İş de neyine lazım diyorIşte ekonomik ozgurlugun anlam ve onemi. Ise girin kendi paranizi kazanin, millete eyvallahiniz olmasin.
Montuma ve lazerime lazim diyin. Kadinlarin calismak icin kocalarindan imzali kagit istemesi gecmiste kaldi. Cikin calisin. Eve prangali degilsiniz yaİş de neyine lazım diyor
Montuma ve lazerime lazim diyin. Kadinlarin calismak icin kocalarindan imzali kagit istemesi gecmiste kaldi. Cikin calisin. Eve prangali degilsiniz ya
Bıktım aynı giysiyi kaç yıl giymekten hiç değilse böyle küçük şeylerle mutlu olayım.ben aslında moda seven biriyim ama öyle eve düştüm ki kadimlerin kadimi düşüncelerinde.kaç yıl aynı ayakkabı mont elbise daha neler neler çantaAhh Nilu ah. Sence onca şey varken mont mu sorun?
Ay sizin calisasiniz yok. Hanimefendi, mont ve lazer icin calismayacaksiniz tabii ki. Istedigniz seyi istediginiz zaman alabilmek, kendi ayaklarinizin ustunde durabilmek, millete muhtac olmamak icin calisacaksiniz. Kizariklik olur anlarlar fln ne alakaŞu anne babasının bişey söyleyememeleri için.ben kendim gidip yaptıra bilirdim lazeri.ama yüzümde kızarıklık olacak anlayacaklar
Ben herşeyden çok istiyorum çalışmak.ama bu evde kp sözü geçer benim koca da ondan köpek gibi korkar o yüzden ben birşey yapamıyorum bu evde.bir keresinde pasta yaptım kp emrini verdi bir daha yapmasın diye.lazere geldikte benim biriktirdiğim param var.kendim gider yaptıra bilirim de yüzümde kızarıklardan anlayacaklarAy sizin calisasiniz yok. Hanimefendi, mont ve lazer icin calismayacaksiniz tabii ki. Istedigniz seyi istediginiz zaman alabilmek, kendi ayaklarinizin ustunde durabilmek, millete muhtac olmamak icin calisacaksiniz. Kizariklik olur anlarlar fln ne alaka
Maalesef doğru söylediğiniz ne yalan söyleyim ben de artık onu sevemiyorum…Bu adam değişmez bir size bencil bir size cimri Üzgünüm gözünde kiymetiniz yok.Adam yemeğim olsun anama babama hizmet etsin,çok masrafı olmasın canım cekincede seviseyim diye almış,hep söylerim böyle adamlar için ha ayse,ha emine ha nilsu,kadın olmanız yeterli evlenmek için .Derin anlamlar beklemek yorar........
Peki is bulsaniz ve sabah evden cikip gitseniz ne yaparlar?Ben herşeyden çok istiyorum çalışmak.ama bu evde kp sözü geçer benim koca da ondan köpek gibi korkar o yüzden ben birşey yapamıyorum bu evde.bir keresinde pasta yaptım kp emrini verdi bir daha yapmasın diye.lazere geldikte benim biriktirdiğim param var.kendim gider yaptıra bilirim de yüzümde kızarıklardan anlayacaklar
Kavga çıkarır dırdır yaparlarPeki is bulsaniz ve sabah evden cikip gitseniz ne yaparlar?
Yapsinlar. Boyle omur gecmez. Bir iki dirdir yaparlar, sonunda kabullenirler.Kavga çıkarır dırdır yaparlar
Aynı soruyu soracaktım yukarıda arkadaşlaKavga çıkarır dırdır yaparlar
Evimize taşınmamıza İnşaAllah az kalıyor onu bekliyorumYapsinlar. Boyle omur gecmez. Bir iki dirdir yaparlar, sonunda kabullenirler.
Hatta ilk maasinizla hediye fln alin, disari cikarin belki hoslarina gider de seslerini keserler.
Şiddet yapacakları en ilk iş benim de kimsem yok buralarda o yüzden böyle kendilerini bir b..zann ederlerAynı soruyu soracaktım yukarıda arkadaşla
Yapsınlar dırdır korkmayın gözünüzü karartın sınırlarınızı zorlayın
Eğer şiddet fılan göstermez derseniz
Alacağım o montu kim ne yaparsa yapsınNilu kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz tamam haklısın da bir çözümü yok ki. Seni o kadar mı bastırdılar bilmiyorum sesini çıkartamıyorsun boşanmak desen hak getire…
Ne bileyim üzülüyorum sana gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?