Acilmayan kumbara

Bende varimmm :) para biriktirmeyi cok severim. Biriktirir biriktir bi acigi kapatmasi icin esime verirdim. Simdi hic soylemicem, araba almayi cok istiyorum yaza kadar insallah. bakalim ne birikecek, sürpriz yaparim 2 aydir 1.100 biriktirdim.

Benimde var kumbaram geçen gün eşimle açtık 500 tl çıktı ortalama, Yen'i kumbarada aldık eskisinden daha büyük,hedefim yaza kadar 4.000 tl biriktirip koltukları yenilemek

Oooooo kim gelmiş hoş gelmiş... Canım 3 aylık mobilyada vergisiz satış var bi bak bence. Biz de alacağız biliyorsun on yüz bin yıldır

Yuzde 18 den yuzde 8 e dusmus dimi kdv neden oyle olmus.
On yuz bin yili rakamla yazsana
10 100 1000
Ben hiç vergisiz alacağız sanıyordum evet yüzde 8 e düşmüş... Allahım sen helalinden bol kazanç ver de sene sonunda 11.000 im olsun. Pabucumun nicki görsün .

Ben hiç vergisiz alacağız sanıyordum evet yüzde 8 e düşmüş... Allahım sen helalinden bol kazanç ver de sene sonunda 11.000 im olsun. Pabucumun nicki görsün .
Amin aminnnn her birine tek tek pabucumunnicki yaz elden ele dolassin belki birgun benim elimede gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…