- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Dolarli olandaki resim cok caydirici yalniz parami almaya geldin der gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dolarli olandaki resim cok caydirici yalniz parami almaya geldin der gibi
Dolarli olandaki resim cok caydirici yalniz parami almaya geldin der gibi![]()
yesa gel yamacıma
yesa gel yamacıma
Oooooooo varım diyor
Her ay 150 tl altın
106 tl bes
Bi de sanki 3000 ev kredisi borcu ödüyorMuş gibi kenara atmaya calismaca
Siz bayadır el ayak çekmiştiniz buralardan... Şimdi hesap verin bakıyim neler yaptınız bu zamana kadar![]()
:) :) inşallah canım.. Allah herkese nasip etsin evlat. :)Valla ben gebe kalcam diye diğer topik lerde takıldım baktım olmuyor bari para biriktiriyim dedim:)
Yok onları yine at kenara ama bi de kumbara al marketten kalan bozukları ona at.Oooooooo varım diyor
Her ay 150 tl altın
106 tl bes
Bi de sanki 3000 ev kredisi borcu ödüyorMuş gibi kenara atmaya calismaca
Siz bayadır el ayak çekmiştiniz buralardan... Şimdi hesap verin bakıyim neler yaptınız bu zamana kadar![]()
Yok onları yine at kenara ama bi de kumbara al marketten kalan bozukları ona at.
Bi de 106 ne ya 105 olsun 110 olsun 106 nedir.![]()
Yok onları yine at kenara ama bi de kumbara al marketten kalan bozukları ona at.
Bi de 106 ne ya 105 olsun 110 olsun 106 nedir.![]()
Az özünüze dönün diye açmışlar benceYedik içtik eğlendik artık yeter dedikazcık da biriktirelim dedik. .. Bu gün BDV de açılan konudan sonra aniden şimşekler çaktı beynimde
![]()
At işte kafana göre. Ben bir kağıt bir de demir kumbarası yaptım. Sene sonu açacağım kağıt kumbarasını.Kumbaram var ona mi atayım bozukluk mu atayım sadece
Benimde var kumbaramgeçen gün eşimle açtık 500 tl çıktı ortalama, Yen'i kumbarada aldık eskisinden daha büyük,hedefim yaza kadar 4.000 tl biriktirip koltukları yenilemek
![]()
Yuzde 18 den yuzde 8 e dusmus dimi kdv neden oyle olmus.Oooooo kim gelmiş hoş gelmiş... Canım 3 aylık mobilyada vergisiz satış var bi bak bence. Biz de alacağız biliyorsun on yüz bin yıldır![]()
Ben hiç vergisiz alacağız sanıyordum evet yüzde 8 e düşmüş... Allahım sen helalinden bol kazanç ver de sene sonunda 11.000 im olsun. Pabucumun nicki görsünYuzde 18 den yuzde 8 e dusmus dimi kdv neden oyle olmus.
On yuz bin yili rakamla yazsana
10 100 1000![]()
Amin aminnnn her birine tek tek pabucumunnicki yaz elden ele dolassin belki birgun benim elimede gecerBen hiç vergisiz alacağız sanıyordum evet yüzde 8 e düşmüş... Allahım sen helalinden bol kazanç ver de sene sonunda 11.000 im olsun. Pabucumun nicki görsün.
Amin aminnnn her birine tek tek pabucumunnicki yaz elden ele dolassin belki birgun benim elimede gecer![]()