Acil yardımınıza ihtiyacım var

damlala ylmzzz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
45
-37
Merhaba arkadaslar . Daha oncede konum olmustu ama can sıkan baska bir sorunumu daha dile getirecegim . 2 yıllık ilişkimi 6. Ayda evlenme teklifi alarak aileme sundum . Erkek arkadasımın ailesiylede telde olsun yüz yüze görüşmelerde oldukca iyidik . Fakat diger konudada belirttigim gibi hep bir maddiyat söz konusu oldu . Bu arada maddi durumları iyi sayılabilcek sekildeler . Söz nişan için erkek arkadasımın annesi annemi aradıgında knsma amaclı ne yapılır edilir diye anneme ulasamaması durumunda beni aradı . Hos sohbet muhabbet derken bana sana 4 veya 5 bin liralık bir set takarım dedi bende bu devirde öyle bir set bulunurmu varmıdır ailemle daha oncesi böyle knsmadınız dedim anneme iyi bi set takacagım dedi kayınvalide adayım . Daha sonra ben ailem sorun cıkarabilir böyle konusmamıstınız ben ilişkimi zedelemek istemiyorum dedim . Oda bana sevgi altınlamı oluyor dedi bende tabiki hayır ama buda karsınızdaki insana verilen bir degerdir. Dedim . Daha sonra ablası beni aradı anneme bagırmıssın beddua etmişssin seklinde konusmalar yaptı ben cok sasırdım kayınvalide adayımla aglayarak konustum oysaki . Neyse öyle birşey olmadıgını yanlıs anlasılma vs diye o gunu gecirdim ertesi gün erkek arkadasımdan hiç ses yok bende ablasını arama durumunda kaldım . Ulasamıyorum acmıyor haberin vrmı dedim bana haberim yok ded . Yaklasık 1 saat sonra erkek arkadasım bulundugum semte geldi görüştük . Ona verdigin bikaç manevi degeri olan hediyelerim bana getirmişti . Bana anneme sesini yükseltmissin dedi . Ben asla böyle birşeyi kabul etmiyorum cünkü asılsız oldugunu israrla dile getirdim. Ve yanında annesini aradım . Annesi evet bgırdın tarzında konusmalar yaptı ve bende o anda pekala oglunuzla ayrıldık dedim ve kapattım . Sevgilim gözyası döktü karsımda . Bende öyle . Evlerimize dagıldık . Daha sonra belki annesini abartmıyorum 500 defa aradım izah ettm annem aradı izah etti . Atkadaslarım erkek arkadasımı aradı izah etti . Ben evine cicek yolladım sevgilim annem cicegin yüzüne dahi bakmadı dedi . Daha sonra sehir dısında oturuyolar 1 saatlik mesafede oraya gittim annesiyle görüşmek istedigimi söyledim kabul etmedi . Ben bu olaylar olurken hattımı vs degiştirdim . Sadece erkek arkadasımla muhattap olmaya bi sekilde devam ettim ama asla bu yapılanı unutupta onlara herhangi bir arama vs yapmadım . Ne bayramda ne kandilde yaklasık 7 ay bu sekilde sürdü ama sevgilim devmlı annemi üzdün diye knsmaları hiç bitiremedi . Ve sevgilim bu 7 ay içinde bana asla canm vs seklinde konusmalar yapmadı . Ben bunada katlandım . Taki 3 gün öncesine kadar bana tekrar sen annemi üzdün sen böyle cekeceksin bu sekil konusmalar yapmaya devam etti . Bende patladım . Ben onun annesini bayramda herseye ragmen aradım annem aradı kadın bizimle okadar isteksiz konustuki . Hala sorun oldugunu anladım . Bana iftira atıldı kuranlar üzerine el bastım ama annesi asla dönmüyor dediginden . Ben ne yqpmalıyım arkadaslar . Yapmadıgım birşey yüzünden ortaya atılan bir iftira yüzünden ben cok zor seyler yasadım . Annesi aileme karsı hep paramız yok yapamayız edemeyiz diye konustu annemde sinirlenip bir yüzük al getir tak cocuklar mutlu olsun bile dedi o ise bunu bile pandemi vr gelemem deyip kapattı . Yani kayınvalide adayı bana var oldugu halde 15 gram 3 bikezik ve 4 5 bin liralık bir set yapacagını söyledi buda yetmezmiş giibi üzerime iftira attılar .

Ne mi yapmalisin
Baştan her yaptığın hata zaten
Bi akıl vermeme gerek bile yok

Ve baska bir sorun ablası . Herseye muhalif . Bohcaya söze cicege herseye . Kayınvalide adayım benm kızıma hiçbirşey yapmadılar diyordu en bastan . Sanırım kızına yapılanın intikamını bana o yaptıklarından fazlasını yapmayarak alıyor . Yani kızına ne yapıldıysa aynı sekil bana da ailemin karsısınada bunlarla cıktı . Bir kayınvalide adayı bir gelin adayıyla ne takacagının pazarlıgını yapmamalıydı . Bohcada bile ablası annesne senin bohcaya koyckların evde vr zaten dedi benm yanımda . İnanın bunların önemi yok ama deger görmek istiyorum bende . Dost var düşman var . Bunu insanlara bitürlü anlatamadım . Benden cekinmiyorsunuz benm ailemden kendi etrafınızdan ve insan içine cıkmaktandamı cekinmeyeceksiniz . Hiç bir gelin nişan bohcası pazardan dizlirmi ve erkek arkadasım bana 400 tl sınırı koydu. Ben artık kaldıramıyorum . Yapamayack olsalar tamamda iyi durumları . Sanırım annesi böyle yapmasını istiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…