Acilmayan kumbara

Ne kadar hızlı ilerleyen bi konu :)
Bende kumbara yapıyorum.. seneye kurban parası birikiyo inşallah
Şimdilik ufak tefek atıyorum asıl birikimi bankada yapıyorum vakit yaklaştıkça kağıt atmaya başlarım

Olsun at sen bozukları ayda 50 bile birikse kar. Ayda 50 TL sene sonunda 550 yapar :-)
Haklisin ama fazla harcamamak icin nakit yok cebimizde karttan nakit hesabindan cekiyoruz o yuzden bozuk paramda yok :deli:
Nakit kartla alisveriste karli hem parapuan birikiyor hemde o bakkallarda verilmeyen 5 10 kuruslarin onune geciliyor tavsiye ederim.

Merhaba hanımlar, çockların kumbarası var iki senelik, açmadık daha, baya ağır oldu, bu nisan da açalım diyorum, sizce altın daha mı mantıklı, para euro bu arada
3 unden 1000 e çıkar herhalde.

Haklisin ama fazla harcamamak icin nakit yok cebimizde karttan nakit hesabindan cekiyoruz o yuzden bozuk paramda yok :deli:
Nakit kartla alisveriste karli hem parapuan birikiyor hemde o bakkallarda verilmeyen 5 10 kuruslarin onune geciliyor tavsiye ederim.
Anladım hayırlısı olsun o zaman. Ben bırakmıyorum kuruşlarımı gıcıklık olsun diye alıyorum. Benim 5 kuruşum eksik olsa sağlık olsun abla mı dicek. O da versin :-)

Anladım hayırlısı olsun o zaman. Ben bırakmıyorum kuruşlarımı gıcıklık olsun diye alıyorum. Benim 5 kuruşum eksik olsa sağlık olsun abla mı dicek. O da versin :-)
Ben isteyemiyorum oyle malesef bir kere self servis restaurantta istedim 2.5 tl kiz yok dedi kalabalikti zorla cikardi verdi yoksa :olamaz:

Tasarruflardan konuşalım kızlar biraz da. Var mı tüyolarınız.
Markette herseyin buyuk boyu mesela fairy tablet aldim tanesi 36 kurusa geliyodu kucuk paketlerde 50 kurus falandi.
Markette listeli aylik alisveris.
Faturalarda tasarruf nasil olur bilemiyorum isime gelmiyor :olamaz:

Back
X