- 13 Nisan 2008
- 5.761
- 26.623
- Konu Sahibi Marianihal
Peki ya yazdıklarınıza cevap vermezse? Yine aynı noktada takılıp kalacaksınız. Bu sefer de acaba cevap yazdı mı diye her gün beklenti içinde olacaksınız. Psikolojik danışman arkadaşınızın diploması var mı, yani kızmayın ama seviyosan git konuş diyen kanki gibi geldi bana. Ters veya sizi rencide edecek bir cevap da alabilirsiniz. Ya sen ne yapışkan şeysin ayrıldık bitti ne habire rahatsız edip duruyorsun tarzda yazarsa ve siz de psikolojik olarak daha beter çökerseniz danışman arkadaşınızın var mı buna da çözümü? Farzedelim cevap verdi, pişmanım hadi barışalım dedi. Sevgili olacak mısınız yine, cevabınız hayırsa e niye bu çaba?
Asla mesaj yazmam asla açılmam asla beni gör demem böylesine. Olmayacak duaya amin demek bu. Zaten bir iki ay sonra gidecekmişsiniz hiç bulaşmayın. Buradaki üyelerin hiç biri açılın yazın edin demez size.
Asla mesaj yazmam asla açılmam asla beni gör demem böylesine. Olmayacak duaya amin demek bu. Zaten bir iki ay sonra gidecekmişsiniz hiç bulaşmayın. Buradaki üyelerin hiç biri açılın yazın edin demez size.