Aciz insan

git ananın babanın hizmetini gör ele hizmetcilik ediyorsun yapma allah askına öz anana babana yap bir iki konusurlar sonra bagrına basarlar evlatlarısın..

git ananın babanın hizmetini gör ele hizmetcilik ediyorsun yapma allah askına öz anana babana yap bir iki konusurlar sonra bagrına basarlar evlatlarısın..
O kadar haklısınız ki…bugün soğanlarla uğraşıyordum 4-5 saatımı aldı.yani dediğiniz gibi ele hizmetçilik yapıyordum.değerim de bilinmiyor.kocam olacak herif bana”senin borcunduR yapmak”:diyor.Allah benim yollarımı açsın

Parani gizli gizli biriktirsen ailenden harçlık alıp kocana haber vermeden onları da biriktirsen bir şeyler yapamaz mısın?
Allah İnşaAllah şu kocayı öldürür de rahatlıkla çıkar giderim bu harabeden başka türlü yol bırakmıyorlar dilemeye

Allah İnşaAllah şu kocayı öldürür de rahatlıkla çıkar giderim bu harabeden başka türlü yol bırakmıyorlar dilemeye
Kocan ölse de bu aile sana kocanın emanetisin bizimlesin diyebilir ölmesine gerek yok boşanın

kızım şimdi benim boyuma doğru uzanmakta nerdeyse
Hiç bir şey yapmayıp sadece söyleniyorsunuz. Bu çocuk sizi görerek sizi örnek alarak mı büyüsün? Aylardır ev ev diyorsunuz, nedir malikane falan mı yapılıyor da bitmiyor? İnsan kendisinden vazgeçer de çocuğundan geçemez. Benim çocuklarım buna layık değil der onlar için başkaldırır. Sizi dövenler yarın çocuklarınızı da dövecekler.

Bizde mental böyle, koca döver ne isterse yapar diyorsunuz da ya çocuklarınız? Kızınız da mı böyle alışsın? Çocuklarınıza yazık değil mi ordu gibi yaşıyorsunuz. Kaynana kayınbaba kayın elti onların çocukları...hepiniz aynı evde yaşıyorsunuz. Çocuklarınızın ders çalışacak dinlenecek huzur bulacak özel alanları yok. Kalabalık bağırış çağırış. Ya kardeşim çocuk sözkonusu olunca insanın gözü dönmez mi cinnet geçirmez mi? Siz niye böyle pasif oturuyorsunuz sadece şikayet ediyorsunuz? Daha önce de size sordum, var mı son noktanız kırmızı çizginiz?

Nilu, bakın bir daha konularınıza yorum yapmayacağım çünkü ben sizin çocuklarınıza üzülüyorum. Onları sizden başka kim koruyabilir güvende tutabilir?

Kızımı evet okul için gelecek sene gidecek İnşaAllah öğretmen yanına götürüyorum.evet çok zor.1 oda bizim ve de oğlum tv izliyor kızımın bir gözü tvde diğer gözü kitapta.ne bileyim ya çocuklardan çok kendi rahatımı istiyorum bakın size evimin fotosunu yollayacağım.malikane falan değil.zaten ordan ev alanlar hepsi itirazdalar mahkemeye vermişler oranın büyüğünü ki ne Zaman evimize göçeceğiz diye

Size mesaj yollayamadım

Ama Allah aşkına sıkmadı mı? Önceki konusunda da sizinle konuşmuştuk. Dalgasına konu açıyor resmen

Aman ben size üzülmüyorum. Gerçekleri söyleyince üyelere sert yorum atıyorsunuz. Herkes hakettiğini yaşıyor bu hayatta. 2. Çocuğu zorla yapmadınız. Bu arada montu ben alayım, fiyatı da önemli değil. Ama tek sorunun bu olsun

Ama Allah aşkına sıkmadı mı? Önceki konusunda da sizinle konuşmuştuk. Dalgasına konu açıyor resmen
Ben dalgasına olduğunu düşünmüyorum pek, içini döküyor gibi görüyorum, kimsesiz gibi bi şey çünkü.
Evet, herkesi dellendirdiği durumlar yok değil hak veriyorum aksiyon almadığı için kızanlara ama o üyenin üslup ve cümleleri çok itici geldi; yok konunu kapat, yok kimse cevap vermesin, bence hadsizce ve gereksiz bi yükseliş oldu, o yüzden tepki gösterdim.

Canım döküyor evet . Ama bir ilerleme yok hani bdv bölümü akıl alıp uygulamak için ya. Gerçekleri söyleyince çemkiriyor. Hayır o kadar büyük sorunlar varken derdi 30 yaşına gelmişsin demem. 28 yaşında birine dedim bunu. Ben 24 yaşındayım biri dese alınmam. Dayakta yiyormuş meğerse bu arada telefonu kocasından gizli

Konu sahibine sinirlenebilirsin, tahammül edemeyebilirsin elbette, ben de kendisinin çok normal olduğunu iddia etmiyorum zaten ama çemkirmek, çıkışmak, emir vermek, diğer üyelere "siz de yorum yapmayın" demek falan abartı ve çok itici.

Sen istiyor mont koca verecek 100 dolar sen çalışmıyor evde yatıyor?

Bazi insanlar cozum istemez
Sovdukleri insanlara beraber sovebilecegi kisiler arar
Bu üye de öyle malesef
Aynen acısını bizden çıkartıyor. Bu da kiraz diye bir üye var onun gibi. Sadece şikayet ediyorlar. Ama sonuç hala o adamların yanındalar eee bizene bundan?

Aynen acısını bizden çıkartıyor. Bu da kiraz diye bir üye var onun gibi. Sadece şikayet ediyorlar. Ama sonuç hala o adamların yanındalar eee bizene bundan?
Aynen bende bu sekil konulara onlara gore cozum yaziyorum artik
Mesela o kiraz gecen esim ve ailesinin pesinde kan davalilari var falan yazdi
herkes hala bosanmiyorsun pes falan yazip kendini heba ederken ben celik yelek al madem dedim diger turlu sinir oluyorum cevaplari okumuyorlar bile
Arada birisi bosan falan yazinca "neden" diye cevap yaziyorlar ayh

Hayır ben de yazdım ki keşke vursalar adamı sen boşamıyorsun en azından kurtulursun yok bu üyenin durumu vahim gençliğin bitmiş yaşın 30 a geliyor dedim diye ne hakaretler… 30 yaş olmak en büyük korkusuymuş, bu hayat değil sorun 30 yaşında olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…