- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Dolar gibi yukselise gecer asil 11 tane 100 tl benim nickim yazildiginda 11 bin olurkullanım dışı olur para kimse almaz batarım
Günaydın
Pamuk eller cebe
Bugün para atacak mısınız?
Ben dun cüzdandaki bütün paraları attım kumbarayamarkete falan gidersem para üstü bozuk paraları atabilirim ancak. Ahh eşiyle bitiktirecek olanlar çok şanslı.
Yok canım evliyim de çalışmıyorum. Öyle marketten pazardan kalan paraları atarım. Eşim ayrıyeten atmaz. Onun öyle birikim alışkanlığı yok keşke olsaydı. Bi de güne girdim her ay 200 oraya vereceğim. Geçen sene 100 du 200 yaptık.Evet eşle kolay oluyor. Ben şimdi birazdan kocamın paralarını tırtıklayacağım.
Sen bekar mısın?
Hoşbulduk Can'ımOooooo kim gelmiş hoş gelmiş... Canım 3 aylık mobilyada vergisiz satış var bi bak bence. Biz de alacağız biliyorsun on yüz bin yıldır
Yeni TV mi... Neden?Hoşbulduk Can'ımbizim de aynı on yüz bin olacak yakında aldı tv getirdi adam eve
Niye iki ayri kumbara yapiyor cogu kisi kacirdigim biseymi varBen bozukluk kumbaramı sayarak atmıcam içine. Süpriz olsun çıkan sonuç
Kağıtla bozuklukları ayrı yapıyorlar ondan :)Niye iki ayri kumbara yapiyor cogu kisi kacirdigim biseymi var
Neyini ayri yapiyolarKağıtla bozuklukları ayrı yapıyorlar ondan :)
Neyini ayri yapiyolarDolmaz oyle o damacanalar ama
Kağıt paraları bozukların yanına atsan yine yer kaplamaz ki... :) hem kağıtları sayması daha güzel yüksek meblalar çıkınca insan daha da şevke geliyorNeyini ayri yapiyolarDolmaz oyle o damacanalar ama
Zengin hissediyorsun yaniKağıt paraları bozukların yanına atsan yine yer kaplamaz ki... :) hem kağıtları sayması daha güzel yüksek meblalar çıkınca insan daha da şevke geliyor
O kumbaradan parada alinmaz geri bende oyle birsey alayim bulursam baksin kotu kotuBenim zaten bir bozukluk kumbaram var. Önceki sayfalarda fotoğrafı var. Ona kağıt para atılmıyor. Bir de kağıt para kumbarası yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?