öncelik olarak bayan doktorlara bakacağım ama tavsiyen için teşekkür ederimErkek doktora giderseniz kendi doktorumu öneririm. Serhat Sakız adı.
ah sormayın..Mantar tedavisi icin cok iyi bir doktora gitmenize gerek yok.
Evinize en yakin hastaneye gidebilirsiniz zaten cok ihmal etmissiniz.
2 ay zaten ihmal etmissiniz bence birde doktor arayisina girip vakit kaybetmeyin en yakin hastaneden randevu alin.ah sormayın..
hep geçecek diye diye bekledim. Eczaneye danıştım ama yok geçmiyor
anadolu yakasında her yer olabilirNerde oturuyosunuz
Kremin adi Travogen miydi? hatırlıyormusunuz2 ay zaten ihmal etmissiniz bence birde doktor arayisina girip vakit kaybetmeyin en yakin hastaneden randevu alin.
Annemde olmustu krem vermislerdi doktor bir bakista ne oldugunu anlar zaten.
Uzerinden cok zaman gecti hatirlayamiyorum. Birde fitil kullaniyordu sanirim. Tedavisinin basit oldugunu biliyorum.Kremin adi Travogen miydi? hatırlıyormusunuz
Kendi dr onerebilirim cnm isinde cok iyi bi bayan okulunu birincilikle bitirmis kadin pendik kaynarcada yuzyil hastanesi hale kayiran bn cok memnunumanadolu yakasında her yer olabilir
Arkadaşlar merhaba ..
yaklaşık 2 aydır mantar belası ile uğraşıyorum. Ve cidden istanbul anadolu yakasında iyi bir doktora ihtiyacım var.. Eşimle bu sebepten hiç bir şey yaşamayıyoruz da.Ve bu durumdan dolayı eşimle aramıza resmen soğukluk girdi... lütfen tafsilerinizi esirgemeyin
Aynı şikayetle gittiğimde bana travazol vermişti. Mükemmel bir krem. Umarım ilaç adı vermek yasak değildir.Arkadaşlar merhaba ..
yaklaşık 2 aydır mantar belası ile uğraşıyorum. Ve cidden istanbul anadolu yakasında iyi bir doktora ihtiyacım var.. Eşimle bu sebepten hiç bir şey yaşamayıyoruz da.Ve bu durumdan dolayı eşimle aramıza resmen soğukluk girdi... lütfen tafsilerinizi esirgemeyin
Pendik de medet yılmaz var herkes çok memnun bende tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldımArkadaşlar merhaba ..
aa bana trovagen de verdi o dediğinizide.. çok etkili ama biliyorsunuz yaz ayı geldi terleyince gene başlıyorAynı şikayetle gittiğimde bana travazol vermişti. Mükemmel bir krem. Umarım ilaç adı vermek yasak değildir.
İşte tek başına krem olmaz. Fitilde kullanman Lazımaa bana trovagen de verdi o dediğinizide.. çok etkili ama biliyorsunuz yaz ayı geldi terleyince gene başlıyor
bana bir fitil verdi eczaci yaktı geçtiİşte tek başına krem olmaz. Fitilde kullanman Lazım
ağızdan antibiyotik tedavisi de var bazı drlar bunu da veriyor.hatta eşinize de yazabiliyorlarbana bir fitil verdi eczaci yaktı geçti