- 28 Mayıs 2021
- 45
- -37
-
- Konu Sahibi damlala ylmzzz
Bakınız haksızlık karsısında baskalarındanda fikir alıorum bunda ne var . İsimmi vermeliydim . Olayı oldugu gibi kişileride konu anlasılsın diye o sekilde yazdım anlıormusunuzOnu su yuzden soylemistim: artik bitirdim tamam yazmissiniz, onun hemen oncesinde gorumcenizden dert yaniyorsunuz yani hala bitirememissiniz kafanizda demek istemistim
Hep bahaneymiş . Bunu artık bende anladım o esnada sucluluk pskolıjisine beni sokmuslardıya kaç yaşında insan sence ne anlatmak istediğini anlamamış mıdır? Yoksa işine mi gelmemiştir? Bunlar hep bahane
Bence siz anlamiyorsunuz benim dedigimi. Tabi ki isim vermeyeceksiniz, ben de zaten onu soylemiyorum sizeBakınız haksızlık karsısında baskalarındanda fikir alıorum bunda ne var . İsimmi vermeliydim . Olayı oldugu gibi kişileride konu anlasılsın diye o sekilde yazdım anlıormusunuz
Öyle birşey mümkün deil .Bence siz anlamiyorsunuz benim dedigimi. Tabi ki isim vermeyeceksiniz, ben de zaten onu soylemiyorum sizeNeyse size hayatta basarilar, bi 1000 kez daha falan arayin belki yumusarlar bu sefer
Yalvardıgımı kim söyledi ? Aramak sorunu cözmek istemek yalvarmakmı oluyor acaba ? Yanlıs anlasılmısta olabilirdim deilmi ? Bunu yalvarmak olarak algılamamlısınız . Ne oldugunu bilmek niçin diye sorabilmek yalvrmk degildir suclu deildimki kacayımNe takısı ne elalemi. Gururunuz yok mu sizin bu kadar alttan alıp herkese yalvarmışsınız. Kendinize gelin bence artık yoksa hayatınızı karartacaksınız . Evlilik takı su bu bir başarı değildir. Sevgili koca sahibi olmak da bir başarı değildir . Böyle pasif bir adamla evlenip napacaksınız zaten . Önünüze bakın artık. Takı su bu derdinden önce kendinizi kimseye ezdirmeyin . Hayat 1 kere yasaniyor iftira atanlara bir de gidip yalvarilmaz .gururlu olun biraz
Öyle bir cümle kullanmadım . Nerden cıkarıyosun . Deilmi sizde ki zihniyet cok ala umarım siz bu yolda bu tarz seylerle o tarz insanlrla karsılamassınız .Berbat bir zihniyetiniz var maalesef. Ne demek takılan iyi set karşındakine verdiğin değeri gösterir? Vallahi bunu bana dese gelin adayı ayyynı ex kayın valide adayınız gibi yapardım. Kurtarmış çocuğunu sizden oh.
Berbat bir zihniyetiniz var maalesef. Ne demek takılan iyi set karşındakine verdiğin değeri gösterir? Vallahi bunu bana dese gelin adayı ayyynı ex kayın valide adayınız gibi yapardım. Kurtarmış çocuğunu sizden oh.
Bu tarz insanlar karşısındakine suçluluk duygusunu sağlam yaşatırlar.Hep bahaneymiş . Bunu artık bende anladım o esnada sucluluk pskolıjisine beni sokmuslardı
Aha demişsin damla ben şimdi niye uydurmaya uğrasayım?Hos sohbet muhabbet derken bana sana 4 veya 5 bin liralık bir set takarım dedi bende bu devirde öyle bir set bulunurmu varmıdır ailemle daha oncesi böyle knsmadınız dedim anneme iyi bi set takacagım dedi kayınvalide adayım . Daha sonra ben ailem sorun cıkarabilir böyle konusmamıstınız ben ilişkimi zedelemek istemiyorum dedim . Oda bana sevgi altınlamı oluyor dedi bende tabiki hayır ama buda karsınızdaki insana verilen bir degerdir. Dedim . atılan bir iftira yüzünden ben cok zor seyler yasadım .
Bakın öncesi ailemle farklı konusup sonra dediklerinde durmayan insanları bana ne çin savunuyorsunuz ya herkesin bi anası babası var . Cocuk oyıncagımı dalga gecmek deilmiAile seni istemiyor biraz haklılarda,takı filan beğenmemen sinir bozucu olmuş.sevmemişler seni.aman oğulları sevdi yeter diye düşünme ,insan evlenince aileylede evleniyor.iftiracı bir kv.ileride sana daha beter iftrayı atar.bazı olaylar işarettir,uyarıdır,bırak gitsin.emin ol ileride karşına daha iyisi çıkar.istenilmediğin bir aileye gelin gitme.
Evlendim ben ya şunu isterim demeden tüh. Sağolsun kv de taktı gücünün yettiğini çatır çatır da yedik.Öyle bir cümle kullanmadım . Nerden cıkarıyosun . Deilmi sizde ki zihniyet cok ala umarım siz bu yolda bu tarz seylerle o tarz insanlrla karsılamassınız .
Bu tarz insanlar karşısındakine suçluluk duygusunu sağlam yaşatırlar.
Bu saatten sonra tavsiyem hiç arayıp sormayın.
Altın konusunda haksızsınız yalnız onu söylemeden geçemeyeceğim.
Altın istiyorsanız illa ki
Evlendim ben ya şunu isterim demeden tüh. Sağolsun kv de taktı gücünün yettiğini çatır çatır da yedik.
Gücünün yettigini ailene yettigi kadar yapacagını dile getirip sonrasında daha farklı seyler sunan bir insan olsaydı kv den inan bu sekil yorumun olmazdı .Evlendim ben ya şunu isterim demeden tüh. Sağolsun kv de taktı gücünün yettiğini çatır çatır da yedik.
Güven sarsmak deilmi ? Benm ailem kimseden birsey talep etmediki . Kendileri söyledi sonrasında kendileri farklı seyler dile getirdi .Evlendim ben ya şunu isterim demeden tüh. Sağolsun kv de taktı gücünün yettiğini çatır çatır da yedik.
Nereden biliyorsun olmadığını?Gücünün yettigini ailene yettigi kadar yapacagını dile getirip sonrasında daha farklı seyler sunan bir insan olsaydı kv den inan bu sekil yorumun olmazdı .
Ailemle konustu . Ben bunları bunları yapacagım dedi . Sonrasında acıp bamada bu sekilde knstu . Ve bende bulabilme sansımız varmıdır dedim .Benim kaynanam da evlenmeden önce bana sordu altin ne istersin diye. Ben bu tarz konularda muhatap olmak istemedim. Annemle konusun dedim.
Siz niye atladiniz o paraya set olur mu, bu bana verdiginiz degeri gosterir diye? Bence cok bayağı bir tavır bu.
Size verilen değeri tavirlari belli eder. En guzelidir. Benim kaynanam her ortamda benden ovguyle bahseder. Hicbir çocuğuna ezdirmez. Bu da bana yeter degerli hissetmek icin.
Bugün kilomca altin taksa, yarin orada burada dedikodumu yapsa deger bunun neresinde?
Kadının gücü sandığı kadar yokmuş demek ki ekstra bi durum oldu belki. Ailem de istemedi bir şey çok şükür. Benim yanımda sordular adetiniz varda aklinizda bir sey varsa söyleyin diye. Anneme o kadar ayıp geldi ki konuyu nasıl kapatacağını şaşırmıştı.Gücünün yettigini ailene yettigi kadar yapacagını dile getirip sonrasında daha farklı seyler sunan bir insan olsaydı kv den inan bu sekil yorumun olmazdı .
Güven öyle bi şey değil. Başlık parası versinler o zaman oldu olacak daha çok güvenirsiniz.Güven sarsmak deilmi ? Benm ailem kimseden birsey talep etmediki . Kendileri söyledi sonrasında kendileri farklı seyler dile getirdi .