Eki Görüntüle 1949046 Bende varım kızlar. Kumbara resmimlen geldim:)
Aylık rutin 1 gr alıyorum. 500 e çıkardık beside ocak ayı itibariyle,bu durumda eşim ödemeye başladı bana zararı yok. 260 tı öncesi ben ödüyordum
Bi taraftanda sadece 1 lik attığım kumbara başlamıştım dün. Silikonlada yapıştırdım dolana kadar açmamak için. Denk geldi bu konu.
Yeni dediysem en son aldığı işde biliyorsun tv den önce koltuk almamız lazımdı,tahtalar batıyor artık bir tarafımızaYeni TV mi... Neden?
Hııı ben de bi daha aldı sandım. Neyse ne kalmış geriye taksit taksit ödersinizYeni dediysem en son aldığı işde biliyorsun tv den önce koltuk almamız lazımdı,tahtalar batıyor artık bir tarafımızaneyseki 500 tl hazır
Yag tenekesi temizlenmedi malesef yapis yapis geliyo ele 5lt lik su sisesini kumbara yaptim artik ama ihtiyac oldugnda acilmamasi icin naparim bilmiyorum bir fikrin var mi :)Nasıl yıkayacaksın onu.. Ben de baktım baktım bıraktım paracıklarım kirlenecek diye.
Hıııı alsın birdaha da vurayım onuHııı ben de bi daha aldı sandım. Neyse ne kalmış geriye taksit taksit ödersiniz
Yag tenekesi temizlenmedi malesef yapis yapis geliyo ele 5lt lik su sisesini kumbara yaptim artik ama ihtiyac oldugnda acilmamasi icin naparim bilmiyorum bir fikrin var mi :)
Silikon veya tutkal veya kat kat koli bantı vb olabilir sanırım .Yag tenekesi temizlenmedi malesef yapis yapis geliyo ele 5lt lik su sisesini kumbara yaptim artik ama ihtiyac oldugnda acilmamasi icin naparim bilmiyorum bir fikrin var mi :)
Hıııı aldınız mı? Hangisini aldınız? Güle güle kullan. Ne zaman aldınız insan bi durter maraton yapar açılışını yapardık teessuf ediyorumHıııı alsın birdaha da vurayım onuelektirik süpürgesi aldık ama maraton almam diyordu ya hani
Brn şuncacık tenekeyi daha yapıştırırken ne zaman dolarkş bu yaahh deyip darlandım. Siz nasıl dayanacaksınız merak ediyorum valla
Çok güzel düşünmüşsünüz Allah kabul etsinkumbaralar ve topik hayırlı uğurlu ve bereketli olsun.bizde de var kumbara. hemen girişte duruyor. önceden iki taneydi, biri sadaka diğeri kendimiz içindi. kendi kumbaramızı aydan aya açardım, sadaka kumbarasını da ramazandan ramazana (bu baba evinden gelen bir aile geleneği oldu) ocak ayıyla birlikte hepsini sadaka kumbarasına aktardık. girişte de duruyor ki, durumu bilen aile büyükleri de içine atsın. hayırlı insanlara, hayırlı işlerinde destek olur inşallah
Valla bende merak ediyorum daha once vardi kumbaralarim ama minik kucuk kumbaralardi ilk defa denicem bakalim ins istikrarli olurum dun cok gaza geldim sanirim :)Brn şuncacık tenekeyi daha yapıştırırken ne zaman dolarkş bu yaahh deyip darlandım. Siz nasıl dayanacaksınız merak ediyorum valla
Kat kat koli bandiyla islem tamam :))Silikon veya tutkal veya kat kat koli bantı vb olabilir sanırım .
Daha yeni Can'ım 15 gün oldu olmadı yani,maraton işde kırmızı gövdeli olandan eşim almış getirdi seninki gibi,ben baya bir maraton yaptım ama seni dürtmedim düşünemedim yani bir dahakine çağırırım söz.Hıııı aldınız mı? Hangisini aldınız? Güle güle kullan. Ne zaman aldınız insan bi durter maraton yapar açılışını yapardık teessuf ediyorum
Çok iyi olmuş valla güle güle kullanDaha yeni Can'ım 15 gün oldu olmadı yani,maraton işde kırmızı gövdeli olandan eşim almış getirdi seninki gibi,ben baya bir maraton yaptım ama seni dürtmedim düşünemedim yani bir dahakine çağırırım söz.
Kat kat koli bandiyla islem tamam :))
Evde silikon varsa kapsk silikonla yapıştırılabilir... Pet şisenin bir köşesinde de delik açınYag tenekesi temizlenmedi malesef yapis yapis geliyo ele 5lt lik su sisesini kumbara yaptim artik ama ihtiyac oldugnda acilmamasi icin naparim bilmiyorum bir fikrin var mi :)
Daha yeni Can'ım 15 gün oldu olmadı yani,maraton işde kırmızı gövdeli olandan eşim almış getirdi seninki gibi,ben baya bir maraton yaptım ama seni dürtmedim düşünemedim yani bir dahakine çağırırım söz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?