• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yaşayan varmı beyaz akıntı

Kişiden kişiye değişiyo demekki🤭🤣
Ay bilmiyorum ya heyecanla bekliyorum 12 si regl gösteriyor ama 14ü de olabilir çünkü 28inde yumurta akı uzayan akıntı geldiği için 28i çatlamış olabilir diye düşünüyorum ya da 30u çatladı ama akıntı sadece 28iydi 😅 kafam cok karıştı

Ay bilmiyorum ya heyecanla bekliyorum 12 si regl gösteriyor ama 14ü de olabilir çünkü 28inde yumurta akı uzayan akıntı geldiği için 28i çatlamış olabilir diye düşünüyorum ya da 30u çatladı ama akıntı sadece 28iydi 😅 kafam cok karıştı
Bende merak ettim şimdi🤭adete 4 gün kala prodoctor erken gebelik testiyle yapıp sonucu banada söyleyin lütfen🤭♥️💐

Benim ilk gebeliğimde beyaz akıntı belirtiydi ama ateşimi hiç ölçmemiştim o yüzden o kafama takılıyor sadece sıcak basıyordu onu hatırlıyorum ayaklar buz ama beden sıcak😅
Ay mutlu oldum suan akıntının belirti olmasına 😅 bende hava çok soğuk kesin üşüttüm falan diyordum benim de ayaklarım üşüyor ama ateş yok 🤷‍♀️ sıcak da basmıyor 🥲

Ay mutlu oldum suan akıntının belirti olmasına 😅 bende hava çok soğuk kesin üşüttüm falan diyordum benim de ayaklarım üşüyor ama ateş yok 🤷‍♀️ sıcak da basmıyor 🥲
Belki daha sonra sıcak basar belli olmaz kişiden kişiye değişiyor belirtiler hepsi progesteron hormonunun suçu da işte insan umut ediyorum bebektir belki diye 😅

Belki daha sonra sıcak basar belli olmaz kişiden kişiye değişiyor belirtiler hepsi progesteron hormonunun suçu da işte insan umut ediyorum bebektir belki diye 😅
Ay inşallah bebektir diyelim 🥰 bata daha 6 gün var (yumurtlamaya göre hesapladım çünkü düzenli bir döngüm yok) çatlıcam artık meraktan. Yalnız şeyi sormak istiyorum yumurtladıktan sonra ki 14. Günmü test yoksa çatladıktan sonra ki 14. Gün mü 😅

Ay bu arada sıcak basmıyor ama bata 6 gül kala şimdi ateşimi ölçtüm meraktan. Normal hep 36.5 çıkar fazla çıkmaz suan 36.9 çok yükselmemiş ama belki yükselir bilemedim 😂 bi ümit

Ay inşallah bebektir diyelim 🥰 bata daha 6 gün var (yumurtlamaya göre hesapladım çünkü düzenli bir döngüm yok) çatlıcam artık meraktan. Yalnız şeyi sormak istiyorum yumurtladıktan sonra ki 14. Günmü test yoksa çatladıktan sonra ki 14. Gün mü 😅
Çatladıktan 12 gün sonra öğrendim ben mesela 🥲 tavsiyem regl gecikmesinden sonra öğrenmek çünkü çok stres oluyo ya regl olursam diye 😅

Hadi bakalım her sabah yataktan kalkmadan ölçmek lazım😅
Çatladıktan 12 gün sonra öğrendim ben mesela 🥲 tavsiyem regl gecikmesinden sonra öğrenmek çünkü çok stres oluyo ya regl olursam diye 😅
işte regl günümü bilmiyorum ki 😂 sat 5 Ocak ama çok geç yumurtladım döngümün 26.sında yani 31 ocakta. 1 Şubatta da çatladı. Çatlamaya göre bat 14 olması lazım herhalde😅 en geç 17 şubattır diye düşünüyorum. O yüzden 14 Şubat regl olmazsam bi erken gebelik testi yaparım. Ay çok stressleniyorum hiç iyi birşey değil stres salıvericem artık 😅😂

Back