Aciz insan

Ona da karışırlar ama.ne biçim bir insancıklar ?!bana diyor sen iyi eş olsaydın kendim seni götürürdüm lazere
Iyi eşden kastı her yaptığına evet demen mi
Sen yine de kendini savun bu benim hakkım de ama sakin bağırma yada emir verici olmadan söyle ...
Inşallah bir gün düzelirler

Dayak da yiyorsunuz.
Polise gidip boşayabilirsiniz bu herifi, neden katlanıyorsunuz?
Türkiye'de yaşamıyor ki yaşadığı yerde kadın hakları konusunda çok geride ailesi destek ama konu sahibi dışında tanıdığım kişilerden biliyorum onlarda boşanma olayı çok büyük sorun oluyor

Bekara karı boşamak olmasın ama konsolosluğa başvursa yardımcı olmayacaklar mı? Koca evine mi gönderecekler bu kadarı da 21. yy’da çok değil mi bilmiyorum o kadar da değil gibi geliyor.

Eşinde aileside çok çok kötü insanlar bunda hemfirikiriz, peki ayrılıp ailenin evine dönsen olmaz mı? Aslında buna izin veren ailen onlarda tahminimce eş ailesi gibidir ama bunun çaresi yok mu? Bulunduğun ülkede ayrilsan devlet seni koruması altına alır mı? Yani monttan lazerden çok daha önemli problemler bunlar.

Yeni eve gecince huyu deyişecekmi?
Hayır değişmez de bu evde onlardan çekiniyor o yüzden ben rahat değilim rahat haddini bildiremiyorum iç içeyiz ama orda kimse karışamaz istediğimi yaparım İnşaAllah

Kendi evime geçeyim de kocamı tınlayan kim?!o evde de bu böyle devam edecekse,kendine de söyledim arkasına bir tane-hadi güle güle

Annem dedi eger yeni evinizde de düzelmeyecekse def edersin gider

O kadar manyak bir ailede ki. Kendi ailesi de manyak. Bu kadın böyle kaldı. Tek ihtimali var izini kaybettirip yeni hayat kurması. Ama yetiştiği ortam sebebiyle bu kurtuluşa cesaret edebilir mi bilemiyoruz.

Yeni evinize neden geçemiyorsunuz? Neyi bekliyorsunuz inşallat falan mi? yazdiklarinizdan bir süredir evi beklediginizi cikartiyorum yoksa hangi motivasyon dayakci kocayi ve zorba kayinbaba evinde sizi tutacak.

Kendi evime geçeyim de kocamı tınlayan kim?!o evde de bu böyle devam edecekse,kendine de söyledim arkasına bir tane-hadi güle güle
Üzgünüm ama evinize geçeceginizi düşünmüyorum. Eşiniz iyi bir insan olsa anne babasına ezdirip size hem fiziksel hemde psikolojik şiddet uygulamaz. Farzedelim ki geçtiniz, başka bir adam olmayacak ki. Boşanmamak için neden direniyorsunuz anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…