ACILL MEME BÜYÜTME AMELIYATI OLANLAR BI BAKABILIRMI ACIL

benim 20. günüm ilk 3 gün şişlik dışında bir sorun yoktu sonra dedigin gibi göğüs aramda sararma ve morarma oldu ama geçti şimdi bir tek koltuk altima dogru sag ve sol göğsümde ufak morluk kaldı onlarda geçti gibi bisey. sitede ağrısız sızısız atlatan çok insan olmuş ama benim için pek öyle olmadı umarım senin ağrısız geçer şimdilik memnunum yeni kıyafetler falan aldım görüntü çok hoş ilk çok pişmandım kaç gün ağladım dedim paramla rezil oldum diye ama sabret herşey düzeliyor 😊
gecmıs olsun cnm bende olmak ıstıyorum ama hangı konuyu okusam hep agrı sancıdan bahsedıyor herkes acıkcası korkmaya basladım:KK43:

gecmıs olsun cnm bende olmak ıstıyorum ama hangı konuyu okusam hep agrı sancıdan bahsedıyor herkes acıkcası korkmaya basladım:KK43:
Ağrısı var simdi olmadi diyemem ilk haftalar ödemlerim vardı 24 yaşındayım oturdum hüngür hüngür ağladım paramla rezil oldum neler çekiyorum iğrenç oldu bide ağrılarım cabası diye ama suan 3 ay olacak şuan herşey mükemmel cok memnunum. Gözün kapalı ol derim yatırım bu kendine yani öyle düşün güzel olan ne kolay oluyor ki. Bide cidden burdaki herkes cok destek oldu bana tesekkurler ama fazla okumamanı tavsiye ederim insan oku oku manyak oluyor. Ben sürekli şey dedim hatta millette acı yok ödem falan yokmuş benim niye böyle oldu falan diye bunalıma bile girdim. Ne zaman takmamaya başladım düzeldim. Cidden git doktorlarla görüş fikir al içine sinene ol ilk 10 gün cok zor geciyor 1 aya kadar zor ama 1 aydan sonra ben tamamen ameliyat falan olmamış gibiydim yani. Sorun olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ama umarım olursun :)

Selam kızlar benim bugün 24. günüm sararmazlar ve morarmazlar bende de hafif olmuştu ama sararma baya belliydi ağrısız atlattım şükür ve çok memnunum benim ödemim de az olmuştu oturdukça da daha güzelleşiyorlar çocuklarım olmuş gibi hissetmiştim 😂

Herkese merhaba:) Uzun zamandır aynı konu üzerinde dönüp duruyorum. İstanbul Anadolu yakasında Gögüs Büyütme operasyonu için doktor ve hastane araştırıyorum. Lütfen bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

Mega Medipolde İlker YAZICI diye bir doktor önerdiler ancak adam hayalet gibi. İnternette ne bir referans, ne sosyal medya... Lütfen kendisi ile ilgili yada MEdipol hastanesi ile ilgili tecrübesi olan varsa yazabilir mi?

Birde sizden doktor tavsiyesi ve operasyon fiyatlarınnızı öğrenebilir miyim?
Enn düşük 14000 TL ye Barış KEKLİK bulabildim. Referasnları da çok olumlu yönde idi. Lütfenn nerdeyse vazgeçeceğim kafam çok karıştı. Yardımınızı rica ederim.
Merhaba canım ben Op.Dr.Altan Yücetaş a oldum hem mükemmel bir insan hem mükemmel bir doktor asistanı da çok ilgili alakalı ve sorunsuz bir şekilde seni evine gönderiyor ben 12.000'e oldum

Ben de Pazartesi günü oldum 3. Günüm 300-325 cc zar altı yuvarlak silikon koyuldu sanki arası ayrık biraz sizde de böyle bi durum oldu mu acaba 🤔
Merhaba canım daha 3 gün olmuş en başta öyle oluyor fakat taktiğin korse sutyen bunun için biçilmiş kaftan hiç çıkartmadan taktığım için bana 1 hafta erken bile çıkarttırdı

Ben ilk üç gün duvarları tekmelemiştim çok pişman olmuştum yaptırdığıma evde hüngür hüngür ağlıyordum. Şimdi 1 buçuk ay oldu iyiki yaptırmışım ameliyat olduğumu bile unuttum. İlk 3 gün kabus, sonraki 10 gün normal hayata dönüyorsun 1 ay sonrada herşey geçiyor.

Ağrısı var simdi olmadi diyemem ilk haftalar ödemlerim vardı 24 yaşındayım oturdum hüngür hüngür ağladım paramla rezil oldum neler çekiyorum iğrenç oldu bide ağrılarım cabası diye ama suan 3 ay olacak şuan herşey mükemmel cok memnunum. Gözün kapalı ol derim yatırım bu kendine yani öyle düşün güzel olan ne kolay oluyor ki. Bide cidden burdaki herkes cok destek oldu bana tesekkurler ama fazla okumamanı tavsiye ederim insan oku oku manyak oluyor. Ben sürekli şey dedim hatta millette acı yok ödem falan yokmuş benim niye böyle oldu falan diye bunalıma bile girdim. Ne zaman takmamaya başladım düzeldim. Cidden git doktorlarla görüş fikir al içine sinene ol ilk 10 gün cok zor geciyor 1 aya kadar zor ama 1 aydan sonra ben tamamen ameliyat falan olmamış gibiydim yani. Sorun olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ama umarım olursun :)
cok tesekurler cnm bu yazı bana baya moral oldu gercekten dunden berı okuyorum okudukca da kafa karısıklıgıda oluyor bılgı sahıbıde olunuyor bı yandan. ben de sonuc ne olursa olsun yaptırmak ıstıyorum bu amelıyatı.

Ben ilk üç gün duvarları tekmelemiştim çok pişman olmuştum yaptırdığıma evde hüngür hüngür ağlıyordum. Şimdi 1 buçuk ay oldu iyiki yaptırmışım ameliyat olduğumu bile unuttum. İlk 3 gün kabus, sonraki 10 gün normal hayata dönüyorsun 1 ay sonrada herşey geçiyor.
olumsuz dusunmek yok . ne olursa olsun her seyın bır bedelı var bu amelıyatı ıstıorsam buna katlanmak zorundayım :) sanırım cesraetım artmaya basladı . bu ıyı bısey kendı acımdan.

olumsuz dusunmek yok . ne olursa olsun her seyın bır bedelı var bu amelıyatı ıstıorsam buna katlanmak zorundayım :) sanırım cesraetım artmaya basladı . bu ıyı bısey kendı acımdan.
Ben hep dikişlerin olduğu yer ağıracak sanıyordum ama nasıl biliyor musun , 10 kg 2 tane taş al göğsüne bağla onlarla 3 gün gez. Ne hissediyorsan aynısı o. Nefes alamazsın hareket edemezsin bu ne dersin bu muydu. Yani çok değişik bişey. Korkma ama dayanıyorsun.

Bende 13 gun once 300 cc kas alti yuksek profil ameliyat oldum agrilarim suan iyi sabah kalkarken sag gogus altimda sanci oluyor sararma bendede oldu sanirim iyilesme belirtisiymis yarin kontrol var bakalim nolcak hala odemli benim sizin nasil acaba bazi yeri sis gibi his yok bazi yeri hissediliyor

Merhaba Arkadaslar Meme Büyütme Ameliyati Oldum Ben 4 Gün Önce Meme Altı 450 cc oldu.. Bugün Memenin Ustlerinde Kizarma Olduğunu Farkettim bide Memenin Ortasi Sararmis.. Acikcasi Biraz korktum Normalmi Bu Acaba?
Geçmiş olsun canım, ilk başlarda biraz olsada zamanla geçiyor

Herkese merhaba:) Uzun zamandır aynı konu üzerinde dönüp duruyorum. İstanbul Anadolu yakasında Gögüs Büyütme operasyonu için doktor ve hastane araştırıyorum. Lütfen bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

Mega Medipolde İlker YAZICI diye bir doktor önerdiler ancak adam hayalet gibi. İnternette ne bir referans, ne sosyal medya... Lütfen kendisi ile ilgili yada MEdipol hastanesi ile ilgili tecrübesi olan varsa yazabilir mi?

Enn düşük 14000 TL ye Barış KEKLİK bulabildim. Referasnları da çok olumlu yönde idi. Lütfenn nerdeyse vazgeçeceğim kafam çok karıştı. Yardımınızı rica ederim.

Merhaba; Ben Ankara da Esabil Eker adinde bir Dr a ameliyat oldum. Verdigi fiyatı kendisine saygımdan dolayı buradan yazamam fakat sizin soylediginiz fiyattan cok daha uygun. Ameliyatim gayet basarili gecti ama tabiki acısı cok agir bir ameliyat cunki. Karar verdiniz mi? Oldunuz mu?

Kızlar ben tam 6 ay önce ameliyat oldum. Ankara da ssk dışkapı plastik cerrahi de ameliyat oldum. Meme altı kesisi ile 325 cc hp kas altı. Benim ilk iki gün hafif ağrılarım oldu. İlk iki gün ağrı kesici içtim başka içmedim. İlk haftalarda benim için en zor olanı yataktan yardımsız kalkamamak ve yari oturur vaziyette uyumak ölümdü. Sırtımın ağrısı sızısı beni mahvediyordu. Onun haricinde ilk bir haftadan sonra evimin işini dinlene dinlene çok zorlamadan uzanma hareketi yapmadan kendim yaptım. İkinci haftadan sonra ameliyat olduğumu hemen hemen unutmuştum. Ama özellikle ilk bir ay ağır şeyler kaldırmamaya ve yukarı uzanma hareketi yapmamaya dikkat ettim. İlk 2 ay dr söylememesine rağmen sporcu sütyeni taktım. Ameliyat sonrası cicişler birbirine yakındı. Ama artık cicişler ayrıldı arada iki parmaklık mesafe var. Ama böyle daha güzel oldu. Şu an hala kendime bakarken cicişler şekilsiz biçimsiz geliyor bana. Ama aynadan bakarken muhteşem tam istediğim gibi görünüyorlar. O yüzden hep aynada bakıyorum kendime. Şu an cicişlerin hiçbir yerinde hissizlik yok ve çok şükür hiçbir ağrım sızım da yok.
Bu arada kızlar ben 41 yaşındayım ve 4 çocuğum var. Seneler evvel keşke imkanlar şimdiki gibi olsaydı ben 20 sene önce yaptırırdım. Olsun çok geç kalmış değilim yinede.
Yaptırmak isteyen dileyen herkese nasip olur inşallah. İnanılmaz bir özgüven özgürlük ve mutluluk.

Merhabalar
Ben 28 Haziran’da Zekeriya Kul’a ameliyat oldum, 355cc Motiva, kas altı, meme altından. Maltepe’de İstanbul Onkoloji Hastanesi’nde yapıyor ameliyatı, muayenehane Fulya Vital Plaza’da.

Ne morluğum oldu, ne sararmam, ameliyat öncesinde de sonrasında da it gibi de sigara içtim 🙈

İlk 3 gün kendim yatıp kalkamadım ve kolumu yukarı kaldırmakta zorlandım, bir tek o zamanlarda canım acıyordu. 4.gün kontrolüm vardı ardından annemle sahilde kahve bile içtim. Korkmayın çok hızlı iyileşiliyor.

Merhaba; Ben Ankara da Esabil Eker adinde bir Dr a ameliyat oldum. Verdigi fiyatı kendisine saygımdan dolayı buradan yazamam fakat sizin soylediginiz fiyattan cok daha uygun. Ameliyatim gayet basarili gecti ama tabiki acısı cok agir bir ameliyat cunki. Karar verdiniz mi? Oldunuz mu?

Sanırım kişinin ağrı eşiği ve doktorun bölgede ne kadar travmatik çalıştığıyla ilgili bu durum.

Ben Zekeriya Kul’a ameliyat oldum, anesteziden canım acıyoooor diye ağlayarak uyandım. Aralıksız bi 10 dakika ağladım, ağrı kesici serum bağlandı. Cidden 10-15 dk sonra sakinleşmiştim. 3 gün yatıp kalkmada ve kolumu kaldırmada sorun yaşadım ama bunun dışında zerre ağrım olmadı. 1 hafta gerginlik hissi rahatsız ediyor hepsi bu. Endişelenmeyin ☺️

X