Acil yardımınıza ihtiyacım var

Peki sen kaç yasındasın ? Bana sadece bgırdı denildi konuşmak aramak olgunluk deildi tabi haklısın sende

ya özür dilerim ama çok iticisiniz... ben utanırım ya,bunları konuşup,inatlaşmaya utanırım,ağzımla istemeye utanırım. bildiğin kendinize maddi değer biçmişsiniz,başlık parasıyla aynı zihniyet.
annenin araması nedir?? arkadaşlarınızın araması nedir ya? eve çiçek yollamak? AYAĞINA KADAR GİTMEK?? ve reddedilmek?? tekrardan kusura bakmayın ama dışarıdan bakınca anne kız para-altın peşinde koşuyor ve kaybetmek istemiyor gibi duruyorsunuz. zira azıcık özsaygısı ve gurur olan insanlar bu kadar düşmezler,bu kadar koşmazlar.
Ben onun annesini bayramda herseye ragmen aradım annem aradı kadın bizimle okadar isteksiz konustuki . Hala sorun oldugunu anladım
gerçekten dişlerimi sıkıyorum. siz bir taraflarını kaldırmışsınız karşı tarafın, o kadar büyük görmüşler ki kendilerini. baksanıza size yapılan muameleye?? kalkıp ayağına şehirdışına gittiğiniz kadın sizi kabul etmiyor,boşu boşuna gitmiş oluyorsunuz,bir de bayramda arıyorsunuz ana kız?? arkadaşım derdiniz iftira atılması olsaydı bu kadar biçare şekilde ayaklarına gitmezdiniz. yalvarmazdınız. arardınız ,hadlerini bildirirdiniz, siz kendinizi ne sanıyorsunuz altınınız batsın diyip bitirirdiniz. daha ne yalvarması bu ya??
Yani kayınvalide adayı bana var oldugu halde 15 gram 3 bikezik ve 4 5 bin liralık bir set yapacagını söyledi buda yetmezmiş giibi üzerime iftira attılar
eveeeet yazdığınız kocamaaaan paragrafın son cümlesi bu. ben size daha ne diyeyim? size biz ne diyelim?? gurur,iftira,aile vb değil derdiniz,hala derdiniz altın!!! konuyu özetlerken bile bunu sayıklıyorsunuz!! bu kadar mı ihtiyacınız var ya altına?? inanılmaz!! şu yazdığınızla bahsettiğim ana-kız profilini doğrulamış oldunuz. boşuna kendinizi kandırmayın!!

konu açma sebebiniz de hala taktik istemek, barışmak için. tepkiler üzerine ayrıldım falan yazdınız. yok o anın şoku falan. yalan!! 7 aydır olan şeymiş bu, TAM OLARAK ŞU SAATTE mi aklınız başınıza geldi de ayrıldınız?? tepkilerden çekindiğiniz için öyle dediniz işte!

arkadaş,bundan önce açtığınız konu sadece altınla ilgili,iftiradan bahsetmemişsiniz. yani sizin asıl derdiniz ALTIN!! Aman yarabbim gerçekten tüylerim diken diken oldu. konu da bu:

ailem ve gururum, bu dünyada yaşama sebebim bu 2'sidir. Allah ölene kadar da korumayı nasip etsin. amin.

Son düzenleme:
yav diğer sorun ablası diyip yine paraya getiriyorsunuz konuyu. aklınız fikriniz para,altın olmuş. gururunuzu ayaklar altına alacak kadar maddiyat bürümüş gözünüzü. inanılmazsınız.

şimdiden bunları yapan evlenince neler yapmaz,arkana bakmadan kaç.ayrıca belliki erkek arkadaşında tam bir aile kuzusu ilerde büyük sorun olur yol yakınken dön pişman olursun.

1 kere aramak evet öyledir. Ama 100 kere aramak , sevgiliniz soğuk davranırken hala alttan almak görmezden gelmek bunlar yalvarmaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…