Bizde bir arkadaş söylediği gibi boşanma çok büyük bir olay…belki çocuklar olmasaydı çoktan gitmiştim ama ne yapmalı varlarÜzgünüm ama evinize geçeceginizi düşünmüyorum. Eşiniz iyi bir insan olsa anne babasına ezdirip size hem fiziksel hemde psikolojik şiddet uygulamaz. Farzedelim ki geçtiniz, başka bir adam olmayacak ki. Boşanmamak için neden direniyorsunuz anlayamıyorum.
Size göndereyim mi evimi?özelde?Görünen köy klavuz istemez diye bir atasözü vardır.
Hayaller güzeldir fakat bu insanlar asla size yeni ev ayrı ev acmayacaklar işin oyalama kısmı yıllardır da bunu basarmıslar
Onu kim söyledi??
anca resimlerle yetinirsiniz. resmi gönderseniz ne olur gidip yasıyor musunuz bu nedir ya bize saldıracağınıza gidin kocanıza cemkirin kücücük odaya tıkılmıs yıllardır yasıyorsunuz saka gibi vallaSize göndereyim mi evimi?özelde?
Aile evine dönmek yerine devletten destek isteyin? Elalem bir iki konuşur susar ama siz bir ömür boyu bu adama katlanacaksınız. Yazık değil mi size? Epilasyon için bile eş ailesinin onayı lazım. Böyle hayat mı geçerBizde bir arkadaş söylediği gibi boşanma çok büyük bir olay…belki çocuklar olmasaydı çoktan gitmiştim ama ne yapmalı varlar
Birincisi ben Rusya’da tekim yalnızım kimsem yok.eger gidersem annemler bana demediklerini bırakmazlar beni silerler ben bunu biliyorum Ama böyle de acı çekiyorum ölsem de kurtulsamNilü bilmediğimden soruyorum. Çocuklarını alsan konsolosluğa gitsen boşanmak istediğini söylesen yardımcı olmuyorlar mı iş, barınma gibi konularda? Yani burda en ücra köylerde bile bu kadar çaresizlik yoktur artık ya. Anlayamıyorum ben seni sen aydınlat.
Bakın işte.epilasyon için lazer istemiyorum yüzümde çatlaklar var onun için istiyorum resmini yollayacağımAile evine dönmek yerine devletten destek isteyin? Elalem bir iki konuşur susar ama siz bir ömür boyu bu adama katlanacaksınız. Yazık değil mi size? Epilasyon için bile eş ailesinin onayı lazım. Böyle hayat mı geçer
Neden anlamıyorsunuz?ev hazır ama anahtarları teslim etmemişler yaşayacak olanlara.yeni apartmananca resimlerle yetinirsiniz. resmi gönderseniz ne olur gidip yasıyor musunuz bu nedir ya bize saldıracağınıza gidin kocanıza cemkirin kücücük odaya tıkılmıs yıllardır yasıyorsunuz saka gibi valla
Kime saldırmışım?!benimle alay edenlere beni yargılayanlara,yok ben bunlardam izin alıcam sonra konu açacağım.yok öyle dünyaanca resimlerle yetinirsiniz. resmi gönderseniz ne olur gidip yasıyor musunuz bu nedir ya bize saldıracağınıza gidin kocanıza cemkirin kücücük odaya tıkılmıs yıllardır yasıyorsunuz saka gibi valla
Birincisi ben Rusya’da tekim yalnızım kimsem yok.eger gidersem annemler bana demediklerini bırakmazlar beni silerler ben bunu biliyorum Ama böyle de acı çekiyorum ölsem de kurtulsam
Evet bu insan bana hiç saygı göstermez kendine gider son marka telefon alır.bana ama telefon laxım değilAilene git Nilü bir söylenirler iki söylenirler sonra durulurlar. Bu aileyi çekip dert sahibi olacağına ailene git laf ye ama kendi ailenden ye en azından. Bir kez ölmekten korkuyorsun ama burda her gün ölüyorsun.
siz gerçekten inanıyor musunuz ayrı eve gideceğinize ciddenNeden anlamıyorsunuz?ev hazır ama anahtarları teslim etmemişler yaşayacak olanlara.yeni apartman
Evet bu insan bana hiç saygı göstermez kendine gider son marka telefon alır.bana ama telefon laxım değil
Evet haftalar önce senet işlemi için gittik benim onayım lazımdısiz gerçekten inanıyor musunuz ayrı eve gideceğinize cidden
Ha kıl tüy için ha başka birsey için ne farkeder. Keyfi birsey olsa bile onların izni gerekli. Hemcinsimin böyle çaresiz olması gerçekten çok üzücü ama hayat sizin ne diyim. Bi mont aldırmak icin uğraşın durun. Soru soruyorum devlet yardim eder mi aile evine gitmek yerine diyorum cevap bile vermiyorsunuz.Bakın işte.epilasyon için lazer istemiyorum yüzümde çatlaklar var onun için istiyorum resmini yollayacağım
Yani ki böylesine sarfettiğim ömre yazık…babam diyor ki boşanma artık hiç bir yol kalmadığında,çekilmez durum olduğunda yapılacak bir şey.senim öyle bir durumun yok ki kızım diyor banaBenim dediğimin cevabı bu değil ki, sen kulaklarını kapatmışsın bu şekilde sadece şikayet ediyorsun.
Ha kıl tüy için ha başka birsey için ne farkeder. Keyfi birsey olsa bile onların izni gerekli. Hemcinsimin böyle çaresiz olması gerçekten çok üzücü ama hayat sizin ne diyim. Bi mont aldırmak icin uğraşın durun. Soru soruyorum devlet yardim eder mi aile evine gitmek yerine diyorum cevap bile vermiyorsunuz.
Ben bilmiyorum ki o işleri ablam.şu ana kadar başıma onca olaylar gelmiş annem de biliyor ve bana “kızım sen çok çektin Allah seni rahata erdirsin “ diyor.o zamanlar bile boşnamadan konuşmadılar.ama eskiden kavga olurdu sık sık.babam 2 kez söyledi Nilüfer’i gönderin gelsin .annem yine engel olduHa kıl tüy için ha başka birsey için ne farkeder. Keyfi birsey olsa bile onların izni gerekli. Hemcinsimin böyle çaresiz olması gerçekten çok üzücü ama hayat sizin ne diyim. Bi mont aldırmak icin uğraşın durun. Soru soruyorum devlet yardim eder mi aile evine gitmek yerine diyorum cevap bile vermiyorsunuz.
Ailenin yanına bile göndermiyorlar, daha ne olsun nilu. Ailene herseyi anlat, yanınıza gelmeme izin vermiyorlar, hastaneye gidemiyorum, eşim dövüyor çok mutsuzum diye. Sana insanların nasıl bakacağını düşünme, bir iki konuşur susarlar. Bulunduğun ülkede yaşayan birileri yok mu burada yardımcı olsalar sana. Oradaki sistemi hiç bilmiyorum çünküBen bilmiyorum ki o işleri ablam.şu ana kadar başıma onca olaylar gelmiş annem de biliyor ve bana “kızım sen çok çektin Allah seni rahata erdirsin “ diyor.o zamanlar bile boşnamadan konuşmadılar.ama eskiden kavga olurdu sık sık.babam 2 kez söyledi Nilüfer’i gönderin gelsin .annem yine engel oldu