Merhaba, bundan yaklaşık altı ay önce aynı mesleği yaptığım fakat aynı kurumda çalışmadığım birisiyle tanıştım. Daha doğrusu o beni görüp ekledi. Bir süre sonra yazmaya başladı. Ben ciddi anlamda çok etkilenmiştim ondan. Yani ilk buluşmamızda karşısında heyecandan bayilacaktim nerdeyse. Bir ay falan flört ettik. Fakat ilişkiye bakış acılarımız farklıydı. O yüzden görüşmeme kararı aldık. Çünkü o her şeyi çabucak yaşama taraftarı birisi. Bense farklı düşünüyordum. Kısacası bitti kısa süre içinde. Ben zaten önceki ilişkimden ders aldığım için bu kişiye soğuk davranıyordum, zaten olması gereken bu diye düşünüyorum. Duygularimdan da pek haberi olduğunu sanmıyorum.
Aradan geçti beş ay. Ben hala deliler gibi onu düşünüyorum. Nerdeyse her gün onun profiline bakıyorum. Biraz da araştırdım onu. Maalesef tahmin ettigim gibi pek sağlam ayakkabı değil. Yaşı 35 olmasına rağmen evlilik niyeti yokmuş. Kızlarla takılıp takılıp ayrılan birisi işte. Çok da yakışıklı olduğu için benim ilgime muhtaç olmayacak kadar da ilgi görüyor kadinlwr tarafından.
Ne yazık ki bunları duymak da ondan sogumama yetmedi. Görev yaptığımız yer çok küçük bir yer olduğu için karşılaşma ihtimalimiz yüksek olan yerlerin müdavimi oldum diyebilirim. Ama pek göremiyorum. Şu beş ay boyunca bir kere gördüm onu.
Ben artık dayanamıyorum. Çok kötü hissediyorum kendimi. Hikâyelerimi falan ona açıp sürekli paylaşım yapıyorum belki yazar diye. Birkaç kere de bir sey sorma bahanesiyle mesaj attım son derece soğuk cevaplar verdi. Daha da atmadım zaten. Şimdi yine takip ettiklerine falan bakıyorum. Tatil vesilesiyle memleketine döndüğü için sürekli kızlari ekliyor. Bazıları dönüyor takibine. Az önce baktım kızlardan biri de öyle güzel ki, bense bakımlı fiziği düzgün ama yüzü ortalama bir kızım. Yani 100 üzerinden 60 zor alırım diyebilirim. Bunlar varken beni ne yapsın diyorum. Daha da üzülüyorum.
Arkadaşlarım diyor ki her şeyi açıkla konuş. Sonra sil gitsin. Rahatlamış olursun uzerinden yük kalkar. Yoksa böyle saplantı haline getirerek kendine zarar veriyorsun diyorlar. Söylemeye cesaretim yok. Hem söylersem ya sağda solda görürsem ne olur diye korkuyorum. Dışarı rahat rahat bile cikamiycam belki. Sizce ne yapayım yardımcı olursanız çok sevinirim.