Açılın emzirme diyetimi paylaşıyorum

Ben ip atlayamam ya karnım acıyor. Koşu bandı da kullanamam, alt komşu beni öldürebilir çocuklarınızı Allah bağışlasın, ben ikinci falan doğurmam
Öyle deme kız yalnız bırakma yavrunu ben oğlum için kardeş istedim biz 3 kardeşiz annem küçük kardeşime hamile olduğunu öğrendiğinde çok üzülüp aglamıştı biz üniversiteye gidince o da olmasa çıldıracaktı sonra olduğu için çok şükretti Allah uzun ömür versin anne baba hayattan gidince kardeşten değerli birşey kalmıyor hayatta ben bununda farkında değildim taa ki kuzenim lösemi olduğunu öğrenene kadar. Doktorların sorduğu ilk soru kardeşi var mı oldu. Yinede sen bilirsin ama kardeş candır kendime güvensem bir tane daha doğururum ama çok zor yemiyor

Ben ip atlayamam ya karnım acıyor. Koşu bandı da kullanamam, alt komşu beni öldürebilir çocuklarınızı Allah bağışlasın, ben ikinci falan doğurmam
karnın niye acıyor sezeryan yaptığın için mi? Bende 4 gün önce başladım ip atlamaya. İlk atladigimda 50 tane zor atladım. Her zipladigimda göbeğim benden çok zipliyodu simdi alışıyorum 150 tane atlıyorum. Gün geçtikçe artırmayı düşünüyorum. Forumda okuyorumda 1000 tane atlayan var . Bende ikinci çocuğu sırf kızım yalnız kalmasın diye yaptım. Biz gittikten sonra bu dünyada kendi kanindan biri olsun istedim. Bu arada iyikide yapmışım çok seviyorum oglusumukardeş olayını bir daha düşün çocuğun için bencil davranma. Hem senin daha yeni 2-3 sene geçsin fikirlerin değişir.

S smy11 N nnnadal herhalde daha çocuğum küçük diye baştan yaşayamam gibime geliyor büyüyünce kreşe falan başlayınca fikrim değişebilir belki ama değişmeyebilir de

Ya sezeryan olduğum için hala arada sızlama oluyor bende, eğilip çocuğumu yıkayamıyorum bile karnım sıkışıyormuş gibi geliyor

ben normal doğum yaptığım için zamanla geçer mi geçmez mi bilemicem. Sezeryan olmayı sen mi istedin zorunlu mu oldu. Ben ağrısız normal doğum yaptım. İki doğumumda çok rahat oldu. Benimde rahimde dikiş vardı. Ama çok şükür simdi hic bi etkisi kalmadı. Mekikte cekiyorum ipte atlıyorum koşuyorum da.

Bugün de sporu tamamladım oh misler gibi duşta aldım. 25 dk tempolu yürüyüş 10 dk koşu 40 mekik ve 200 tane ip atladım bu kadar spora kilo ayni yerde duruyo ama inatla devam yapabildiğim kadar spor yapmaya calısıcam.

Maşallah kız sana ben çocuklarla yetişemiyorum bugün mutfakta çok işim vardı yürüyüş bile yapamadım

S smy11 zorunluluktan oldu. Tam 9 ay 10 günde sancım başladı, normal doğurmaya gittim. 24 saat bekledik açılma olmadı. Ben de sezeryan oldum normal istiyodum çok

Maşallah kız sana ben çocuklarla yetişemiyorum bugün mutfakta çok işim vardı yürüyüş bile yapamadım
normalde bende yapamam. Annem hergun 4 saat uğruyor. O zaman büyük çocuk okula gitmiş oluyor ufaklığa da annem bakıyor bende spor yapıyorum

Canım benim 2 çocukta sezeryan oldu ilkinde baştan aciyordu zaman geçtikçe bitti birazda kilo ile alakalı sanırım sezeryandan sonra içinin yarasının tamamen geçmesi 6 ayı buluyor merak etme zamanla yaşadıklarını unutur 2.yi alırsın kimse doğumdan sonra çocuk istemiyor

normalde bende yapamam. Annem hergun 4 saat uğruyor. O zaman büyük çocuk okula gitmiş oluyor ufaklığa da annem bakıyor bende spor yapıyorum
Ahh anneler bitane ya keşke benimde annem yakın olsada gelse çok özendim şimdi sana benimki benden 1200 km uzakta

Ahh anneler bitane ya keşke benimde annem yakın olsada gelse çok özendim şimdi sana benimki benden 1200 km uzakta
canım yaaa bilmem o durumu. Liseden sonra hep annemden ayrıydım ilk defa 4 aydır annemle aynı yerde oturuyorum. Bende şimdiye kadar hep ozenmisimdir annesi ailesi yaninda olanlara. Kızım hastalanırdı, anneyi babayı bırak cevremde bi akrabam bile yoktu yardımcı olacak kızımı bırakacağım. Ateşli ateşli kreşe giderdi kuzum benim. Allah yardımcın olsun. Sen doğuda falan misin 1200 km uzakmış

Kızlar nasıl gidiyor diyet spor? Bugün de tartiya çıktım bir gram oynama yok karar verdim 3-5 gün tartilmicam. Tabi dayanabilirsem. O kadar spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum yinede ibrede oynama yok. Bugün de yaptım sporumu. 28 dk yürüyüş 12 dk koşu toplam 40 dk. Ayrıca 40 mekik çektim 350 tane ip atladım. Birkaç tanede kalca erltme hareketi yaptım.

Ben bugum de spor yapamadım oğlan sabah 6'ya kadar uyutmadı. 3-4 saatlik uykuyla duruyom

Ben güneyde ailem Trakya da canım ya bende hep özeniyorum Allah bana da nasip etsin inşallah

Ben bugün 30 dk tempolu yürüyüş yaptım 2,7 km yol gittim günlük 1 km'den fazla da okul yolu var ama başka spor yapamadım gün içinde kaçamaklarım var bugün tartilmadım saat 3 oldu sabah 6 buçukta kalkmam lazım bu gidişle ben saati zor duyarım birazdan da çocuklar uyanır bi türlü uyuyamıyorum

herkese merhabalar tesadüfen gördüm sizleri benimde 5 aylık bir oğlum diyet sürecindeyim 77 ile başladım kilo vermeye şimdi 66 kiloyum hedefim 55 kilo olmak paylaşımlarda bulunmak iyi hissettiriyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…