• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acill!!! Gebelik testi yaptım bakarmısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah canım sende yokmu birşeyler
Hayır maalesef. Bikaç gün önce kasıklarımda batmalar vardı son 3 gün bel ağrısından uyuyamadım ara ara uyku hali vardı. Dün aksam bir kereden idrarımda çok ciddi yanmalar oldu gece 2 lere kadar uyuyamadım sabah devam etti ağladım resmen enfeksiyon varmıs doktor bir sürü ilaç yazdı yani yine hayal kırıklığı meğer enfeksiyondanmıs. Adetime 7 gün kala kan testi verdim 2.30 çıktı adetime bir hafta var diye yükselir diyenler oldu beklicem artık haber ederim 😊

Hayır maalesef. Bikaç gün önce kasıklarımda batmalar vardı son 3 gün bel ağrısından uyuyamadım ara ara uyku hali vardı. Dün aksam bir kereden idrarımda çok ciddi yanmalar oldu gece 2 lere kadar uyuyamadım sabah devam etti ağladım resmen enfeksiyon varmıs doktor bir sürü ilaç yazdı yani yine hayal kırıklığı meğer enfeksiyondanmıs. Adetime 7 gün kala kan testi verdim 2.30 çıktı adetime bir hafta var diye yükselir diyenler oldu beklicem artık haber ederim 😊
Mutlaka haber ver canım bende kan testi yaptırınca haber veririm 🙂

Mutlaka haber ver canım bende kan testi yaptırınca haber veririm 🙂
Ayın 30'unda adet günüm o vakit erken gebelik testi yapacağım çünkü sağlık ocagına gittim test yapmaları için adetim 4 gün gecikti dedim yoksa yapmazlardı 😅 hep sabırsızlığımdan erken gebelikte çıkar artık heralde

Canım testi yapıp 3 dk sonra flaşla bak banyo ya da lavaboda yapıyorsan orasının ışıkları loş olduğu için hayalet çizgi ışık tutmadan gözükmüyor
Biliyorum canım ama benimki normalde görünüyor ama 5 saat sonra oluştu hayalet cizgi sonra tekrar yaptım yine 5 saat sonra hayalet cizgi cıktı

Kuzum şimdi şöyle yapıcaksın geç döllenme olabilir yani ne kadar 5 saat bile olsa o çizgi çıkmazdı ben kaç kez yaptım çıkmadı mesela yarın eczaneye gidiyorsun Yaşadığın durumdan bahsediyosun onlar ona göre gebelik testi veriyorlar zaten emin olabilmek için ilk idrarla yapmalısın

Kuzum şimdi şöyle yapıcaksın geç döllenme olabilir yani ne kadar 5 saat bile olsa o çizgi çıkmazdı ben kaç kez yaptım çıkmadı mesela yarın eczaneye gidiyorsun Yaşadığın durumdan bahsediyosun onlar ona göre gebelik testi veriyorlar zaten emin olabilmek için ilk idrarla yapmalısın
İlk idrarla yaptım abla ama persembe günü kan testi yaptırcam insallah ozaman daha net belli olur hayırlısı 🙄

Eğer böyle bir çizgi çıkarsa sabah 8 gibi yap ki sağlık ocakları 10 a kadar kan alabiliyorlar biliyosunıdr hemen gidip ver canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ❤️

Eğer böyle bir çizgi çıkarsa sabah 8 gibi yap ki sağlık ocakları 10 a kadar kan alabiliyorlar biliyosunıdr hemen gidip ver canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ❤️
İnsallah abla çok değişik bir sekilde sürekli idrara çıkıyorum gaz var akıntım var adet günümden önce de gögüs uçlarında yanma oldu Hayırlısı bakalım

Back