- 28 Mayıs 2021
- 45
- -37
-
- Konu Sahibi damlala ylmzzz
Ne mi yapmalisinMerhaba arkadaslar . Daha oncede konum olmustu ama can sıkan baska bir sorunumu daha dile getirecegim . 2 yıllık ilişkimi 6. Ayda evlenme teklifi alarak aileme sundum . Erkek arkadasımın ailesiylede telde olsun yüz yüze görüşmelerde oldukca iyidik . Fakat diger konudada belirttigim gibi hep bir maddiyat söz konusu oldu . Bu arada maddi durumları iyi sayılabilcek sekildeler . Söz nişan için erkek arkadasımın annesi annemi aradıgında knsma amaclı ne yapılır edilir diye anneme ulasamaması durumunda beni aradı . Hos sohbet muhabbet derken bana sana 4 veya 5 bin liralık bir set takarım dedi bende bu devirde öyle bir set bulunurmu varmıdır ailemle daha oncesi böyle knsmadınız dedim anneme iyi bi set takacagım dedi kayınvalide adayım . Daha sonra ben ailem sorun cıkarabilir böyle konusmamıstınız ben ilişkimi zedelemek istemiyorum dedim . Oda bana sevgi altınlamı oluyor dedi bende tabiki hayır ama buda karsınızdaki insana verilen bir degerdir. Dedim . Daha sonra ablası beni aradı anneme bagırmıssın beddua etmişssin seklinde konusmalar yaptı ben cok sasırdım kayınvalide adayımla aglayarak konustum oysaki . Neyse öyle birşey olmadıgını yanlıs anlasılma vs diye o gunu gecirdim ertesi gün erkek arkadasımdan hiç ses yok bende ablasını arama durumunda kaldım . Ulasamıyorum acmıyor haberin vrmı dedim bana haberim yok ded . Yaklasık 1 saat sonra erkek arkadasım bulundugum semte geldi görüştük . Ona verdigin bikaç manevi degeri olan hediyelerim bana getirmişti . Bana anneme sesini yükseltmissin dedi . Ben asla böyle birşeyi kabul etmiyorum cünkü asılsız oldugunu israrla dile getirdim. Ve yanında annesini aradım . Annesi evet bgırdın tarzında konusmalar yaptı ve bende o anda pekala oglunuzla ayrıldık dedim ve kapattım . Sevgilim gözyası döktü karsımda . Bende öyle . Evlerimize dagıldık . Daha sonra belki annesini abartmıyorum 500 defa aradım izah ettm annem aradı izah etti . Atkadaslarım erkek arkadasımı aradı izah etti . Ben evine cicek yolladım sevgilim annem cicegin yüzüne dahi bakmadı dedi . Daha sonra sehir dısında oturuyolar 1 saatlik mesafede oraya gittim annesiyle görüşmek istedigimi söyledim kabul etmedi . Ben bu olaylar olurken hattımı vs degiştirdim . Sadece erkek arkadasımla muhattap olmaya bi sekilde devam ettim ama asla bu yapılanı unutupta onlara herhangi bir arama vs yapmadım . Ne bayramda ne kandilde yaklasık 7 ay bu sekilde sürdü ama sevgilim devmlı annemi üzdün diye knsmaları hiç bitiremedi . Ve sevgilim bu 7 ay içinde bana asla canm vs seklinde konusmalar yapmadı . Ben bunada katlandım . Taki 3 gün öncesine kadar bana tekrar sen annemi üzdün sen böyle cekeceksin bu sekil konusmalar yapmaya devam etti . Bende patladım . Ben onun annesini bayramda herseye ragmen aradım annem aradı kadın bizimle okadar isteksiz konustuki . Hala sorun oldugunu anladım . Bana iftira atıldı kuranlar üzerine el bastım ama annesi asla dönmüyor dediginden . Ben ne yqpmalıyım arkadaslar . Yapmadıgım birşey yüzünden ortaya atılan bir iftira yüzünden ben cok zor seyler yasadım . Annesi aileme karsı hep paramız yok yapamayız edemeyiz diye konustu annemde sinirlenip bir yüzük al getir tak cocuklar mutlu olsun bile dedi o ise bunu bile pandemi vr gelemem deyip kapattı . Yani kayınvalide adayı bana var oldugu halde 15 gram 3 bikezik ve 4 5 bin liralık bir set yapacagını söyledi buda yetmezmiş giibi üzerime iftira attılar .
Gurur?!Ben ne yqpmalıyım arkadaslar .
Ve baska bir sorun ablası . Herseye muhalif . Bohcaya söze cicege herseye . Kayınvalide adayım benm kızıma hiçbirşey yapmadılar diyordu en bastan . Sanırım kızına yapılanın intikamını bana o yaptıklarından fazlasını yapmayarak alıyor . Yani kızına ne yapıldıysa aynı sekil bana da ailemin karsısınada bunlarla cıktı . Bir kayınvalide adayı bir gelin adayıyla ne takacagının pazarlıgını yapmamalıydı . Bohcada bile ablası annesne senin bohcaya koyckların evde vr zaten dedi benm yanımda . İnanın bunların önemi yok ama deger görmek istiyorum bende . Dost var düşman var . Bunu insanlara bitürlü anlatamadım . Benden cekinmiyorsunuz benm ailemden kendi etrafınızdan ve insan içine cıkmaktandamı cekinmeyeceksiniz . Hiç bir gelin nişan bohcası pazardan dizlirmi ve erkek arkadasım bana 400 tl sınırı koydu. Ben artık kaldıramıyorum . Yapamayack olsalar tamamda iyi durumları . Sanırım annesi böyle yapmasını istiyor .Merhaba arkadaslar . Daha oncede konum olmustu ama can sıkan baska bir sorunumu daha dile getirecegim . 2 yıllık ilişkimi 6. Ayda evlenme teklifi alarak aileme sundum . Erkek arkadasımın ailesiylede telde olsun yüz yüze görüşmelerde oldukca iyidik . Fakat diger konudada belirttigim gibi hep bir maddiyat söz konusu oldu . Bu arada maddi durumları iyi sayılabilcek sekildeler . Söz nişan için erkek arkadasımın annesi annemi aradıgında knsma amaclı ne yapılır edilir diye anneme ulasamaması durumunda beni aradı . Hos sohbet muhabbet derken bana sana 4 veya 5 bin liralık bir set takarım dedi bende bu devirde öyle bir set bulunurmu varmıdır ailemle daha oncesi böyle knsmadınız dedim anneme iyi bi set takacagım dedi kayınvalide adayım . Daha sonra ben ailem sorun cıkarabilir böyle konusmamıstınız ben ilişkimi zedelemek istemiyorum dedim . Oda bana sevgi altınlamı oluyor dedi bende tabiki hayır ama buda karsınızdaki insana verilen bir degerdir. Dedim . Daha sonra ablası beni aradı anneme bagırmıssın beddua etmişssin seklinde konusmalar yaptı ben cok sasırdım kayınvalide adayımla aglayarak konustum oysaki . Neyse öyle birşey olmadıgını yanlıs anlasılma vs diye o gunu gecirdim ertesi gün erkek arkadasımdan hiç ses yok bende ablasını arama durumunda kaldım . Ulasamıyorum acmıyor haberin vrmı dedim bana haberim yok ded . Yaklasık 1 saat sonra erkek arkadasım bulundugum semte geldi görüştük . Ona verdigin bikaç manevi degeri olan hediyelerim bana getirmişti . Bana anneme sesini yükseltmissin dedi . Ben asla böyle birşeyi kabul etmiyorum cünkü asılsız oldugunu israrla dile getirdim. Ve yanında annesini aradım . Annesi evet bgırdın tarzında konusmalar yaptı ve bende o anda pekala oglunuzla ayrıldık dedim ve kapattım . Sevgilim gözyası döktü karsımda . Bende öyle . Evlerimize dagıldık . Daha sonra belki annesini abartmıyorum 500 defa aradım izah ettm annem aradı izah etti . Atkadaslarım erkek arkadasımı aradı izah etti . Ben evine cicek yolladım sevgilim annem cicegin yüzüne dahi bakmadı dedi . Daha sonra sehir dısında oturuyolar 1 saatlik mesafede oraya gittim annesiyle görüşmek istedigimi söyledim kabul etmedi . Ben bu olaylar olurken hattımı vs degiştirdim . Sadece erkek arkadasımla muhattap olmaya bi sekilde devam ettim ama asla bu yapılanı unutupta onlara herhangi bir arama vs yapmadım . Ne bayramda ne kandilde yaklasık 7 ay bu sekilde sürdü ama sevgilim devmlı annemi üzdün diye knsmaları hiç bitiremedi . Ve sevgilim bu 7 ay içinde bana asla canm vs seklinde konusmalar yapmadı . Ben bunada katlandım . Taki 3 gün öncesine kadar bana tekrar sen annemi üzdün sen böyle cekeceksin bu sekil konusmalar yapmaya devam etti . Bende patladım . Ben onun annesini bayramda herseye ragmen aradım annem aradı kadın bizimle okadar isteksiz konustuki . Hala sorun oldugunu anladım . Bana iftira atıldı kuranlar üzerine el bastım ama annesi asla dönmüyor dediginden . Ben ne yqpmalıyım arkadaslar . Yapmadıgım birşey yüzünden ortaya atılan bir iftira yüzünden ben cok zor seyler yasadım . Annesi aileme karsı hep paramız yok yapamayız edemeyiz diye konustu annemde sinirlenip bir yüzük al getir tak cocuklar mutlu olsun bile dedi o ise bunu bile pandemi vr gelemem deyip kapattı . Yani kayınvalide adayı bana var oldugu halde 15 gram 3 bikezik ve 4 5 bin liralık bir set yapacagını söyledi buda yetmezmiş giibi üzerime iftira attılar .
İnanın bana kaosun içine düştüm ve algılayamadım . Bugün sonlandırdım artıkGurur?!
O esnada kendimi aklamaya calıstım . Cok büyük haksızlıga ugradım ve anlatmaya calıstımAyy olmaz o iş arkana bakmadan kaç.
Kadın sana iftira atmış, sen 500 kere aramışsın ne gerek vardı kendini küçültmeye?
İnanın degildi . Zaten idrak ettim ve uzak durdum uzunca bir süre onlarla hiç görüşmedim .Siz iyi misiniz? İstenmediginizi daha nasil anlatsin insanlar size? 500 kere kv aramak nedir, bulunmaz hint kumasi mi butun aile?
E iyi de yukarda hala gorumce vs yaziyorsunuz. Akil tutulmasi falan mi yasiyorsunuz siz? Bana deger vermeyene ben hic vermem, su konuyu acip ne yapacaginizi sormaniz bile tuhafİnanın degildi . Zaten idrak ettim ve uzak durdum uzunca bir süre onlarla hiç görüşmedim .
Ah ah !!!Gurur?!
İsim vermemek için o sekilde yazdım .E iyi de yukarda hala gorumce vs yaziyorsunuz. Akil tutulmasi falan mi yasiyorsunuz siz? Bana deger vermeyene ben hic vermem, su konuyu acip ne yapacaginizi sormaniz bile tuhaf
Cok degişik bir sok yasadım inanın ne oldugunu kimin ne yaptıgını anlamak anlatmak neden niçin derken anladımki kastendi herseyİsim vermemek için o sekilde yazdım .
İsim vermekle ne alakasi var olayin?İsim vermemek için o sekilde yazdım .
Cok degişik bir sok yasadım inanın ne oldugunu kimin ne yaptıgını anlamak anlatmak neden niçin derken anladımki kastendi hersey
Görümce diye bahsediyorsun yazmıssın . Sıfat veriyorum farkındaysan bir sorunu paylasıorum sizlerleİsim vermekle ne alakasi var olayin?
Sonlandırdığınız için böyle bir başlıklı konu açtınız yani? hahahaha tam bir fake. Hadi Byeİnanın bana kaosun içine düştüm ve algılayamadım . Bugün sonlandırdım artık
Onu su yuzden soylemistim: artik bitirdim tamam yazmissiniz, onun hemen oncesinde gorumcenizden dert yaniyorsunuz yani hala bitirememissiniz kafanizda demek istemistimGörümce diye bahsediyorsun yazmıssın . Sıfat veriyorum farkındaysan bir sorunu paylasıorum sizlerle
ya kaç yaşında insan sence ne anlatmak istediğini anlamamış mıdır? Yoksa işine mi gelmemiştir? Bunlar hep bahaneO esnada kendimi aklamaya calıstım . Cok büyük haksızlıga ugradım ve anlatmaya calıstım
Bak aynı tür anlamakta güçlük ceken insan tarzı . Baslıkları sıfatları bi kenara atarsan konuyu algılayabilirsin .Sonlandırdığınız için böyle bir başlıklı konu açtınız yani? hahahaha tam bir fake. Hadi Bye