda yapılacak bir şey.senim öyle bir durumun yok ki kızım diyor bana

Evet hep aynı şeyleri yazıp duruyor çok ilginç.

Ben bilmiyorum ki o işleri ablam.şu ana kadar başıma onca olaylar gelmiş annem de biliyor ve bana “kızım sen çok çektin Allah seni rahata erdirsin “ diyor.o zamanlar bile boşnamadan konuşmadılar.ama eskiden kavga olurdu sık sık.babam 2 kez söyledi Nilüfer’i gönderin gelsin .annem yine engel oldu

Ailenin yanına bile göndermiyorlar, daha ne olsun nilu. Ailene herseyi anlat, yanınıza gelmeme izin vermiyorlar, hastaneye gidemiyorum, eşim dövüyor çok mutsuzum diye. Sana insanların nasıl bakacağını düşünme, bir iki konuşur susarlar. Bulunduğun ülkede yaşayan birileri yok mu burada yardımcı olsalar sana. Oradaki sistemi hiç bilmiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…