Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin ama fazla harcamamak icin nakit yok cebimizde karttan nakit hesabindan cekiyoruz o yuzden bozuk paramda yokOlsun at sen bozukları ayda 50 bile birikse kar. Ayda 50 TL sene sonunda 550 yapar![]()
Benimki 5500 yapmazmiOlsun at sen bozukları ayda 50 bile birikse kar. Ayda 50 TL sene sonunda 550 yapar![]()
Euro iyidir tl deger kaybediyor.Merhaba hanımlar, çockların kumbarası var iki senelik, açmadık daha, baya ağır oldu, bu nisan da açalım diyorum, sizce altın daha mı mantıklı, para euro bu arada
3 unden 1000 e çıkar herhalde.
Tl yapmam da, e uro mu altınmı demek istedimEuro iyidir tl deger kaybediyor.
Anladım hayırlısı olsun o zaman. Ben bırakmıyorum kuruşlarımı gıcıklık olsun diye alıyorum. Benim 5 kuruşum eksik olsa sağlık olsun abla mı dicek. O da versinHaklisin ama fazla harcamamak icin nakit yok cebimizde karttan nakit hesabindan cekiyoruz o yuzden bozuk paramda yok
Nakit kartla alisveriste karli hem parapuan birikiyor hemde o bakkallarda verilmeyen 5 10 kuruslarin onune geciliyor tavsiye ederim.
Orda da para değer kaybediyor mu maralcım. Hoşgeldin bu arada.Tl yapmam da, e uro mu altınmı demek istedim
Yok yapmazsiniz zatende burda parasi olanlara altina cevir dedik tl deger kaybediyor diye ama euro deger kaybetmiyor hangisi daha hizli yukseliyorsa o olsun euro ne oranda yukseliyor tl ye gore tam bilmiyorum.Tl yapmam da, e uro mu altınmı demek istedim
Benimki 5500 yapmazmi![]()
Onun için her ay 500 atman gerekirBenimki 5500 yapmazmi![]()
Ben isteyemiyorum oyle malesef bir kere self servis restaurantta istedim 2.5 tl kiz yok dedi kalabalikti zorla cikardi verdi yoksaAnladım hayırlısı olsun o zaman. Ben bırakmıyorum kuruşlarımı gıcıklık olsun diye alıyorum. Benim 5 kuruşum eksik olsa sağlık olsun abla mı dicek. O da versin![]()
Malesef yaa o benim kumbarama özel..![]()
Ankanin oluyo amaOnun için her ay 500 atman gerekir
Hokus pokus yapıyordur oAnkanin oluyo ama![]()
Ankanin oluyo ama![]()
Benim topiğimde ilk sayfada var... Al buraya kopyala istersen hepsiniTasarruflardan konuşalım kızlar biraz da. Var mı tüyolarınız.
Hokus pokus yapıyordur o![]()
şaka Bi yana o fazla atabiliyordur
Markette herseyin buyuk boyu mesela fairy tablet aldim tanesi 36 kurusa geliyodu kucuk paketlerde 50 kurus falandi.Tasarruflardan konuşalım kızlar biraz da. Var mı tüyolarınız.