Aciz insan

Bu kadın daha önce de konu açmıştı. İçini dökmek istiyor. Çözüm önerilerinin hiç birine açık değil. Herşeye bir lafı var. Basıp gidecek özgüveni de yok sesini çıkaracak güveni de yok. Cevap vererek boşuna enerji harcamayın.
Tamam bacım sen haklısın. Esin pislik kayınbaba kötü. Senin yapabileceğin birsey yok hep magdursun anladık biz. Şimdi konuyu kapatabilirsin

Çalışası yok değil; mevcut koşullarında öyle bi şey mümkün değil. Düpedüz zorbalık rejiminde yaşıyor ne yazık ki.

Ne kadar konu açacağını, ne zaman kapatacağını size mi soracak tam olarak?
Bizler de cevap verip vermeyeceğimizi soracağız sanırım?
Siz bi sürü konu + oğlunuz hakkında benzer konular açarken de sorun yok herhalde?

Gerçekten herkes haddini bilse ne güzel olurdu.

BAŞÜSTÜNE !konuyu kapatmıyorum seni engelliyorum …

Maalesef böyle insancıklar her zaman var.onunla uğraşamam engelledim.zaten kötüyüm Gazze’deki çocuklar için.kendi çocuklarımı öpmez oldum

Konuyu özetlemiş çözme cesareti yok sürekli mağdur.. doğru söylediniz ancak sizi engelleyebiliyor

Konuyu özetlemiş çözme cesareti yok sürekli mağdur.. doğru söylediniz ancak sizi engelleyebiliyor
Seninle de uğraşamıycam.konu benim kimi engelleyip engellemeyeceğini sana ve senin gibilere soracak değilim buraya yazıyorum içimi döküyorum pişman ediyorsunuz ya haddinizi bilin ya bi salın beni.madem öyle iyi insansınız,beğenmiyorsanız konularımı hiçbirşey yazmayıp geçin!!!

Konularından biliyorum durumunu acizlik çok kötü bir durum örf ve gelenek adı altında herşeyden mahrum bırakılmana üzüldüm
Iyilikle konuş eşinle kendisi destek olmuyor ailenin desteğine karışmasın bari

Ona da karışırlar ama.ne biçim bir insancıklar ?!bana diyor sen iyi eş olsaydın kendim seni götürürdüm lazere

Düşuncesiz cahil adam tam yani sende alma o zaman kendine eskiyince telefon giyim filan yirtik donla gezbu ne biçim kafaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…