- 6 Haziran 2016
- 150
- 70
- 98
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için günüme 3 gün var erken test yaptım After 10 markasıOzaman üzgünum ama yok canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için günüme 3 gün var erken test yaptım After 10 markasıOzaman üzgünum ama yok canım
Rica ederim canımTeşekkür ederim ilgilendiğiniz için günüme 3 gün var erken test yaptım After 10 markası
Soldaki daha pik gibi duruyor canımKızlar sizce hangisi daha pik ayrı günler bunlar bu arada
Birinci mi ikinci mi
Evet banada öyle geldiSoldaki daha pik gibi duruyor canım
Dünmü yapmıştınız testi değerlendirdinizmi dünü?Evet banada öyle geldi
12 de tekrar yapacağım ikinci testi sağdakini yani ilk idrarla yaptım çünkü yanlış olabilir belli olur o zaman
Bu sabah yaptım ikinci testi daha pik olanını 7 gün önce onu değerlendirdimDünmü yapmıştınız testi değerlendirdinizmi dünü?
İki defa yumurtlama bazı kişilerde olabiliyor ama gebelikde olabilir umutlandırmak istemem Bazı kişilerin böyle ikinci sefer ovu testi koyu çıkınca gebelik testleri silik çizgi çıkıyor inşallah vardır canımBu sabah yaptım ikinci testi daha pik olanını 7 gün önce onu değerlendirdim
Ayda iki defa yumurtlama olur mu bilmiyorum 12 de tekrarlayacağım bugün testi
Amin canım inşallah bir kaç gündür başım ağrıyor bu sabah yine ağrıyor anlamdımİki defa yumurtlama bazı kişilerde olabiliyor ama gebelikde olabilir umutlandırmak istemem Bazı kişilerin böyle ikinci sefer ovu testi koyu çıkınca gebelik testleri silik çizgi çıkıyor inşallah vardır canım
Ben göremedim canım bat geçtimiÇizgi görüyorum görüyor musunuz
Geçmedi ama dün yoktu hiç bugün görüyorum hafif benBen göremedim canım bat geçtimi
Dünkü yaptığın test ise bu kuruma çizgisidir o canımGeçmedi ama dün yoktu hiç bugün görüyorum hafif ben
Bunu yeni yaptım 10 dk içerisinde çıktıDünkü yaptığın test ise bu kuruma çizgisidir o canım
Canım adetim biraz düzensiz bende işte takip yaptım testlerle ama ikinci test yani yeni yaptığım testi ilk idrarla olduğu için yanlış olabilir diye şimdi tekrar yaptım atıyorum sana bakİki defa yumurtlama bazı kişilerde olabiliyor ama gebelikde olabilir umutlandırmak istemem Bazı kişilerin böyle ikinci sefer ovu testi koyu çıkınca gebelik testleri silik çizgi çıkıyor inşallah vardır canım
Ben göremedim canım bat geçtimi
Gözun aydin canim hamile sin allah kucagina almayi nasil etsin insallahCanım adetim biraz düzensiz bende işte takip yaptım testlerle ama ikinci test yani yeni yaptığım testi ilk idrarla olduğu için yanlış olabilir diye şimdi tekrar yaptım atıyorum sana bak
Canım benim bu ovulasyon testi keşke gebelik olsaydıGözun aydin canim hamile sin allah kucagina almayi nasil etsin insallah
Hamilelik testi zanettim ben hep mavi yaptiğim için hayirlisi olsun işallah tutarsin cnm bebiş gelen ay seninle olurCanım benim bu ovulasyon testi keşke gebelik olsaydı
Âmin canım inşallah İsteyenherkeseHamilelik testi zanettim ben hep mavi yaptiğim için hayirlisi olsun işallah tutarsin cnm bebiş gelen ay seninle olur