Kocam denilen herif de aciz biriKonuda adı geçen aciz insan siz oluyorsunuz yanlış anlamadıysam.
Bı kere de yaptım diye konu aç. Hep laf hep lafAlacağım o montu kim ne yaparsa yapsın
Çalışası yok değil; mevcut koşullarında öyle bi şey mümkün değil. Düpedüz zorbalık rejiminde yaşıyor ne yazık ki.Ay sizin calisasiniz yok. Hanimefendi, mont ve lazer icin calismayacaksiniz tabii ki. Istedigniz seyi istediginiz zaman alabilmek, kendi ayaklarinizin ustunde durabilmek, millete muhtac olmamak icin calisacaksiniz. Kizariklik olur anlarlar fln ne alaka
Ne kadar konu açacağını, ne zaman kapatacağını size mi soracak tam olarak?Bu kadın daha önce de konu açmıştı. İçini dökmek istiyor. Çözüm önerilerinin hiç birine açık değil. Herşeye bir lafı var. Basıp gidecek özgüveni de yok sesini çıkaracak güveni de yok. Cevap vererek boşuna enerji harcamayın.
Tamam bacım sen haklısın. Esin pislik kayınbaba kötü. Senin yapabileceğin birsey yok hep magdursun anladık biz. Şimdi konuyu kapatabilirsin
Kavga çıkarır dırdır yaparlar
Seni dövüyorlar mı eşin kp Kv bir olup????Şiddet yapacakları en ilk iş benim de kimsem yok buralarda o yüzden böyle kendilerini bir b..zann ederler
BAŞÜSTÜNE !konuyu kapatmıyorum seni engelliyorum …Bu kadın daha önce de konu açmıştı. İçini dökmek istiyor. Çözüm önerilerinin hiç birine açık değil. Herşeye bir lafı var. Basıp gidecek özgüveni de yok sesini çıkaracak güveni de yok. Cevap vererek boşuna enerji harcamayın.
Tamam bacım sen haklısın. Esin pislik kayınbaba kötü. Senin yapabileceğin birsey yok hep magdursun anladık biz. Şimdi konuyu kapatabilirsin
Zaten Gazze’ye göre kötüyüm seninle uğraşamam birdeBı kere de yaptım diye konu aç. Hep laf hep laf
Eşim denilen herif.en son aralıkta dövmüşSeni dövüyorlar mı eşin kp Kv bir olup????
Maalesef böyle insancıklar her zaman var.onunla uğraşamam engelledim.zaten kötüyüm Gazze’deki çocuklar için.kendi çocuklarımı öpmez oldumNe kadar konu açacağını, ne zaman kapatacağını size mi soracak tam olarak?
Bizler de cevap verip vermeyeceğimizi soracağız sanırım?
Siz bi sürü konu + oğlunuz hakkında benzer konular açarken de sorun yok herhalde?
Gerçekten herkes haddini bilse ne güzel olurdu.
Konuyu özetlemiş çözme cesareti yok sürekli mağdur.. doğru söylediniz ancak sizi engelleyebiliyorBu kadın daha önce de konu açmıştı. İçini dökmek istiyor. Çözüm önerilerinin hiç birine açık değil. Herşeye bir lafı var. Basıp gidecek özgüveni de yok sesini çıkaracak güveni de yok. Cevap vererek boşuna enerji harcamayın.
Keşke herkes sizin gibi anlayışlı olsalarÇalışası yok değil; mevcut koşullarında öyle bi şey mümkün değil. Düpedüz zorbalık rejiminde yaşıyor ne yazık ki.
Seninle de uğraşamıycam.konu benim kimi engelleyip engellemeyeceğini sana ve senin gibilere soracak değilim buraya yazıyorum içimi döküyorum pişman ediyorsunuz ya haddinizi bilin ya bi salın beni.madem öyle iyi insansınız,beğenmiyorsanız konularımı hiçbirşey yazmayıp geçin!!!Konuyu özetlemiş çözme cesareti yok sürekli mağdur.. doğru söylediniz ancak sizi engelleyebiliyor
Size karşı kötü olmak istemezdim ama diğer yorumunuza sinirlendim.o insancıgı desteklediğiniz içinSen kendine birşey yapmıyorken biz napabiliriz?paran var git al montunu annenlerin gönderdiğini de verme
Ona da karışırlar ama.ne biçim bir insancıklar ?!bana diyor sen iyi eş olsaydın kendim seni götürürdüm lazereKonularından biliyorum durumunu acizlik çok kötü bir durum örf ve gelenek adı altında herşeyden mahrum bırakılmana üzüldüm
Iyilikle konuş eşinle kendisi destek olmuyor ailenin desteğine karışmasın bari
Düşuncesiz cahil adam tam yani sende alma o zaman kendine eskiyince telefon giyim filan yirtik donla gezHerkese Selam!öncelikle kaydedeyim şunu Allah İnşaAllah Filistin’i İsrail köpeklerinden kurtarırŞimdi de mevzuma geçeyim.demek ben 7 yıldır evliyim.kızıma hamileyken(6yaşında şimdi)kv,kp bana mont aldılar.kaç yıldır ben şu montlayım kızım şimdi benim boyuma doğru uzanmakta nerdeyse .kp 2021 yılından diyor senim için kürk alacağım öbürü için de.ben de şu montla yıllarımı geçirdim.neyse artık kışa doğru gidiyoruz ben de Rusya’da soğuk ülkede yaşıyorum.kvya dedim ben artık şu montu giymek istemiyorum yenisini almak istiyorum.bişey demiyor.birazda eskimiş.kocam olacak herife bunları anlattım.bana ne diyor?”madem eskimiş verirsin düzeltirim.ben nefret ederim kişinin giysisi ola ola yenisini talep etmesi,sen gurur duymalısın bir montu 7 yıldır giyorsun,”kısacası almak istemiyor .ben de dişimin dibinden geçenleri söyledim ona.”şu ana kadar benim için ne yapmışsın?!”diye?geçeyim öbür konuya.dermatoloğa gittim yüzüme tedavi yaptım bir tane lazerli işim kalmış .kocama diyorum ben kendim yaparım sen yeter ki”evet”de kimse bana bişey diyemesin diye.bana me diyor?”sen ne yapıyorsun lazeri?!,bugun benden lazer istiyorsun yarın başka şey istersin”dedim “lazer neme lazım?teleofn neme lazım?güzel giyinmek neme lazım?azerbaycana gitmem neme lazım?peki bana ne lazım?!”dedi biz seni “aç mı bırakıyoruz?”dedim zaten bir o kalmış yapmadığınız.anam babam bana para yollarlar.diyor ki,çok büyük yanlış yapıyorlar onlar.dedim evet bana 5 kuruş verme anne babamın yolladıklarının işine de karış.diyor bana bu evde herşwy var.ya beni delirten bu insan neden kendini böyle haklı görür?!kendisine hep yeni son marka telefonlar alır ama bana hiç bir şey yok.bu adam 8 yıllık tanıştığımız boyunca bana bir tek 2015 yılında telefon almış başka hiç bir şey almamış.ya ne yapsam bıktım artık