Aciz insan

Evet hep aynı şeyleri yazıp duruyor çok ilginç.
Bilgisi yokmuş malesef. Polise gitse bilgi vermezler mi?
Ama yapmak istese çoktan yapardı, ailesi arkasında olmadığı için korkuyor. Birde boşanmış insanlara kötü gözle bakiyorlarmis vs. Bahaneler bahaneler. Ayrılmak istese yüz kere ayrilirdi. Birde ağzına bal çalmışlar ayrı eve çıkacaksın diye, o kayinvalide kayinpeder hiç bırakır mı bedava hizmetleri yapılıyor.

Ailenin yanına bile göndermiyorlar, daha ne olsun nilu. Ailene herseyi anlat, yanınıza gelmeme izin vermiyorlar, hastaneye gidemiyorum, eşim dövüyor çok mutsuzum diye. Sana insanların nasıl bakacağını düşünme, bir iki konuşur susarlar. Bulunduğun ülkede yaşayan birileri yok mu burada yardımcı olsalar sana. Oradaki sistemi hiç bilmiyorum çünkü
Söylediklerinizin hepsinden haberdarlar ama boşanma gibi bir şey mevzu değil.babama söyledim beni dövdüğünü.abim aradı o herifi dişinin dibinden geçenleri söyledi o zamandan beni dövmüyor .lazere gelince babam dedi eşine söyle o izin verirse diğerleri birşey söyleyemezler.eşim olacak herif “bugün lazer istiyorsun yarın deyeceksin popomu düzeltmek istiyorum”

Bilgisi yokmuş malesef. Polise gitse bilgi vermezler mi?
Ama yapmak istese çoktan yapardı, ailesi arkasında olmadığı için korkuyor. Birde boşanmış insanlara kötü gözle bakiyorlarmis vs. Bahaneler bahaneler. Ayrılmak istese yüz kere ayrilirdi. Birde ağzına bal çalmışlar ayrı eve çıkacaksın diye, o kayinvalide kayinpeder hiç bırakır mı bedava hizmetleri yapılıyor.
Evde diğer gelinleri var.ama hakikaten kv bizim ayrılmamızı istiyor.gerçekten çok dar heryer artık bu evde 10 kişi düşünsenize

Sizin pasta yapip satacaktiniz o noldu? En azindan elinize 3-5kurus gecerdi
Ona da çomak soktular.-ama gerçekten buzdolabı küçük 10 kişilik ev işte.bir de balkon var kışın soğuk oluyor.ora da koymaya korkuyorum kp atır pencereden aşağı

Kuzum iyi niyetin çok güzel ama yanlış kişiye.
images.jpeg

Al tabii ki ihtiyacın varsa, heves ettiysen. Zaten bu aileye ne yapsan da yaranamazsın, bari bazen dikine git, mağdur olma, yapacak bi şey yok.
7 yıldır giyorum.yani bıktım artık.annemi aradım az önce.dedim bu insanla neden ömür çürüteyim?bana diyor “hep böyle olmaz ki”ben de dedim “huy hiç bir zaman değişmez”bana dedi “ne yapmak istiyorsun ki?!” Sonra lafı değiştirdi kapattım üzerine telefonu

X