Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AÇILIN HANIMLAR BEN GELDİM
- Konu Sahibi Verdali
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kendinizi fazla mi isinize kaptiriyorsunuz acaba, her soylenin altinda bir mana aramayi birakin bence. Normal olagan bir sohbet bu. Sinirlariniza mudahale nasil olur şöyle olur, araba kullanmaman benim icin bir problem cozmeni bekliyorum, yada egitim kurumunda devam etmeni istemiyorum sana bir ofis acmamiz sart! gibi..
Arkadaşlar gereksiz detaycılık diyorlar, haklı olabilirler; ancak kadınlık sezgisi vardır ya öyle bir şey diyeyim. Yönetme arzusu olduğunu seziyorum.Sonuna kadar okumadım. Bu adam güdülcek koyun arıyor. Sende köyün olcak bı kız değilsin ki sorguluyorsun. Bu tarz adamlar iyi vasıflara sahip olup etrafa iyi görüntü verirler. Fakat o kişiyle müşterek bı hayat kurmak kendini feda etmek olur. Çünkü yönetmeyi çok severler. Bence uzak durun.
bence şuan ki durum da anladığım sizi önemsiyor.Fazla sorgulayıcı diyaloglar evet ama sevdiğin güvendiğin biriyle konuşurken geçen diyaloglar olsaydı adı plan yapmak,aktivite bulmak vs. olurdu. Ama ben de hissettiğinizi hissetmedim desem yalan olur. Hele baban niye öğretmedi kısmı itti beni. Orta bir yerler de mevzu biraz daha tanımak gerek...
Detayci olmaniz cok guzel boylece yanlis kararlar vermemis olursunuz ama anlattiginiz detaylar olumsuz detaylar degil bana gore.Detaycı biriyimdir.
Gereksiz ayrintilara takilip fevri karar vermek yerine biraz daha taniyin derim.
Anlaşıldığını hissetmek güzel. Teşekkürler. Dialoğu alıp direkt buraya yazınca gerçeği gibi olmuyor tabi. Duygudan yoksun oluyor. Yargılayıcı ve ısrarcılık havası hakim olunca rahatsız oldum.bence şuan ki durum da anladığım sizi önemsiyor.Fazla sorgulayıcı diyaloglar evet ama sevdiğin güvendiğin biriyle konuşurken geçen diyaloglar olsaydı adı plan yapmak,aktivite bulmak vs. olurdu. Ama ben de hissettiğinizi hissetmedim desem yalan olur. Hele baban niye öğretmedi kısmı itti beni. Orta bir yerler de mevzu biraz daha tanımak gerek...
Beni rahatsız etti. Hele "babanız neden öğretmedi? " sorusu çok ukalaca geldi. Daha yeni tanıştığı birine karşı hoş bulamadım sözlerini. Belki sizin araç kullanmakla ilgili travmaniz var, belki korkularınız var. Biraz tanıdıktan sonra bu tarz muhabbetler normal olabilir ama bana garip geldi şu an için.
Belki de şöyle eğer gerçekten hoşlanmış olsaydınız sanki takılmaz insan bunlara ama bilemedim yeterince beğenmeyince insan bazen de kulp bulmaya çalışır o da olabilir bilemedim.31 yaşındayım. Ufak detaylar olabilir işte emin olamadım.
Teşekkür ederim. Anlaşılmış hissettim. :)Detayci olmaniz cok guzel boylece yanlis kararlar vermemis olursunuz ama anlattiginiz detaylar olumsuz detaylar degil bana gore.
Gereksiz ayrintilara takilip fevri karar vermek yerine biraz daha taniyin derim.
Ben kolay kolay kendimi duygularına kaptırabilen biri değilim. Mantığımla severim desem yeridir. İçinize sinmeyen bir şeyler olur da bazen bunu somut olarak ortaya koyamazsınız ya işte öyle bir noktadayım. Henüz çok erken belki de o yüzden.Belki de şöyle eğer gerçekten hoşlanmış olsaydınız sanki takılmaz insan bunlara ama bilemedim yeterince beğenmeyince insan bazen de kulp bulmaya çalışır o da olabilir bilemedim.
Emojiye kadar takilmışsınız böyle hayat zor olur sizin için.
Spor ilgi alani ve önemsediği bir alan olduğu için düşünceleri normal geldi.
Ehliyet konusuda öyle, yani bende iş güç sahibi, belli bir yaşa gelmiş bir kadının ehliyetinin olması gerektiğini düşünürüm.
İş konusuda genel bir muhabbet. Ama bunları söylerken ki tavrını da sadece siz biliyorsunuz.
Görüştüğünüz kişi genel anlamda içinize sinmediyse ki bana öyle geldi, o emoji bu muhabbet derken rahatsız etmiş sizi.
Spor ilgi alani ve önemsediği bir alan olduğu için düşünceleri normal geldi.
Ehliyet konusuda öyle, yani bende iş güç sahibi, belli bir yaşa gelmiş bir kadının ehliyetinin olması gerektiğini düşünürüm.
İş konusuda genel bir muhabbet. Ama bunları söylerken ki tavrını da sadece siz biliyorsunuz.
Görüştüğünüz kişi genel anlamda içinize sinmediyse ki bana öyle geldi, o emoji bu muhabbet derken rahatsız etmiş sizi.
Yani şöyle her birimizin kendince yetenekleri ,ilgi alanları vardır. Beyefendi " Tabi ilgi duymayabilirsiniz" diyemiyor. Orada bir sürü açıklama yaptım. İlgiden vs. bahsettim. Ama beni anladığını düşünmüyorum. Fikirlerinde esneklik göremedim. Benim ilgi alanlarımı merak etmedi mesela, hiç sormadı. Bu benim için önemli.Ben de kötü niyet göremedim.
Ama yanlış anlamış da olsam kendimi kötü hissettiysem bu görüşmeden sonra, bir daha düşünürüm gibi geliyor. Siz de öyle demişsiniz zaten kendimi eksik hissettim diye.
Şimdi yorumları okuyunca önceden yaşadığım bir durum aklıma geldi.
Konuştuğum birisi vardı.
Sağlık sektöründen. Mesleğini eline almış çok da kültürlü bilgili birisiydi.
Uzun uzun anlatırdı. Anneme şunu yaptım bunu yaptım şunları severim bunları severim.
Kafa yapısı olarak uyuşsak da bir süre sonra kendimi çok içim sıkkın hissetmeye başladım ve görüşmeyi kestim. Beni neyin ittiğini bilmiyordum ama sonrasında düşününce her şeyi ben yaptım şöyle iyi biriyim böyle kültürlü biriyim tavrı beni çok itmiş meğerse. Böyle yaptıkları her iyiliği egoyla besleyip anlatan insanlar sıkıntı verebiliyor sonradan mesela.
İyiki de görüşmeyi kestim demiştim.
Bazen iç sesimizi dinlemeliyiz.
Konuştuğum birisi vardı.
Sağlık sektöründen. Mesleğini eline almış çok da kültürlü bilgili birisiydi.
Uzun uzun anlatırdı. Anneme şunu yaptım bunu yaptım şunları severim bunları severim.
Kafa yapısı olarak uyuşsak da bir süre sonra kendimi çok içim sıkkın hissetmeye başladım ve görüşmeyi kestim. Beni neyin ittiğini bilmiyordum ama sonrasında düşününce her şeyi ben yaptım şöyle iyi biriyim böyle kültürlü biriyim tavrı beni çok itmiş meğerse. Böyle yaptıkları her iyiliği egoyla besleyip anlatan insanlar sıkıntı verebiliyor sonradan mesela.
İyiki de görüşmeyi kestim demiştim.
Bazen iç sesimizi dinlemeliyiz.
Çok uzun süre tanımadığımız insanlar hakkında kısa süreli muhabbetlerden yola çıkarak karakter analizi yapmaya çalışmak yanlış olur bence. Bazen insanlar sırf muhabbet olsun diye bir şey hakkında konuşur, herkesin üslubu da farklıdır neyi ne düşünerek ifade etmeye çalışmıştır bilemeyiz o insanların hayatlarına gerçek anlamda dahil olmadan. Elbette genel bir fikir oluşur ama 'yönetme arzusu' olduğu kanısına varmanız için çok erken. Böyle olaylara takılırsanız herkeste bir şey bulursunuz.Arkadaşlar gereksiz detaycılık diyorlar, haklı olabilirler; ancak kadınlık sezgisi vardır ya öyle bir şey diyeyim. Yönetme arzusu olduğunu seziyorum.
Bu arada göz kırpmalı emoji olayı bana da çok itici geliyor hatta direkt emoji muhabbetini sevmiyorum. Doya doya random atmak istiyorum ben ama biraz ergen hissettiriyor kendimi eğer karşı taraf kullanmıyorsa mecburen emojilerle idare ediyorum o yüzden
() bu emoji bildiğiniz 'ben senden akılıyım' emojisi gibi geliyor hatta