Açılın emzirme diyetimi paylaşıyorum

Ben de katılmak isterim. 86 ile doğuma girdim, doğumdan bir hafta sonra 75’tim ama yiyerek kilo aldım şuan 78’im. 60’a inmek istiyorum. Bebeğim neredeyse 4 aylık. Sütü azaltmadı değil mi diyetiniz?

Ben de katılmak isterim. 86 ile doğuma girdim, doğumdan bir hafta sonra 75’tim ama yiyerek kilo aldım şuan 78’im. 60’a inmek istiyorum. Bebeğim neredeyse 4 aylık. Sütü azaltmadı değil mi diyetiniz?

Biraz azaldı gibime gelmişti ama o göğüslerin terbiye olmasıymış diyetle alakası yokmuş. Benim de kilom bu kdr fazla değildi, yiyerek aldım yarısını

Beraber doğum yaptık kilolarıda beraber veririz inşallah

Benimde kızım 2 aylık doğuma 88le girdim bir hafta sonra 75 dim şimdi 78 oldum 65 ideal kilom ,bu diyeti yapanlar spor da yapıyormu yoksa dikkat edince gerçekten verebiliyomuyuz:)

Benimde kızım 2 aylık doğuma 88le girdim bir hafta sonra 75 dim şimdi 78 oldum 65 ideal kilom ,bu diyeti yapanlar spor da yapıyormu yoksa dikkat edince gerçekten verebiliyomuyuz:)

Spor yapmadan verdim ama spor şart. Diyetisyenim sporsuz kaç kilo vereceğimi görmek istediğinden spor yapma şimdilik dedi. Yoksa normalde yakmam gereken günlük kalori miktarını söyleyecek. Allah bağışlasın kızınızı.

Ben bu hafta 4 gün bu diyeti yaptım 600 g vermişim hatta dün pasta kaçamağı yaptım bu sabah eksileri görünce hoşuma gitti bugün misafirlikteydim ipin ucunu kaçırdım haftasonları eşim evdeyken çok diyet yapamıyorum ama dikkat etmeye çalışacağım pazartesiden itibaren yine birebir uyacağım ama önümüzdeki cumadan itibaren kilo bildirimi yapalım eğer sizde uygun görürseniz örnek kilo bildirimi yapayım
Doğum kilom:98
Başlangıç kilom: 82,2 (geçen haftadan itibaren)
Güncel kilo:81,6
Fark: 600 g
Hedef: 70
Yüzde %0,730
Spor: 3gun yürüyüş (30 dk)

Ben de geçen hafta yapamadım çünkü ateşlenmiştim. Pazartesiden itibaren tekrar sıkı bir şekilde başlıycam. Hızlı kilo verdiriyor çünkü metabolizmayı hızlandırmaya yarıyormuş limonlu su, yeşillik falan. Evet burada paylaşalım. Ben spor yapamıyorum şu an, çocuğu bırakıp gidemiyorum yürüyüşe vs. Evde kendim youtube'tan hareket falan yapayım bari. Doğumdan sonra sığır gibi boğazımı tutamadığıma o kadar pişmanım ki.

Ben hergün limonlu su içmedim onada dikkat etmeliyim doğumdan sonra kilo almadım hep azalan bir eğrideydim ama ben hamilelikte çok kilo aldım sığır gibi yedim 28 kilo aldım çok şükür sütüm oğluma yetiyor sadece anne sütü alıyor hergün buzluğada 1 poşet süt atıyorum ama önceki attıklarımdan 1 tane çıkartıyorum sütü tazelemiş oluyorum bu hafta hiçbir azalma olmadı yürüyüş bandında evde yürüyorum evde ip atlamayı da düşünüyorum ama sezeryanlıyım 6 aydan önce tavsiye etmiyorlar acaba atlasam dikişlrime zararı olurmu bilmiyorum rica etsem diyetisyene gittiğinde ip mevzusunu sorabilirmisin doğumdan ne kadar sonra atlanabilir

Ben hergün limonlu su içmedim onada dikkat etmeliyim doğumdan sonra kilo almadım hep azalan bir eğrideydim ama ben hamilelikte çok kilo aldım sığır gibi yedim 28 kilo aldım çok şükür sütüm oğluma yetiyor sadece anne sütü alıyor hergün buzluğada 1 poşet süt atıyorum ama önceki attıklarımdan 1 tane çıkartıyorum sütü tazelemiş oluyorum bu hafta hiçbir azalma olmadı yürüyüş bandında evde yürüyorum evde ip atlamayı da düşünüyorum ama sezeryanlıyım 6 aydan önce tavsiye etmiyorlar acaba atlasam dikişlrime zararı olurmu bilmiyorum rica etsem diyetisyene gittiğinde ip mevzusunu sorabilirmisin doğumdan ne kadar sonra atlanabilir

Tamam sorayım, egzersiz 3 aydan sonra yap dediler bana ama ip atlamak farklı olabilir zıplıyosun sonuçta. Ben ekstra süt koyamıyorum buzluğa. Çıkmıyor benden. Oğlum ne emecekse o kadarlık var. İyi takip et diyet sütünü azaltmasın Allah korusun.

Merabalar hikâyelerimiz hep ayni. Bende grubunuza katılmak istiyorum. Benimde oğlum 4.5 aylık. Doğuma 69 ile girdim simdi 64 kiloyum. Öncelikli hedefim 58 ben bir haftadır dikkat ediyorum yediklerime hemen hemen seninkine benziyor üstelik spor da yapıyorum pazartesinden beri hergun 20 dk yürüyüş 10 dk koşu. Ama hic kilo veremedim birde limonlu su deneyeyim sabahları.

En azından 1-2 kg vermeniz gerekiyordu. Bence tiroidinize baktırın. Ona da bakıyorlar çünkü.

En azından 1-2 kg vermeniz gerekiyordu. Bence tiroidinize baktırın. Ona da bakıyorlar çünkü.
tiroidimde sıkıntı yok canım. Daha önce diyetisyene gitmistim. Biraz daha sabredicem bakalım sonuç ne olacak. Seninkine gore biraz meyve fazla yiyorum. Biraz onu azalticam. Sonuçları burda paylaşırim

Bu arada gobekte gitmedi doğumdan sonra Günlük 30 mekik cekiyorum ve Bi kaç karin egzersizi daha yapıyorum. Sizlerde durum ne. Göbek için yaptığınız ayrı bisey var mi

tiroidimde sıkıntı yok canım. Daha önce diyetisyene gitmistim. Biraz daha sabredicem bakalım sonuç ne olacak. Seninkine gore biraz meyve fazla yiyorum. Biraz onu azalticam. Sonuçları burda paylaşırim

Meyve gündüz ara öğünlerde yense daha iyi olurmuş aklınızda bulunsun.

Bu arada gobekte gitmedi doğumdan sonra Günlük 30 mekik cekiyorum ve Bi kaç karin egzersizi daha yapıyorum. Sizlerde durum ne. Göbek için yaptığınız ayrı bisey var mi

Korse takıyorum arada. Yüzüstü yatıyorum bir de. Daha ancak yarısı indi. Siz doğum yapalı ne kdr oldu?

Her vücut farklıdır önerim hergün öğünleri aynı saatlerde yemeye çalış suyu bol tüketin bilmiyorum faydası oldumu ama ben bu hafta 1 lt lik şişenin ¾ ünü sıcak su doldurup yeşil çay demledim soğuduktan sonra içine yarım limon sıktım süzdüm ve 1 şişe maden suyu ilave ederek 1 lt ye tamamladım akşama kadar o şişeyi bitirdim faydası oldumu bilmiyorum metabolizmayı sürekli hareketli tutuyormuş zaten ne kadar sıvı o kadar süt dedim

Göbek gitmedi ama itiraf edeyim ben hep göbekliydim hiç fit olmayı başaramadım
Spor şart

yeşil cay emziren anneler için zararlı değil de mi bende içeyim. Bugün sabah kalktıgımda yarim litre suya limon sıkıp içtim. Her yolu deneyecegim artik. Vazgeçmeyelim kilo verelim birbirimize destek olalım.

yeşil cay emziren anneler için zararlı değil de mi bende içeyim. Bugün sabah kalktıgımda yarim litre suya limon sıkıp içtim. Her yolu deneyecegim artik. Vazgeçmeyelim kilo verelim birbirimize destek olalım.

Yeşil çay içme dedi diyetisyenim emziriyorum diye. Siz yine de araştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…