Bir de daha ilk buluşmada böyle tavsiyeler vermek falan çok hadsizce ya. Ne münasebet yani. İlişkiniz ilerlese, sizi yakından tanıyan biri olsa ya verdali gel istersen sana araba kullanmayı öğreteyim, kullanmazsan da ehliyet alırsın işine yarar belki vs dese bu kabul edilebilir bir durum. Ama sanki bu gereklilikmiş ve buna sahip olmadığınız için eksikmişsiniz gibi konuşması itici. Haklısınız yani diyorum ya ben de sizin gibi hissederdim.Teşekkürler, böyle anlaşılmış olduğumu hissettiğimde mutlu oluyorum. Her insan farklıdır, her insan farklı bir dünya. Onu olduğu gibi kabul etmek ,saygı duymak gerekir. Mesela ilişki ilerlese ben ondan araç kullanmayı öğretmesini rica ederdim. Çok da hoşuma giderdi. Ama şu durumda, ödevini yapmayınca annesi tarafından azarlanan çocuk gibi hissettim kendimi.
İşiniz konusunda da aynı mesele tavsiye istememişsiniz ki mesleğiniz Hakkında size yönlendirme yapıyor.
Ha sohbet esnasında ya ben de işimden memnun değilim deseydiniz o da ya aslında bir danışmanlık ofisi açabilirsin falan dese bu da kabul edilebilir.
Ben gözlemleriniz ve hissiyatınızın doğru olduğuna inanıyorum bu gibi küçük meseleleri bir başkasına anlatınca offff sen de çok küçük şeylere takılıyorsun diyorlar ama böyle şeyler bence çok önemli ve itti mi itiyor. İlk buluşmada böyle yorumlar yapan insan ilişkinin 5. Ayında neler der bilemiyorum