Öyle deme kız yalnız bırakma yavrunu ben oğlum için kardeş istedim biz 3 kardeşiz annem küçük kardeşime hamile olduğunu öğrendiğinde çok üzülüp aglamıştı biz üniversiteye gidince o da olmasa çıldıracaktı sonra olduğu için çok şükretti Allah uzun ömür versin anne baba hayattan gidince kardeşten değerli birşey kalmıyor hayatta ben bununda farkında değildim taa ki kuzenim lösemi olduğunu öğrenene kadar. Doktorların sorduğu ilk soru kardeşi var mı oldu. Yinede sen bilirsin ama kardeş candır kendime güvensem bir tane daha doğururum ama çok zor yemiyorBen ip atlayamam ya karnım acıyor. Koşu bandı da kullanamam, alt komşu beni öldürebilirçocuklarınızı Allah bağışlasın, ben ikinci falan doğurmam
Doğum gününüz kutlu olsun
Çok teşekkür ederim hepimiz zayıf zayıf olalım inşallahzayıf zayıf nice güzel yaşlara
karnın niye acıyor sezeryan yaptığın için mi? Bende 4 gün önce başladım ip atlamaya. İlk atladigimda 50 tane zor atladım. Her zipladigimda göbeğim benden çok zipliyoduBen ip atlayamam ya karnım acıyor. Koşu bandı da kullanamam, alt komşu beni öldürebilirçocuklarınızı Allah bağışlasın, ben ikinci falan doğurmam
ben normal doğum yaptığım için zamanla geçer mi geçmez mi bilemicem. Sezeryan olmayı sen mi istedin zorunlu mu oldu. Ben ağrısız normal doğum yaptım. İki doğumumda çok rahat oldu. Benimde rahimde dikiş vardı. Ama çok şükür simdi hic bi etkisi kalmadı. Mekikte cekiyorum ipte atlıyorum koşuyorum da.
Maşallah kız sana ben çocuklarla yetişemiyorum bugün mutfakta çok işim vardı yürüyüş bile yapamadımBugün de sporu tamamladım oh misler gibi duşta aldım. 25 dk tempolu yürüyüş 10 dk koşu 40 mekik ve 200 tane ip atladımbu kadar spora kilo ayni yerde duruyo ama inatla devam yapabildiğim kadar spor yapmaya calısıcam.
slm canım kaç kilo verdin ,
normalde bende yapamam. Annem hergun 4 saat uğruyor. O zaman büyük çocuk okula gitmiş oluyor ufaklığa da annem bakıyor bende spor yapıyorumMaşallah kız sana ben çocuklarla yetişemiyorum bugün mutfakta çok işim vardı yürüyüş bile yapamadım
Canım benim 2 çocukta sezeryan oldu ilkinde baştan aciyordu zaman geçtikçe bitti birazda kilo ile alakalı sanırım sezeryandan sonra içinin yarasının tamamen geçmesi 6 ayı buluyor merak etme zamanla yaşadıklarını unutur 2.yi alırsın kimse doğumdan sonra çocuk istemiyor
Ahh anneler bitane ya keşke benimde annem yakın olsada gelse çok özendim şimdi sana benimki benden 1200 km uzaktanormalde bende yapamam. Annem hergun 4 saat uğruyor. O zaman büyük çocuk okula gitmiş oluyor ufaklığa da annem bakıyor bende spor yapıyorum
canım yaaa bilmem o durumu. Liseden sonra hep annemden ayrıydım ilk defa 4 aydır annemle aynı yerde oturuyorum. Bende şimdiye kadar hep ozenmisimdir annesi ailesi yaninda olanlara. Kızım hastalanırdı, anneyi babayı bırak cevremde bi akrabam bile yoktu yardımcı olacak kızımı bırakacağım. Ateşli ateşli kreşe giderdi kuzum benim. Allah yardımcın olsun. Sen doğuda falan misin 1200 km uzakmışAhh anneler bitane ya keşke benimde annem yakın olsada gelse çok özendim şimdi sana benimki benden 1200 km uzakta
Ben güneyde ailem Trakya da canım ya bende hep özeniyorum Allah bana da nasip etsin inşallahcanım yaaa bilmem o durumu. Liseden sonra hep annemden ayrıydım ilk defa 4 aydır annemle aynı yerde oturuyorum. Bende şimdiye kadar hep ozenmisimdir annesi ailesi yaninda olanlara. Kızım hastalanırdı, anneyi babayı bırak cevremde bi akrabam bile yoktu yardımcı olacak kızımı bırakacağım. Ateşli ateşli kreşe giderdi kuzum benim. Allah yardımcın olsun. Sen doğuda falan misin 1200 km uzakmış