- 17 Ağustos 2023
- 7.203
- 19.345
Yeni eve gecince huyu deyişecekmi?Evimize taşınmamıza İnşaAllah az kalıyor onu bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni eve gecince huyu deyişecekmi?Evimize taşınmamıza İnşaAllah az kalıyor onu bekliyorum
Iyi eşden kastı her yaptığına evet demen miOna da karışırlar ama.ne biçim bir insancıklar ?!bana diyor sen iyi eş olsaydın kendim seni götürürdüm lazere
Dayak da yiyorsunuz.Eşim denilen herif.en son aralıkta dövmüş
Türkiye'de yaşamıyor ki yaşadığı yerde kadın hakları konusunda çok geride ailesi destek ama konu sahibi dışında tanıdığım kişilerden biliyorum onlarda boşanma olayı çok büyük sorun oluyorDayak da yiyorsunuz.
Polise gidip boşayabilirsiniz bu herifi, neden katlanıyorsunuz?
Türkiye'de yaşamıyor ki yaşadığı yerde kadın hakları konusunda çok geride ailesi destek ama konu sahibi dışında tanıdığım kişilerden biliyorum onlarda boşanma olayı çok büyük sorun oluyor
Hayır değişmez de bu evde onlardan çekiniyor o yüzden ben rahat değilim rahat haddini bildiremiyorum iç içeyiz ama orda kimse karışamaz istediğimi yaparım İnşaAllahYeni eve gecince huyu deyişecekmi?
Bizim mental değerler yol vermiyor.eş döver de sever de o yüzdenDayak da yiyorsunuz.
Polise gidip boşayabilirsiniz bu herifi, neden katlanıyorsunuz?
Aynen öyleTürkiye'de yaşamıyor ki yaşadığı yerde kadın hakları konusunda çok geride ailesi destek ama konu sahibi dışında tanıdığım kişilerden biliyorum onlarda boşanma olayı çok büyük sorun oluyor
Kendi evime geçeyim de kocamı tınlayan kim?!o evde de bu böyle devam edecekse,kendine de söyledim arkasına bir tane-hadi güle güleEşinde aileside çok çok kötü insanlar bunda hemfirikiriz, peki ayrılıp ailenin evine dönsen olmaz mı? Aslında buna izin veren ailen onlarda tahminimce eş ailesi gibidir ama bunun çaresi yok mu? Bulunduğun ülkede ayrilsan devlet seni koruması altına alır mı? Yani monttan lazerden çok daha önemli problemler bunlar.
Bu kafaya hapsolmak zorunda değilsiniz. Toplum dayatabilir, aile dayatabilir, bunlara boyun eğmek zorunda değilsiniz. "Eş döver de sever de" diye bir şey yok yani. Aileniz size destek oluyorsa boşanmanın yollarını arayın.Bizim mental değerler yol vermiyor.eş döver de sever de o yüzden
Annem dedi eger yeni evinizde de düzelmeyecekse def edersin giderBu kafaya hapsolmak zorunda değilsiniz. Toplum dayatabilir, aile dayatabilir, bunlara boyun eğmek zorunda değilsiniz. "Eş döver de sever de" diye bir şey yok yani. Aileniz size destek oluyorsa boşanmanın yollarını arayın.
Bana cevap da veremeyecek şimdi desene, tühMaalesef böyle insancıklar her zaman var.onunla uğraşamam engelledim.zaten kötüyüm Gazze’deki çocuklar için.kendi çocuklarımı öpmez oldum
Yeni evinize hiç geçmeyeceksiniz ki biliyorsun bunu her zaman kaynanalarda yaşayacaksınızAnnem dedi eger yeni evinizde de düzelmeyecekse def edersin gider
Ay sizin calisasiniz yok. Hanimefendi, mont ve lazer icin calismayacaksiniz tabii ki. Istedigniz seyi istediginiz zaman alabilmek, kendi ayaklarinizin ustunde durabilmek, millete muhtac olmamak icin calisacaksiniz. Kizariklik olur anlarlar fln ne alaka
Üzgünüm ama evinize geçeceginizi düşünmüyorum. Eşiniz iyi bir insan olsa anne babasına ezdirip size hem fiziksel hemde psikolojik şiddet uygulamaz. Farzedelim ki geçtiniz, başka bir adam olmayacak ki. Boşanmamak için neden direniyorsunuz anlayamıyorum.Kendi evime geçeyim de kocamı tınlayan kim?!o evde de bu böyle devam edecekse,kendine de söyledim arkasına bir tane-hadi güle güle
Onu kim söyledi??Yeni evinize hiç geçmeyeceksiniz ki biliyorsun bunu her zaman kaynanalarda yaşayacaksınız
Ne diyorsun sen?!Bana cevap da veremeyecek şimdi desene, tüh
Görünen köy klavuz istemez diye bir atasözü vardır.Onu kim söyledi??