- 28 Mayıs 2021
- 45
- -37
-
- Konu Sahibi damlala ylmzzz
Konu takıp takmamakmı siz neden bahsediyorsunux ya . Aileme karsı konusulanla sonradan yapılan ne sizce . Bu benm ailemle kafa bulmak deilde neNereden biliyorsun olmadığını?
Kayınvalidemin birkaç milyonluk serveti, bir tane de evladı var.
düğünümde ince bir set ve ince bir bilezik taktı.
Hiç de gocunmadım, altın eğer gösteriş ise bu kayınvalidemin eksiğini gösterir. Çok taksaydı onun avantajı olacaktı yine.
2 tarafta da haksız planlar var. Senin hatan altını küçümseyip pazarlık yapar gibi konuşman olmuş sanırım sen daha fazlasını istiyorsun evet herkes en fazlasını ister ama sevgi gerçekten parayla olmuyor.. ayrıca bende nisan bohcami elimden geldiğince en ucuz yerlerden pazardan dahi yaptığım oldu evden çıkarken babam sıkı sıkı tembihledi sakin insanları zora sokacak harcama yapma diye iyikide öyle oldu.. kayinvaliden seni istemiyor araya soğukluk girmiş nişanlın da annesinin tarafını tutuyor ki sana karşı soğuk.. olmuyorsa bu kadar zorlamaVe baska bir sorun ablası . Herseye muhalif . Bohcaya söze cicege herseye . Kayınvalide adayım benm kızıma hiçbirşey yapmadılar diyordu en bastan . Sanırım kızına yapılanın intikamını bana o yaptıklarından fazlasını yapmayarak alıyor . Yani kızına ne yapıldıysa aynı sekil bana da ailemin karsısınada bunlarla cıktı . Bir kayınvalide adayı bir gelin adayıyla ne takacagının pazarlıgını yapmamalıydı . Bohcada bile ablası annesne senin bohcaya koyckların evde vr zaten dedi benm yanımda . İnanın bunların önemi yok ama deger görmek istiyorum bende . Dost var düşman var . Bunu insanlara bitürlü anlatamadım . Benden cekinmiyorsunuz benm ailemden kendi etrafınızdan ve insan içine cıkmaktandamı cekinmeyeceksiniz . Hiç bir gelin nişan bohcası pazardan dizlirmi ve erkek arkadasım bana 400 tl sınırı koydu. Ben artık kaldıramıyorum . Yapamayack olsalar tamamda iyi durumları . Sanırım annesi böyle yapmasını istiyor .
Tekrar ailene yonlendirseydin. Ne takacaginizi annem biliyor deseydin.Ailemle konustu . Ben bunları bunları yapacagım dedi . Sonrasında acıp bamada bu sekilde knstu . Ve bende bulabilme sansımız varmıdır dedim .
Benm ailemde kimseden birşey istemedi . Sanırım anlatamıorım herseyin bilinclice yapıldıgını anlatamıorım brn zaten cok varlıklı bir ailede yetiştim benm sorunum onun bana taktıgı deil benm ailemi kaile almamasıKadının gücü sandığı kadar yokmuş demek ki ekstra bi durum oldu belki. Ailem de istemedi bir şey çok şükür. Benim yanımda sordular adetiniz varda aklinizda bir sey varsa söyleyin diye. Anneme o kadar ayıp geldi ki konuyu nasıl kapatacağını şaşırmıştı.
Güven öyle bi şey değil. Başlık parası versinler o zaman oldu olacak daha çok güvenirsiniz.
Kafa bulmak olarak mı görüyorsun bunu? Seni istemiyorlar. Bu yüzden ortalik karışsın sorun çıksın istiyorlar. 29 yaşındasın. Azıcık olgun olsana. Altına gelince kafan nasil çalışıyorsa bunda da çalıştır.Konu takıp takmamakmı siz neden bahsediyorsunux ya . Aileme karsı konusulanla sonradan yapılan ne sizce . Bu benm ailemle kafa bulmak deilde ne
Bakın tabiki yaparım . Bana 400 tl sınırı konuldu . Ve benm aileme buntarz birşyden bahsedilmedi . Yani bunlar zaten konusuldu biz gelin carısısına si nereye isterseniz cıkacagız dendi . Benm ailem siz nereyi uygun görürseniz dedi . Şimdi ise bana ğazardan bahsediliyor normlmi2 tarafta da haksız planlar var. Senin hatan altını küçümseyip pazarlık yapar gibi konuşman olmuş sanırım sen daha fazlasını istiyorsun evet herkes en fazlasını ister ama sevgi gerçekten parayla olmuyor.. ayrıca bende nisan bohcami elimden geldiğince en ucuz yerlerden pazardan dahi yaptığım oldu evden çıkarken babam sıkı sıkı tembihledi sakin insanları zora sokacak harcama yapma diye iyikide öyle oldu.. kayinvaliden seni istemiyor araya soğukluk girmiş nişanlın da annesinin tarafını tutuyor ki sana karşı soğuk.. olmuyorsa bu kadar zorlama
Anneni öpüyorum. Tamamen ayni fikirdeyim. Bence dunyanin en ayip seyi bunu konusmak. Bana da kaynanam kac kere konu acti. Yok dedim ben konusamicam. Simdi bile içim bulaniyor düşündükçe.Kadının gücü sandığı kadar yokmuş demek ki ekstra bi durum oldu belki. Ailem de istemedi bir şey çok şükür. Benim yanımda sordular adetiniz varda aklinizda bir sey varsa söyleyin diye. Anneme o kadar ayıp geldi ki konuyu nasıl kapatacağını şaşırmıştı.
Güven öyle bi şey değil. Başlık parası versinler o zaman oldu olacak daha çok güvenirsiniz.
Biraz sakin ol, karşında görümcen ya da kayınvaliden yok.Konu takıp takmamakmı siz neden bahsediyorsunux ya . Aileme karsı konusulanla sonradan yapılan ne sizce . Bu benm ailemle kafa bulmak deilde ne
Kaile - 404 not found-Benm ailemde kimseden birşey istemedi . Sanırım anlatamıorım herseyin bilinclice yapıldıgını anlatamıorım brn zaten cok varlıklı bir ailede yetiştim benm sorunum onun bana taktıgı deil benm ailemi kaile almaması
Kafa bulmal olarak mi goruyorsun bunu? Seni istemiyorlar. Bu yuzden ortalik karissin sorun ciksin istiyorlar. 29 yasindasin. Azicik olgun olsana. Altina gelince kafan nasil çalışıyorsa bunda da çalıştırs
Degdi ama altın için deil zira varlıklı bir ailem var . Ben bunları görmemiş biri deilim zaten . Aileme yapılan saygısızlıgı görmeyip altında altın diye konuyu saptıran sizsiniz . Konu altınmı sence ?Biraz sakin ol, karşında görümcen ya da kayınvaliden yok.
haklı olduğunu söylerken iyi, haksız olduğun konuyu söylerken mi kötü olduk?
Takacağım demiş baştan, sonra takmayacağım demiş bunda ne var bu onların ayıbı. Buna öfkelendiysen tepkini bu konuya gösterecektin, sonrasında kayınvalideni 500 kere araman altın konusuna okey olduğunu gösteriyor.
Evlenirken kimse sorunsuz, problemsiz evlenmiyor. Herkes bir söz veriyor, tutamıyor ya da tutmuyor bunun için huzurunu bozmaya değdi mi sence?
Ya kayınvalidem de hiç tanımıyordu sormasa olmazdı herhalde. Annemin yaptığı tavrı o da örnek aldı kendi kızında yaptı sağolsun ona da ben şahidim yine. Çok şükür görgülü ailelerdeyiz.Anneni öpüyorum. Tamamen ayni fikirdeyim. Bence dunyanin en ayip seyi bunu konusmak. Bana da kaynanam kac kere konu acti. Yok dedim ben konusamicam. Simdi bile içim bulaniyor düşündükçe.
Konu bence altın.Degdi ama altın için deil zira varlıklı bir ailem var . Ben bunları görmemiş biri deilim zaten . Aileme yapılan saygısızlıgı görmeyip altında altın diye konuyu saptıran sizsiniz . Konu altınmı sence ?
Tabii ki sormamak olmazmis. Sonra sizi örnek almasi da cok guzel. Ne tatli bir hareketYa kayınvalidem de hiç tanımıyordu sormasa olmazdı herhalde. Annemin yaptığı tavrı o da örnek aldı kendi kızında yaptı sağolsun ona da ben şahidim yine. Çok şükür görgülü ailelerdeyiz.
Tamam da sen niye altın muhabbetine giriyorsun aile büyükleri konuşsun hadi onu da geçtim sana borçla alışveriş altın yapsalar düğünden sonra mecbur borca gidecek daha mı iyi? Kayinvalidem kayinpederim hala beni annemi babamı takdir eder bizi hiç zora sokmadınız diye beni de el üstünde tutarlar bu bana yeter.. değer illaki setlerle altınla olmuyor eşimde bana nisanda sade bir şey taktı hala fiyatını bilmem merakta etmem gücü ona yetmiştirBakın tabiki yaparım . Bana 400 tl sınırı konuldu . Ve benm aileme buntarz birşyden bahsedilmedi . Yani bunlar zaten konusuldu biz gelin carısısına si nereye isterseniz cıkacagız dendi . Benm ailem siz nereyi uygun görürseniz dedi . Şimdi ise bana ğazardan bahsediliyor normlmi
Degdi ama altın için deil zira varlıklı bir ailem var . Ben bunları görmemiş biri deilim zaten . Aileme yapılan saygısızlıgı görmeyip altında altın diye konuyu saptıran sizsiniz . Konu altınmı sence ?
E bak işte senin cümlen bu.Oda bana sevgi altınlamı oluyor dedi bende tabiki hayır ama buda karsınızdaki insana verilen bir degerdir. Dedim
Sana yeni isim buldum”Sözleşmeli gelin”Savunuyorum çünkü haklılar . Hiç dalga geçmemişler.tek altınla bitmiyor en azından bişe takacaklar.aman ben olsam bende bozardım işi .bize bu kadar sinirlisin kimbilir sinirlenince kadına neler dedin.insan haklı olduğu yerden geri dönmez bu kadar özür dileğine göre kadına fark etmeden bağırmışsındır.Bakın öncesi ailemle farklı konusup sonra dediklerinde durmayan insanları bana ne çin savunuyorsunuz ya herkesin bi anası babası var . Cocuk oyıncagımı dalga gecmek deilmi
Kaile - 404 not found-
E takıya yaptığınız yorum? İnsana verilen değerle pahanın doğru orantıli olduğu yorum?
Altın konusuna benmi girdim hanfendi . Ailemle konusulmus olayı bana kalkıp kendileri açtı .Tamam da sen niye altın muhabbetine giriyorsun aile büyükleri konuşsun hadi onu da geçtim sana borçla alışveriş altın yapsalar düğünden sonra mecbur borca gidecek daha mı iyi? Kayinvalidem kayinpederim hala beni annemi babamı takdir eder bizi hiç zora sokmadınız diye beni de el üstünde tutarlar bu bana yeter.. değer illaki setlerle altınla olmuyor eşimde bana nisanda sade bir şey taktı hala fiyatını bilmem merakta etmem gücü ona yetmiştir
Bu saygısızlığın(!) sebebi seni istememeleri.Degdi ama altın için deil zira varlıklı bir ailem var . Ben bunları görmemiş biri deilim zaten . Aileme yapılan saygısızlıgı görmeyip altında altın diye konuyu saptıran sizsiniz . Konu altınmı sence ?
Altını agzına alan sensin . Burda altını agzına alanda kendileri . Yaranız var herhalfe dikkat ceken tek sorun altınSana yeni isim buldum”Sözleşmeli gelin”Savunuyorum çünkü haklılar . Hiç dalga geçmemişler.tek altınla bitmiyor en azından bişe takacaklar.aman ben olsam bende bozardım işi .bize bu kadar sinirlisin kimbilir sinirlenince kadına neler dedin.insan haklı olduğu yerden geri dönmez bu kadar özür dileğine göre kadına fark etmeden bağırmışsındır.
Aaay bıhtık yaa. Sen girmişsin işte bacım. O söylemedim dediğin yer var ya hani onu söylemişsin iştemAltın konusuna benmi girdim hanfendi . Ailemle konusulmus olayı bana kalkıp kendileri açtı .