ACILL MEME BÜYÜTME AMELIYATI OLANLAR BI BAKABILIRMI ACIL

sekillendirici korse verilmedimi size? Ameliyat sonrasi. 1 ay takilan.
Medikal sütyen verildi 2 ay takmalık.. hatta 2 gün önce bıraktım , bugün sütyen alışverişine çıktım nerdeyse 10 tane denedim hiçbiri güzel durmadı, bilmiyorum memelerim mi şekilsiz nedir ama bedenime şekline göre bulamıyorum.... bunaldım resmen!!

Medikal sütyen verildi 2 ay takmalık.. hatta 2 gün önce bıraktım , bugün sütyen alışverişine çıktım nerdeyse 10 tane denedim hiçbiri güzel durmadı, bilmiyorum memelerim mi şekilsiz nedir ama bedenime şekline göre bulamıyorum.... bunaldım resmen!!
mrb sizde yeni ameliyat olmuşsunuz bende 30 temmuz2019 ameliyat oldum. buraya bile üye değildim. herkes mi aynı şeyleri yaşıyor diye herşeyi okudum burdaki yorumları , bana da 300 cc yuvarlak silikon koyuldu. bugün tam bir hafta oldu hala kollarımı açamıyorum sağ göğsümde şiddetli ağrılar yanmalar oluyor özellikle de memenin üstündeki aşırı şiş olan yerlerde, ben mi bişey yapıyorum bilmiyorum. oturur vaziyette yatmaktan da kuyruk sokumu kemiğim zedelendi dönsem bir türlü düz yatsam başka türlü. bu ağrılar ne zaman geçecek :KK43:

Ben de Pazartesi günü oldum 3. Günüm 300-325 cc zar altı yuvarlak silikon koyuldu sanki arası ayrık biraz sizde de böyle bi durum oldu mu acaba 🤔
mrb bende 30 temmuzda ameliyat oldum 300 cc koyuldu. baya büyük oldular ölçemedim henüz. kollarımı hareket ettiremiyorum hala. şişkinlikler koltuk altı sızlanmaları o tuhaf hisler geçti mi ya da ne zaman geçmeye başladı lütfen cevap verir misiniz. kadınlar klübüne sırf bunun için üye oldum. sanki hayatımı felç etti. oturarak yatmaktan boyun sırt ağrılarımda yanına bonus oldu.

mrb bende 30 temmuzda ameliyat oldum 300 cc koyuldu. baya büyük oldular ölçemedim henüz. kollarımı hareket ettiremiyorum hala. şişkinlikler koltuk altı sızlanmaları o tuhaf hisler geçti mi ya da ne zaman geçmeye başladı lütfen cevap verir misiniz. kadınlar klübüne sırf bunun için üye oldum. sanki hayatımı felç etti. oturarak yatmaktan boyun sırt ağrılarımda yanına bonus oldu.
İlk 1 ay bu şekilde hissetmen normal. Benim 3 ay oldu ameliyat olduğumu bile unuttum öyle ki ilk 10 gün olduğuma bile pişman olmuştum . Şimdi diyorum iyiki oldum sadece biraz daha büyük olsalarmış iyiymiş.. hepsi geçecek sabret

Canım telaşlanman çok doğal ben de yaşadım hepsini ama yavaş yavaş iyiye gidiyo hergün. Ben ilk gün bile düz yattım hiç oturur gibi yatmadım o şekilde de bel sırt ağrısı yaşanıyo koluma gelince 5-6. Haftada tam kaldırmaya başladım her şeyin ağır işlediği bi süreç . Boyun kilon kaçtı büyüklüğünden memnun Muş’un bakalım

Canım telaşlanman çok doğal ben de yaşadım hepsini ama yavaş yavaş iyiye gidiyo hergün. Ben ilk gün bile düz yattım hiç oturur gibi yatmadım o şekilde de bel sırt ağrısı yaşanıyo koluma gelince 5-6. Haftada tam kaldırmaya başladım her şeyin ağır işlediği bi süreç . Boyun kilon kaçtı büyüklüğünden memnun Muş’un bakalım
Cevap verdiğin için teşekkür ederim. 5- 6 hafta benim için çok uzun bir süreç çünkü günlük 20 saat çalışmaya başlıcam eylülde. (Saglikci ve ogrenciyim)Zor bir hayatım var. Boyutuna gelince sanki çok büyük oldu gibi geldi daha zarif görünmeyi bekliyordum hala sertliklerim gecmis değil. Ne zaman geçecek. Evimde benden başka kimsede yok yavaş yavaş işlerimi yapıyorum zarar mı veriyorum bilmiyorum. Boyum 163 kilom 51. Arada acı harici garip hisler oluyor. Bıçak batması oluyor. Bu neydi başıma gelen 😁

Cevap verdiğin için teşekkür ederim. 5- 6 hafta benim için çok uzun bir süreç çünkü günlük 20 saat çalışmaya başlıcam eylülde. (Saglikci ve ogrenciyim)Zor bir hayatım var. Boyutuna gelince sanki çok büyük oldu gibi geldi daha zarif görünmeyi bekliyordum hala sertliklerim gecmis değil. Ne zaman geçecek. Evimde benden başka kimsede yok yavaş yavaş işlerimi yapıyorum zarar mı veriyorum bilmiyorum. Boyum 163 kilom 51. Arada acı harici garip hisler oluyor. Bıçak batması oluyor. Bu neydi başıma gelen 😁
Bu arada ölçtüm 90 cm olmusum

İlk 1 ay bu şekilde hissetmen normal. Benim 3 ay oldu ameliyat olduğumu bile unuttum öyle ki ilk 10 gün olduğuma bile pişman olmuştum . Şimdi diyorum iyiki oldum sadece biraz daha büyük olsalarmış iyiymiş.. hepsi geçecek sabret
Çok teşekkür ederim. Bana çok büyük görünüyorlar 90 cm olmuşum. Bikinilerim ortasında kalıyor.yoksa kalsa mı 😊😊

Ya canım işe başladığın sıralar da büyük ihtimal çoğu ağrı sızı bitecek kolunu yine kaldırırsın tabi ama tam dik olmuyo hemen 1 ay da . Benim yarın tam 2 ay oluyo normal hayatıma döneli çok oldu :) bu ara da bana da 300 cc takıldı özelden foto atabilirsen ben de atayım sana ödemleri gitmiş hali hakkında fikir olur :)

Ya canım işe başladığın sıralar da büyük ihtimal çoğu ağrı sızı bitecek kolunu yine kaldırırsın tabi ama tam dik olmuyo hemen 1 ay da . Benim yarın tam 2 ay oluyo normal hayatıma döneli çok oldu :) bu ara da bana da 300 cc takıldı özelden foto atabilirsen ben de atayım sana ödemleri gitmiş hali hakkında fikir olur :)
Nasıl atılacağını bilmiyorum. Watsapdan olsa olur mu

Ağrısı var simdi olmadi diyemem ilk haftalar ödemlerim vardı 24 yaşındayım oturdum hüngür hüngür ağladım paramla rezil oldum neler çekiyorum iğrenç oldu bide ağrılarım cabası diye ama suan 3 ay olacak şuan herşey mükemmel cok memnunum. Gözün kapalı ol derim yatırım bu kendine yani öyle düşün güzel olan ne kolay oluyor ki. Bide cidden burdaki herkes cok destek oldu bana tesekkurler ama fazla okumamanı tavsiye ederim insan oku oku manyak oluyor. Ben sürekli şey dedim hatta millette acı yok ödem falan yokmuş benim niye böyle oldu falan diye bunalıma bile girdim. Ne zaman takmamaya başladım düzeldim. Cidden git doktorlarla görüş fikir al içine sinene ol ilk 10 gün cok zor geciyor 1 aya kadar zor ama 1 aydan sonra ben tamamen ameliyat falan olmamış gibiydim yani. Sorun olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ama umarım olursun :)
Merhaba bnde 21 agustosta ameliyat oldum kas altı 350cc.bi sorum olcak arada silikon orta göğüs kemigime dayaniyo gibi oluyo yaniyo sanki kemigim kirik gibi normalmi yasadnzmi boyle bisey

Merhaba bnde 21 agustosta ameliyat oldum kas altı 350cc.bi sorum olcak arada silikon orta göğüs kemigime dayaniyo gibi oluyo yaniyo sanki kemigim kirik gibi normalmi yasadnzmi boyle bisey
Ben ilk ay mememden su sesi geliyordu, doktora dedim kahkaha attı saçmalama dedi öyle bir şey olamaz, ama gerçekten öyleydi... yani demek istediğim ilk 1 ay ne oluyorsa normaldir, daha sonra her şey geçecek.

Ben ilk ay mememden su sesi geliyordu, doktora dedim kahkaha attı saçmalama dedi öyle bir şey olamaz, ama gerçekten öyleydi... yani demek istediğim ilk 1 ay ne oluyorsa normaldir, daha sonra her şey geçecek.
Ay Allah razı olsun nasıl iyi geldi soyledikleriniz sabrediyorum bugün tam bi hafta oldu tabiki ilk günlere göre daha iyiyim ama tamamen acilarm geçmiş değil normal hayatıma dönmüş değilim ama daha iyiyim cok sağolun cevabınz icin o 1 ayı nasıl bekliyorm sanki hic gelmicek gibi🤔

Ay Allah razı olsun nasıl iyi geldi soyledikleriniz sabrediyorum bugün tam bi hafta oldu tabiki ilk günlere göre daha iyiyim ama tamamen acilarm geçmiş değil normal hayatıma dönmüş değilim ama daha iyiyim cok sağolun cevabınz icin o 1 ayı nasıl bekliyorm sanki hic gelmicek gibi🤔
Valla benm 3 ay oldu ameliyat olduğumu bile unuttum.. ilk 1 ay çok pişman olmuştum ben bunlarla nasıl yaşayacam diye ama zaman çabuk geçiyor.. zaten 325cc takıldı, silikon olduğu hiç belli değil sadece aşağıdan tutup kaldırınca silikon hissediliyor. Onun dışında ağrı sızı hepsi geçti

Valla benm 3 ay oldu ameliyat olduğumu bile unuttum.. ilk 1 ay çok pişman olmuştum ben bunlarla nasıl yaşayacam diye ama zaman çabuk geçiyor.. zaten 325cc takıldı, silikon olduğu hiç belli değil sadece aşağıdan tutup kaldırınca silikon hissediliyor. Onun dışında ağrı sızı hepsi geçti
Ya ne güzel teşekkür ederim cevabınız için bu arada 🙏azcik iyilesmelerde bile insan daha bi motive oluyor bugün 9ncu günüm daha iyi hissediyorum ağrılar cidddi oranda azaldi kollar yukari kalkmadikca sıkıntı yok🤸

Cok memnunum tavsiye ederim fiyat olarakta uygun ve iyi is cikardi bende yani tubuler meme idi bende sadece silikonla halletti ve herkes dönüp 2. Ye 3. Ye bakiyor cok hos oldu benim
merhaba bendede tubuler meme hangi islemler yapildi hangi şehir ve ucret ne idi? rica etsem daha detayli bilgi verirmisiniz bende su an araştırma icerisindeyim

Kızlar ben tam 6 ay önce ameliyat oldum. Ankara da ssk dışkapı plastik cerrahi de ameliyat oldum. Meme altı kesisi ile 325 cc hp kas altı. Benim ilk iki gün hafif ağrılarım oldu. İlk iki gün ağrı kesici içtim başka içmedim. İlk haftalarda benim için en zor olanı yataktan yardımsız kalkamamak ve yari oturur vaziyette uyumak ölümdü. Sırtımın ağrısı sızısı beni mahvediyordu. Onun haricinde ilk bir haftadan sonra evimin işini dinlene dinlene çok zorlamadan uzanma hareketi yapmadan kendim yaptım. İkinci haftadan sonra ameliyat olduğumu hemen hemen unutmuştum. Ama özellikle ilk bir ay ağır şeyler kaldırmamaya ve yukarı uzanma hareketi yapmamaya dikkat ettim. İlk 2 ay dr söylememesine rağmen sporcu sütyeni taktım. Ameliyat sonrası cicişler birbirine yakındı. Ama artık cicişler ayrıldı arada iki parmaklık mesafe var. Ama böyle daha güzel oldu. Şu an hala kendime bakarken cicişler şekilsiz biçimsiz geliyor bana. Ama aynadan bakarken muhteşem tam istediğim gibi görünüyorlar. O yüzden hep aynada bakıyorum kendime. Şu an cicişlerin hiçbir yerinde hissizlik yok ve çok şükür hiçbir ağrım sızım da yok.
Bu arada kızlar ben 41 yaşındayım ve 4 çocuğum var. Seneler evvel keşke imkanlar şimdiki gibi olsaydı ben 20 sene önce yaptırırdım. Olsun çok geç kalmış değilim yinede.
Yaptırmak isteyen dileyen herkese nasip olur inşallah. İnanılmaz bir özgüven özgürlük ve mutluluk.
merhaba ankara diskapi ssk da nasil yapildi yani bunu devlet uapiyor mu ucretsiz birsekilde

merhabalar ben pazartesi oldum haliyle agrilarim sizilarim var benim merak ettigim konu masaj.ne zaman basladiniz ne kadar sure uyguladınız ve nasil yaptiniz?cevap verirseniz cok memnun olurum

X